TOTAL30 Multifocal – Piilolinssien hintavertailu

TOTAL30 Multifocal

TOTAL30 Multifocal: Vertaa hintoja ja löydä edullisin myyjä

Alla olevasta taulukosta löydät tuotteen TOTAL30 Multifocal hinnat useilla jälleenmyyjillä. Vertaa hintoja ja säästä.

Päivän edullisin hinta: 31.99 € myyjältä Alensa.

TOTAL30 Multifocal: Tärkeimmät edut ja ominaisuudet

  • Kuukausilinssit ikänäön korjaamiseen
  • Niin mukavat piilolinssit, että ne eivät tunnu miltään edes päivänä 30
  • Porrastettu vesipitoisuus luo linssin pinnalle lähes 100 % vettä olevan hellävaraisen kosteustyynyn
  • Celligent-teknologia auttaa ehkäisemään kertymiä ja bakteereja pitäen linssit puhtaina
  • Luokan 1 UV-suoja ehkäisee haitallista ultraviolettisäteilyä

Saumaton näkö piilolinsseillä, jotka eivät tunnu miltään edes päivänä 30

Alconin valmistamat TOTAL30 Multifocal -piilolinssit ovat maailman ensimmäiset ja ainoat porrastettua vesipitoisuutta hyödyntävät kuukausilinssit. Ne ovat niin mukavat, että ne eivät tunnu juuri miltään, edes päivänä 30.

TOTAL30 Multifocal -linsseissä on porrastettu vesipitoisuus, jonka ansiosta linssin pinta on lähes 100-prosenttisesti vettä. Sen ansiosta mikään ei kosketa silmääsi paitsi hellävarainen kosteustyyny. Korkean hengittävyyden ansiosta enemmän happea voi virrata linssin läpi silmään, mikä auttaa pitämään silmäsi valkoisina ja terveen näköisinä.

CELLIGENT-teknologia jäljittelee silmän luonnollista pintaa ja auttaa vastustamaan lipidejä ja bakteereja taaten puhtaat linssit ja hygieenisen linssikokemuksen.

Precision Profile -muotoilun ansiosta TOTAL30 Multifocal -piilolinssit toimivat yhdessä silmän luonnollisten toimintojan kanssa tarjoten saumattoman näön lähelle, välietäisyyksille ja kauas.

TOTAL30 Multifocal -kuukausilinssit tarjoavat sitä, mitä ikänäköiset haluavat: täydellistä mukavuutta, ennustettavaa ja saumatonta näöntarkkuutta läheltä kauas, erinomaista hapen läpäisevyyttä ja ylivoimaista kostuvuutta.

Lisäksi TOTAL30-moniteholinsseissä on korkeimman luokan 1 UV-suoja sekä sinivioletin valon suodatin.

TOTAL30-moniteholinssit tarjoavat kaiken, mitä ikänäköiset kaipaavat vapaaseen elämään: erinomaista 
näöntarkkuutta kaikille etäisyyksille, mukavuutta, hengittävyyttä ja kostuvuutta.

Tuotetiedot

Ominaisuus Tieto
Valmistaja Alcon
Brändi TOTAL
Linssityyppi monitehoinen kuukausipiilolinssi
Vaihtoväli 30 päivää
Pakkauskoko 3 tai 6 linssiä/pkt
Voimakkuus (PWR/SF/SPH) –10,00...+6,00 D
Kaarevuus (BC) 8,4 mm
Halkaisija (DIA) 14,2 mm
Lisävahvuus (ADD) LO, MED, HI
Linssimateriaali silikonihydrogeeli
Materiaali lehfilcon A
Vesipitoisuus 55 %
Hapen läpäisevyys 154 Dk/t
Keskiosan paksuus 0,08 mm
Oikein-/väärinpäin merkintä Ei
Käsittelyvärjäys Kyllä, vaaleansinivihreä
UV-suoja Kyllä, luokan 1 UV-suoja, joka estää yli 90 % UVA- ja yli 99 % UVB-säteilystä

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Mitkä TOTAL30-piilolinssit ovat?

TOTAL30 on Alconin valmistama piilolinssien tuoteperhe, joka on tunnettu innovatiivisista ratkaisuistaan näönkorjauksessa. Tuoteperheeseen kuuluu TOTAL30-kuukausilinssit, hajataiton (astigmatism) korjaamiseen suunnitellut TOTAL30 for Astigmatism -linssit sekä ikänäön (presbyopia) korjaamiseen suunnitellut monitehoiset TOTAL30 Multifocal -linssit.

TOTAL30-linssit perustuvat Dailies Total1 -kertakäyttölinsseihin, joissa hyödynnetään innovatiivista porrastettua vesipitoisuutta.

Alla olevalla videolla esitellään tarkemmin TOTAL30-piilolinssejä:

Ovatko TOTAL30-piilolinssit kuukausilinssit?

Kyllä, TOTAL30-piilolinssit ovat kuukausilinssit. Ne on suunniteltu käytettäväksi päivittäin jopa 30 päivän ajan, minkä jälkeen ne tulee korvata uusilla linsseillä.

