Bausch & Lomb ULTRA One Day – Piilolinssien hintavertailu

Kuva tuotteesta Bausch & Lomb ULTRA One Day

Bausch & Lomb ULTRA One Day: Vertaa hintoja ja löydä edullisin myyjä

Alla olevasta taulukosta löydät tuotteen Bausch & Lomb ULTRA One Day hinnat useilla jälleenmyyjillä. Vertaa hintoja ja säästä.

Päivän edullisin hinta: 33.49 € myyjältä Alensa.

Tärkeimmät ominaisuudet ja tärkeimmät edut:

  • Pitkäkestoinen mukavuus. Nämä piilolinssit on suunniteltu tarjoamaan mukavuutta jopa 16 tunnin ajan.
  • Innovatiiviset kosteus- ja mukavuusteknologiat, kuten Advanced MoistureSeal ja ComfortFeel, parantavat linssien käyttökokemusta.
  • Pitävät silmät terveenä. Linssit vapauttavat aineita, jotka edistävät silmäterveyttä suojaamalla, rikastamalla ja stabiloimalla kyynelkalvoa.
  • Korkea vesipitoisuus ja kosteuden säilyvyys moniin muihin kertakäyttölinssibrändeihin verrattuna.
  • Edistyksellinen HD-optiikka estää sfäärisiä poikkeamia ja tarjoaa selkeän näön myös heikossa valaistuksessa, kuten yöllä ajaessa.

Mukavat kertakäyttölinssit jopa 16 tunnin käyttöön

Bausch & Lomb ULTRA One Day on kertakäyttölinssi sinulle, joka vaadit piilolinsseiltäsi enemmän. Kahden uraauurtavan teknologian - Advanced MoistureSeal ja ComfortFeel - ansiosta piilolinssikokemuksesi nostetaan aivan uudelle mukavuuden tasolle, josta voit nauttia täydet 16 tuntia päivässä.

Nämä edistyneet kosteus- ja mukavuusteknologiat toimivat yhdessä vapauttaen ainutlaatuisen yhdistelmän ainesosia, jotka parantavat mukavuutta ja silmien terveyttä käytön aikana, samalla kun ne auttavat suojaamaan ja vakauttamaan kyynelkalvoa.

Bausch & Lomb ULTRA One Day -piilolinssit tarjoavat korkeimman vesipitoisuuden ja kosteutuksen verrattuna moniin muihin silikonihydrogeelistä valmistettuihin kertakäyttölinsseihin. Siksi ne ovat ihanteelliset heille, joiden silmät kuivuvat helposti.

Yli kolme neljästä vastaavasta oli samaa mieltä siitä, että nämä piilolinssit saivat silmät tuntumaan raikkailta ja että ne auttoivat ehkäisemään väsyneitä ja uupuneita silmiä päivän päätteeksi.

Lisäksi ULTRA One Day -linssit tarjoavat luokan 2 UV-suojan, joka estää vähintään 95 % kaikesta UVB- ja vähintään 50 % kaikesta UVA-säteilystä.

Bausch & Lomb ULTRA One Day -piilolinssit 
tarjoavat pitkäkestoista mukavuutta kahden innovatiivisen teknologian avulla, korkean hapenläpäisevyyden sekä kaikki kertakäyttölinssien edut.

Tuotetiedot

Ominaisuus Tieto
Valmistaja Bausch & Lomb
Brändi Ultra
Linssityyppi asfäärinen kertakäyttölinssi
Vaihtoväli 1 päivä
Pakkauskoko 30 tai 90 linssiä/pkt
Voimakkuus –12,00...+6,00 D
Kaarevuus 8,6 mm
Halkaisija 14,2 mm
Linssimateriaali silikonihydrogeeli
Materiaali kalifilcon A
Vesipitoisuus 55 %
Hapen läpäisevyys 134 Dk/t
Oikein-/väärinpäin merkintä Ei
Käsittelyvärjäys Kyllä, vaaleansininen
UV-suoja Kyllä, luokan 2 UV-suoja estää vähintään 95 % UVB- ja vähintään 50 % UVA-säteilystä

Bausch + Lomb ULTRA One Day -piilolinssejä myydään 30 ja 90 kappaleen pakkauksissa.

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Mitkä ovat näiden piilolinssien edut?

