TOTAL30 for Astigmatism – Piilolinssien hintavertailu

TOTAL30 for Astigmatism

Vertaa tuotteen TOTAL30 for Astigmatism hintoja ja löydä edullisin ostopaikka

Alla olevasta taulukosta löydät tuotteen TOTAL30 for Astigmatism hinnat useilla jälleenmyyjillä. Vertaa piilolinssien ja tarvikkeiden hintoja ja säästä.

Päivän edullisin hinta: 29.99 € myyjältä Alensa.

TOTAL30 for Astigmatism: Tärkeimmät ominaisuudet ja edut

  • Poikkeuksellista mukavuutta ja vakautta tarjoava kuukausilinssi hajataiton korjaamiseen.
  • Porrastettu vesipitoisuus, jossa linssin vesipitoisuus kasvaa pintaa kohden lähes 100 %:iin.
  • Vähemmän bakteeri- ja lipidikerrostumia Celligent-teknologian ansiosta.
  • Kaksi vakautuspistettä linssin reunalla auttaa vähentämään linssin liikkumista ja pysymään paikoillaan.
  • Korkea hapenläpäisyskyky auttaa pitämään silmät valkoisina ja terveinä.
  • Luokan 1 UV-suoja auringon haitallista ultraviolettisäteilyä vastaan.
  • Kevytvärjäys käsittelyn helpottamiseksi.

Toorinen kuukausilinssi, jonka pinta on lähes 100-prosenttisesti vettä

TOTAL30 for Astigmatism -piilolinssit ovat ensimmäiset uudelleenkäytettävät, porrastettua vesipitoisuutta käyttävät tooriset linssit, jotka on suunniteltu korjaamaan astigmatismia eli hajataitteisuutta.

Tutkimukset ovat osoittaneet, että mukavuudella on ratkaiseva rooli piilolinssien käyttäjien käyttökokemuksessa ja brändiuskollisuudessa. Alcon TOTAL30 for Astigmatism -linssit hyödyntävät Dailies Total1 -kertakäyttölinsseissä ensimmäisen kerran käytettyä patentoitua Water Gradient -materiaalia. Tästä syystä ne tarjoavat ensiluokkaisen käyttökokemuksen kuukausipiilolinssien käyttäjille.

Hajataitosta kärsivät piilolinssien käyttäjät kokevat todennäköisemmin kuivuutta ja epämukavuutta. TOTAL30 for Astigmatism -linssit on suunniteltu tarjoamaan täydellistä mukavuutta, todistettua vakautta ja poikkeuksellista suorituskykyä heille, jotka haluavat käyttää mieluummin kuukausilinssejä.

Porrastetun vesipitoisuuden piilolinsseissä linssin vesipitoisuus kasvaa ulkopintaa kohden lähes 100 prosenttiin siten, että silmää koskee vain hellävarainen kosteustyyny. Lisäksi TOTAL30-linsseissä on kaksi muuta Alconin patentoimaa teknologiaa.

Uudelleenkäytettävissä TOTAL30 for Astigmatism -vesigradienttilinssissä on biomimeettinen CELLIGENT-teknologia, joka auttaa vastustamaan bakteeri- ja lipidikertymiä taaten puhtaan linssin koko kuukauden ajan.

PRECISION BALANCE 8|4 -linssirakenne tarjoaa astigmatimia korjaavien linssien käyttäjille tarvittavan vakauden. Suunnittelu takaa, että linssi pysyy oikein orientoituna ja vähentää linssin liikehtimistä räpäytysten aikana.

Alconin valmistamat korkealuokkaiset TOTAL30 for Astigmatism 
-kuukausilinssit on suunniteltu hajataittoisuudesta kärsiville henkilöille, jotka haluavat piilolinsseiltään pitkäkestoista mukavuutta.

Korkealaatuiset kuukausilinssit hajataitosta kärsiville

TOTAL30 for Astigmatism -piilolinssit sopivat ihmisille, jotka tarvitsevat näönkorjausta astigmatismin eli hajataittoisuuden vuoksi.

Astigmatismi tarkoittaa sarveiskalvon tai silmän linssin epäsäännöllistä muotoa, mikä voi johtaa siihen, että näkö on vääristynyt tai sumea kaikilla etäisyyksillä. Tooriset piilolinssit, kuten TOTAL30 for Astigmatism, on suunniteltu korjaamaan tämä näköongelma.