Voiko Alcon TOTAL30-piilolinsseillä nukkua?

Alcon TOTAL30-piilolinssejä ei ole suunniteltu yökäyttöön, joten niiden kanssa ei tule nukkua. Nukkuminen piilolinssit silmissä voi lisätä silmäinfektioiden ja muiden silmäongelmien riskiä. On tärkeää noudattaa piilolinssien käytössä aina optikon tai silmälääkärin antamia ohjeita ja käyttöaikoja.

Mitä porrastettu vesipitoisuus tarkoittaa?

TOTAL30-piilolinsseissä käytetty porrastettu vesipitoisuus eli ns. vesigradienttiteknologia on piilolinssien suunnittelutekniikka, jossa linssin vesipitoisuus kasvaa ytimen 55 prosentista uloimmasta pintaa kohden lähes 100 prosenttiin. Tämä tarkoittaa, että mikään muu ei kosketa silmääsi kuin hellävarainen kosteuspehmuste.

Miten pitkään TOTAL30-linssejä voi käyttää päivittäin?

Kuukausilinssejä voi käyttää päivittäin periaatteessa heräämisestä nukkumaanmenoon saakka, mutta silmäterveyden asiantuntijat suosittelevat rajoittamaan piilolinssien käyttöä enintään 14-16 tuntiin päivässä. On tärkeää antaa silmille lepoa ilman linssejä, erityisesti ennen nukkumaanmenoa, jotta silmät voivat hengittää ja kosteutua luonnollisesti.

Käyttäjän omat tarpeet, silmien herkkyys sekä silmälääkärin tai optikon suositukset voivat vaikuttaa siihen, kuinka kauan linssit ovat mukavat käyttää päivittäin.

Mistä TOTAL30 Multifocal -piilolinssejä voi ostaa?

TOTAL30 Multifocal myydään optikkoliikkeissä, silmälääkärikeskuksissa ja piilolinssejä myyvissä verkkokaupoissa. Muista, että piilolinssien hankkimiseen vaaditaan voimassa oleva resepti silmälääkäriltä tai optikolta.

Paljonko TOTAL30 Multifocal -piilolinssit maksaa?

TOTAL30 Multifocal -linssien edullisin hinta on hintavertailumme mukaan 31,99 €/3 linssiä tai 59,99 €/6 linssiä, mikä tekee linssikohtaiseksi hinnaksi 9,99–10,66 €/linssi.

Olettaen, että tarvitset näönkorjauksen molempiin silmiisi, TOTAL30 Multifocal -piilolinssien kuukausittaiset kustannukset ovat 19,99–21,33 € ja vuosikustannukset 239,96–255,91 €.

Ovatko TOTAL30 Multifocal -linssit kalliit?

Verrattuna muihin suosittuihin kuukausikäyttöisiin monitehopiilolinsseihin, TOTAL30 Multifocal on niistä kallein moniteholinssi:

Piilolinssit Hinta
Proclear Multifocal 39,99 €
Biofinity Multifocal 55,99 €
Air Optix Plus Hydraglyde Multifocal 56,99 €
PureVision 2 for Presbyopia 56,96 €
TOTAL30 Multifocal 59,99 €

TOTAL30-moniteholinssien korkeampi hinta voi heijastaa niiden kehittyneitä ominaisuuksia, kuten erinomaista mukavuutta, hengittävyyttä ja kostuvuutta.

Mikä on CELLIGENT-teknologia?

CELLIGENT-teknologia on Alconin kehittämä innovatiivinen piilolinssiteknologia, joka on suunniteltu parantamaan linssien yhteensopivuutta silmän biologian kanssa.

Teknologia keskittyy erityisesti linssien pinnan mikrobiologisen puhtauden ylläpitämiseen ja silmän terveyden edistämiseen.

CELLIGENT-teknologia voi auttaa vähentämään mikrobien, kuten bakteerien ja sienten, tarttumista linssin pintaan, mikä voi vähentää silmäinfektioiden riskiä ja parantaa käyttömukavuutta.

TOTAL30-moniteholinssit hyödyntävät useita innovatiivisia teknologioita, mukaan lukien Water Gradient, 
Celligent ja Precision Profile. Lisäksi ne tarjoavat lisäsuojaa UV-säteilyltä ja sinivalolta.

Mikä on PRECISION PROFILE?

PRECISION PROFILE on linssien suunnittelutekniikka, jota käytetään erityisesti monitehoisissa piilolinsseissä. Tekniikan avulla saadaan aikaan jatkuva voimakkuuden muutos linssissä lähinäöstä kaukonäköön. Tämä mahdollistaa selkeän ja saumattoman näön kaikille etäisyyksille, helpottaen käyttäjän siirtymistä lähellä olevista kohteisiin etäällä oleviin kohteisiin ilman katkoksia näkökentässä.