Pitkäkestoinen mukavuus jopa 16 tunnin ajan, korkea hapenläpäisevyys (134 Dk/t), helppo käsittely käsittelyvärjäyksen ansiosta, luokan 2 UV-suoja, HD-optiikka koko päivän (myös ajaessa) sekä helppo sovitus.

Kuinka monta päivää näitä linssejä voi käyttää?

Bausch + Lomb ULTRA One Day on kertakäyttölinssi, toisin sanoen niitä käytetään vain kerran. Laitat aamulla piilolinssit silmiisi, ja illalla poistat ne ennen nukkumaanmenoa. Seuraavana päivänä otat uudet linssit käyttöösi.

Voiko näitä piilolinssejä käyttää nukkuessa?

Ei, nämä linssit ovat kertakäyttöpiilolinssit, jotka eivät sovellu nukkumiseen. Mikäli olet kiinnostunut jatkuvakäyttöisistä piilolinsseistä, keskustele optikkosi kanssa piilolinssityypin vaihtamisesta toiseen.

Valmistaako Bausch + Lomb kertakäyttölinssejä?

Ilman muuta. Bausch + Lomb on yksi neljästä johtavasta piilolinssivalmistajasta ja sen kertakäyttöpiilolinssien valikoimaan sisältyy näiden linssien lisäksi Biotrue ONEday, Biotrue ONEday for Astigmatism ja Biotrue ONEday for Presbyopia sekä SofLens daily disposable ja SofLens daily disposable toric.

Onko Bausch + Lomb ULTRA sama kuin Bausch + Lomb ULTRA One Day?

Ei, Bausch + Lomb ULTRA on kuukausilinssi, kun taas Bausch + Lomb ULTRA One Day on kertakäyttölinssi. Näillä linsseillä on erilaiset materiaalit, teknologiat, parametrit ja optiikka.

Onko Bausch + Lomb ULTRA One Day kuin Bausch + Lomb INFUSE?

Kyllä. Esimerkiksi Suomessa, Kanadassa ja Australiassa tätä linssiä myydään nimellä Bausch + Lomb ULTRA One Day, kun taas Yhdysvalloissa saman linssin brändinimi on Bausch + Lomb INFUSE.

Bausch + Lomb ULTRA One Day -piilolinsseissä hyödynnetään kahta innovatiivista 
teknologiaa: MoistureSeal ja ComfortFeel, jotka auttavat pitämään linssit kosteina ja mukavina pidempään.

Mikä on MoistureSeal-teknologia?

MoistureSeal on piilolinssivalmistaja Bausch & Lombin Ultra-tuoteperheen linsseissä vuodesta 2014 lähtien käytetty teknologia, jonka ansiosta linssit kykenevät säilyttämään 95 prosenttia kosteudestaan jopa 16 tunnin ajan.

Teknologia perustuu kaksivaiheiseen valmistusprosessiin. Ensimmäisessä vaiheessa luodaan vesiliukoinen silikonimatriisi, joka käsittää sekä pitkä- että lyhytketjuiset molekyylit. Toisessa vaiheessa suosittu kostutusaine polyvinyylipyrrolidoni (PVP) kasvatetaan tähän matriisiin sen sijaan, että se kääritään sen ympärille.

MoistureSeal-teknologian ansiosta linssimateriaaliin integroidut hydrofiiliset molekyylit kykenevät säilyttämään 95 % linssin kosteudesta täydet 16 tuntia.

Mikä on ComfortFeel-teknologia?

ComfortFeel-teknologia on erityinen yhdistelmä ainesosia, jotka on suunniteltu toimimaan yhdessä linssimateriaalin kanssa ja tarjoamaan koko päivän kestävää mukavuutta piilolinssien käytössä.

ComfortFeel-teknologia sisältää linssimateriaaliin integroituja osmoprotektantteja, kosteuttajia ja elektrolyyttejä, jotka vapautuvat käytön aikana tarkoituksena suojata, rikastaa ja stabiloida kyynelkalvoa.

Mitä kostutusainetta näissä piilolinsseissä käytetään?

Näissä piilolinsseissä käytettävät kostutusaineet ovat Poloxamine 1107 ja Poloxamer 181.

Jaa ystävillesi ❤️
Osta piilolinssejä Lensonilta. Laaja valikoima, huokeat hinnat.