TOTAL30 for Astigmatism voi olla hyvä valinta jos kärsit astigmatismin aiheuttamasta näön epätarkkuudesta ja etsit korkealaatuisia kuukausilinssejä, jotka tarjoavat pitkäkestoista mukavuutta ja selkeää näköä.

Nämä linssit sopivat erityisesti heille, jotka arvostavat piilolinssien helppoa hoitoa ja hygienisiä ominaisuuksia, kuten CELLIGENT-teknologiaa, joka auttaa pitämään linssit puhtaina vähentäen bakteeri- ja lipidikerrostumia.

Tooriset TOTAL30 for Astigmatism -linssit on suunniteltu heille, jotka etsivät piilolinssejä, jotka asettuvat oikeaan asentoon nopeasti ja pysyvät paikallaan. Niiden PRECISION BALANCE 8|4 -muotoilu varmistaa vaaditun vakauden.

Nämä linssit ovat hyvä vaihtoehto myös heille, jotka arvostavat piilolinssien tarjoamaa lisäsuojaa sinivioletilta valolta ja UV-säteilyltä.

Tuotetiedot

Ominaisuus Tieto
Valmistaja Alcon
Brändi Total
Linssityyppi toorinen kuukausipiilolinssi
Vaihtoväli 30 päivää
Pakkauskoko 6 linssiä/pkt
Voimakkuus –10,00...+8,00 D
Kaarevuus 8,6 mm
Halkaisija 14,5 mm
Sylinteri -0.75, -1.25, -1.75, -2.25 D
Akseli 0–180° (10° välein)
Linssimateriaali silikonihydrogeeli
Materiaali lehfilcon A
Vesipitoisuus 55 %
Hapen läpäisevyys 123 Dk/t
Keskipaksuus 0,10 mm
Oikein-/väärinpäin merkintä Ei
Käsittelyvärjäys Kyllä
UV-suoja Kyllä, luokan 1 UV-suoja

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Mitkä TOTAL30 for Astigmatism -piilolinssit ovat?

TOTAL30 for Astigmatism -piilolinssit ovat Alconin valmistamat tooriset kuukausilinssit, jotka on suunniteltu korjaamaan astigmatismia eli hajataitteisuutta. Näissä linsseissä yhdistyvät useat Alconin kehittämät teknologiat, jotka parantavat käyttömukavuutta ja terveyttä silmien kannalta.

Alconin TOTAL30-tuotesarjaan kuuluvat myös TOTAL30 liki- ja kaukotaitteisuuden korjaamiseen sekä TOTAL30 Multifocal ikänäön korjaamiseen.

Kuinka pitkään TOTAL30 for Astigmatism -piilolinssejä voi käyttää?

TOTAL30-piilolinssejä voi käyttää enintään 30 päivää ennen kuin linssit on vaihdettava uusiin. Kuukausilinssejä suositellaan käytettäväksi enintään 8-14 tuntia riippuen käyttäjän yksilöllisistä tarpeista, silmien herkkyydestä ja optikon antamista käyttöajoista.

Jos koet kuivuutta, ärsytystä tai epämukavuuden tunnetta, on suositeltavaa lyhentää linssien käyttöaikaa ja ottaa yhteyttä silmäterveyden ammattilaiseen.

Mitä eroa on TOTAL30- ja Dailies TOTAL1 -linsseillä?

Molemmat ovat Alconin valmistamat silikonihydrogeelipohjaiset tooriset linssit, jotka on suunniteltu astigmatismin eli hajataiton korjaamiseen.

Tärkein ero näiden linssien välillä on vaihtoväli: TOTAL30 for Astigmatism on kuukausilinssi, jota voidaan käyttää jopa 30 peräkkäisenä päivänä, kun taas Dailies Total1 for Astigmatism on kertakäyttölinssi, jota käytetään vain kerran.

Lisäksi nämä linssit poikkeavat toisistaan niin ominaisuuksien kuin useiden parametrienkin suhteen.

Mitä eroa on kertakäyttö- ja kuukausilinsseillä?