PRECISION PROFILE -suunnittelun ansiosta linssi tukee silmän luonnollista toimintaa ja mukautuu eri valaistusolosuhteisiin, tarjoten käyttäjälle mukavan ja luonnollisen näkökokemuksen. Lisäksi tämä suunnittelutapa varmistaa linssien helpon sovituksen ja ennustettavan suorituskyvyn, mikä tekee niistä luotettavan valinnan.

Suojaavatko TOTAL30 Multifocal UV-säteilyltä?

Kyllä, TOTAL30 Multifocal -piilolinssit tarjoavat korkeimman luokan 1 UV-suojan, joka estää yli 90 % UVA- ja 99 % UVB-säteilystä, mikä auttaa suojaamaan silmien sarveiskalvoa ja sisäosia.

On kuitenkin tärkeää muistaa, että piilolinssi peittää vain pienen osan silmästä, joten on suositeltavaa käyttää UV-suojaa tarjoavia aurinkolaseja, silmälaseja tai suojalaseja täyden suojan takaamiseksi.

Suojaavatko TOTAL30 Multifocal -piilolinssit sinivalolta?

Kyllä, TOTAL30 Multifocal sisältävät suodattimen, joka vähentää tiettyjen sinisen valon aallonpituuksien pääsyä silmään. Tämä voi auttaa suojaamaan silmiä pitkäaikaiselta altistumiselta sinivalolle, jota esimerkiksi digitaaliset laitteet, kuten älypuhelimet, tabletit ja tietokoneiden näytöt säteilevät.

Mistä materiaalista TOTAL30 Multifocal -linssit on valmistettu?

TOTAL30 Multifocal -piilolinssit on valmistettu lehfilcon A -nimisestä silikonihydrogeelimateriaalista, joka sisältää 55 % painostaan vettä?

Milloin Alcon TOTAL30 tuli markkinoille?

TOTAL30-kuukausilinssit julkaistiin Yhdysvalloissa ja joissakin Euroopan maissa syyskuussa 2021. Laajemmin ne tulivat saatavilla Euroopassa vuoden 2022 alussa.

Mistä tietää, että on ikänäköä?

Kysy itseltäsi nämä kolme yksinkertaista kysymystä:

  1. Käytätkö lukulaseja tätä lukiessasi tai käytätkö yleensä lukulaseja?
  2. Helpottaako normaalia suurempi kirjasinkoko lukemista?
  3. Pidätkö puhelinta kaukana lukiessasi siltä?

Jos vastasit kyllä, ja olet yli 40-vuotias, sinulla saattaa olla ikänäköä. Keskustele optikkosi kanssa sinulle parhaiten sopivista näönkorjausratkaisuista.

Mistä ikänäkö johtuu?

Ikänäkö, eli presbyopia, johtuu silmän luonnollisesta vanhenemisprosessista, joka tapahtuu yleensä 40 ikävuoden paikkeilla. Ikänäköön vaikuttaa silmän linssin joustavuuden väheneminen. Nuorempana silmän linssi pystyy muuttamaan muotoaan helposti, mikä mahdollistaa tarkan näkemisen eri etäisyyksille.

Iän myötä linssi kovettuu, ja sen kyky taittaa valoa ja mukautua lähinäköön heikkenee, mikä tekee lähellä olevien kohteiden tarkkaan näkemiseen vaikeampaa.

Onko ikänäkö sama kuin kaukonäköisyys?

Ei. Ikänäkö johtuu siitä, kun silmän linssi menettää joustavuutensa. Kaukonäköisyys puolestaan johtuu siitä, että silmämuna on liian lyhyt suhteessa optisen järjestelmän taittovoimaan tai taittovoima on liian heikko suhteessa silmän pituuteen.

Tarvitsenko silti silmälasit tai lukulasit käyttäessäni monitehopiilolinssejä?

Moniteholinssien ansiosta näet selkeästi lähelle, kauas ja välietäisyyksille, joten tyypillisesti et tarvitse silmälaseja tai lukulaseja niitä käyttäessäsi.

Voinko kokeilla monitehopiilareita ennen ostamista?

Ilman muuta! Varaa aika optikolle näöntarkastukseen ja piilolinssisovitukseen, jossa pääset kokeilemaan ensimmäisiä monitehopiilolinssejäsi.

Tuntuvatko monitehopiilolinssit raskaammilta kuin tavalliset piilarit?

Eivät. Moniteholinssit ovat ihan yhtä keveitä ja mukavia kuin muutkin piilolinssit. Niiden monitehoisuus ei vaikuta niiden painoon tai tuntumaan.

Onko Alconin monitehopiilolinssejä saatavilla astigmatismista kärsiville?

Ei, Alcon ei tällä hetkellä tarjoa toorisia monitehopiilolinssejä. CooperVisionin valmistama Proclear multifocal toric on yksi harvinaisista linsseistä, jotka korjaavat sekä ikänäköä että hajataittoa.

Jaa ystävillesi ❤️
Osta piilolinssejä Lensonilta. Laaja valikoima, huokeat hinnat.