Kertakäyttöpiilolinssejä käytetään nimensä mukaisesti vain kerran, mikä tarkoittaa, että jokainen linssipari poistetaan ja hävitetään käytön jälkeen päivän päätteeksi. Tämä tekee niistä erityisen hygieenisen vaihtoehdon, sillä jokainen päivä alkaa uudella, puhtaalla linssiparilla, vähentäen silmätulehdusten riskiä. Lisäksi kertakäyttölinssit ovat ohuemmat, mikä voi lisätä niiden mukavuutta.

Kuukausilinssejä voidaan käyttää jopa 30 peräkkäisenä päivänä, mutta ne vaativat säännöllistä puhdistusta ja desinfiointia. Ne voivat olla kustannustehokkaampi ratkaisu säännölliseen käyttöön, mutta ne edellyttävät käyttäjältä sitoutumista hyvään linssien hoitorutiiniin.

Mitä astigmatismi tarkoittaa?

Astigmatismi on yleinen taittovirhe, joka johtuu silmän sarveiskalvon tai silmän linssin epäsäännöllisestä muodosta. Normaalitilanteessa sarveiskalvon ja linssin tulisi olla symmetrisen pyöreät kuin pallon pinta, jolloin ne taittavat tulevan valon tasaisesti ja verkkokalvolle muodostuva kuva on terävä.

Astigmatismissa sarveiskalvo tai linssi on enemmän kananmunan muotoinen, mikä johtaa siihen, että valo ei taitu tasaisesti ja aiheuttaa vääristyneen kuvan.

Valon epäsäännöllinen taittuminen voi saada kuvan näyttämään epäselvältä tai vääristyneeltä sekä lähelle että kauas katsottaessa.

Miten astigmatismia korjataan?

Astigmatismia voidaan korjata silmälaseilla, toorisilla piilolinsseillä tai kirurgisilla toimenpiteillä, kuten silmien laserleikkauksilla.

Mitkä ovat parhaat piilolinssit astigmatismin korjaamiseen?

Tämä vaihtelee yksilöllisten tarpeiden ja mieltymysten mukaan. Jotkut piilolinssimerkit, kuten Acuvue Oasys for Astigmatism ja Biofinity toric ovat saavuttaneet mainetta niiden kyvystä tarjota erinomainen näönkorjaus ja käyttömukavuus astigmatismista kärsiville.

TOTAL30-piilolinsseissä on porrastettu vesipitoisuus, mikä tarkoittaa, 
että linssin ytimen 55 prosenttinen vesipitoisuus kasvaa pintaa kohden siten, että pinnalla vesipitoisuus on lähes 100 %. Tämä parantaa linssin mukavuutta.

Mitä piilolinssien porrastettu vesipitoisuus tarkoittaa?

Porrastettu vesipitoisuus eli ns. vesigradientti tarkoittaa, että linssin vesipitoisuus vaihtelee sen eri osissa. Tämä suhteellisen uusi innovaatio on käytössä Alconin valmistamissa Dailies TOTAL1- ja TOTAL30-sarjan piilolinsseissä.

TOTAL30 for Astigmatism -piilolinsseissä linssin vesipitoisuus kasvaa ytimen 55 prosentista pintaa kohden lähes 100 prosenttiin, mikä tarkoittaa, että mikään muu ei koske silmääsi kuin hellävarainen kosteustyyny.

Mikä CELLIGENT-teknologia on?

TOTAL30-piilolinsseissä käytettävä CELLIGENT on Alconin kehittämä innovatiivinen teknologia, joka on suunniteltu parantamaan piilolinssien hygieenisyyttä ja käyttömukavuutta.

Teknologia perustuu biomimeettiseen lähestymistapaan, joka jäljittelee ihmisen silmän luonnollisia ominaisuuksia ehkäisten proteiini- ja bakteerikerrostumien muodostumista.

CELLIGENT-teknologia luo linssin pinnalle erityisen rakenteen, joka hylkii suurempia molekyylejä, kuten lipidejä ja proteiineja, mikä auttaa pitämään linssin puhtaana. Samalla se mahdollistaa pienempien, kosteutta sitovien vesimolekyylien kiinnittymisen linssiin edistäen silmien kosteutusta ja mukavuutta.

Precision Balance 8|4 -muotoilun ansiosta TOTAL30 for Astigmatism -linssi
asettuu ideaaliasentoon 60 sekunnissa ja liikkuu alle 3° joka räpäytyksellä. Linssin vakautuselemtntit sijaitsevat kellonsuunnissa 8 ja 4.

Mitä tarkoittaa Precision Balance 8|4?

Precision Balance 8|4® on linssin muotoilutekniikka, jota käytetään erityisesti toorisissa piilolinsseissä, kuten Alconin TOTAL30 for Astigmatism -piilolinsseissä.

Tämä ainutlaatuinen muotoilu auttaa varmistamaan, että linssi asettuu oikein ja pysyy vakaana silmässä, mikä on tärkeää, jotta astigmatismin korjaus olisi mahdollisimman tarkka ja näkö selkeä.

Tekniikan nimi "Precision Balance 8|4" viittaa linssin stabilointielementtien sijoitteluun: yksi piste on kello 8 suunnassa ja toinen kello 4 suunnassa. Nämä stabilointipisteet minimoivat linssin liikkumista silmässä, erityisesti silmänräpäytyksen aikana, ja auttavat linssiä palautumaan nopeasti oikeaan asentoon, jos se siirtyy.

Precision Balance 8|4:n ansiosta käyttäjä kokee vähemmän näön heilahteluita ja saa nauttia jatkuvasta, tarkasta näöstä koko päivän ajan.

Miksi linssin vakaus on tärkeä toorisissa piilolinsseissä?

Linssin vakaus on erityisen tärkeää astigmatismia eli hajataitteisuutta korjaavissa toorisissa piilolinsseissä, sillä niiden on pysyttävä tiukasti määrätyssä asennossa selkeän ja vakaan näöntarkkuuden saavuttamiseksi.

Tooriset piilolinssit on suunniteltu korjaamaan astigmatismia tarjoamalla eri taittovoimia linssin eri osissa, jotta ne voivat kompensoida sarveiskalvon tai silmän linssin epäsäännöllistä muotoa.

Jotta tooriset linssit toimivat tehokkaasti, niiden on pysyttävä oikeassa asennossa silmässä. Jos linssi pyörii tai siirtyy silmässä, se voi vaikuttaa näönkorjauksen tarkkuuteen ja aiheuttaa näön epätarkkuutta.

Mistä TOTAL30 for Astigmatism -piilolinssejä voi ostaa?

Optikkoliikkeistä ja optisen alan verkkokaupoista.

Paljonko TOTAL30 for Astigmatism -piilolinssit maksavat?

Hintavertailumme mukaan edullisin hinta näille linsseille on tällä hetkellä 56,99 €/6 linssiä, mistä saadaan yhden linssin hinnaksi 9,49 €.

Olettaen, että tarvitset näönkorjauksen molempiin silmiisi, TOTAL30 for Astigmatism -linssien kustannukset on kuukaudessa 19,00 € ja vuodessa 227,96 €.

Ovatko TOTAL30 for Astigmatism -piilolinssit kalliit?

Vertailtaessa TOTAL30 for Astigmatism -piilolinssien hintaa muihin markkinoilla oleviin toorisiin kuukausilinsseihin, TOTAL30 sijoittuu korkeimpaan hintaluokkaan:

BrändiHinta alkaen/6 linssiä
Acuvue Oasys for Astigmatism33,99 €
Biofinity toric37,99 €
PureVision 2 HD for Astigmatism52,99 €
TOTAL30 for Astigmatism56,99 €

Tooristen linssien hintaero voi johtua eri tekijöistä, kuten linsseissä käytetyistä teknologiasta, materiaaleista, mukavuudesta ja mahdollisesta muusta lisäarvosta, kuten korkeammasta hapen läpäisevyydestä tai kosteutusteknologioista.

On tärkeää ottaa huomioon, että vaikka TOTAL30-linssit ovat hintavampia, niiden erityisominaisuudet, kuten vesigradienttiteknologia ja CELLIGENT-teknologia, saattavat tarjota lisäarvoa ja parempaa käyttökokemusta osalle käyttäjistäkäyttäjille.

Miksi tooriset piilolinssit ovat kalliimmat?

Tooriset piilolinssit ovat yleensä kalliimpia kuin standardit sfääriset linssit johtuen niiden monimutkaisemmasta suunnittelusta. Tooristen linssien valmistus vaatii erityistä tarkkuutta, koska niiden on korjattava kaksi eri taittovoimaa samassa linssissä ja pysyttävä oikeassa asennossa silmässä.

Mainos
LensWay: 10 % alennusta kaikista piilolinsseistä alekoodilla