Bausch & Lomb ULTRA hintavertailu

Etusivu > Hintavertailu > Bausch & Lomb ULTRA
Kuva tuotteesta Bausch & Lomb ULTRA

Löydä edullisin hinta tuotteelle Bausch & Lomb ULTRA

Alta löydät tuotteen Bausch & Lomb ULTRA hinnat useissa eri nettikaupoissa.

Päivän halvin hinta: 19.99 € myyjältä Alensa.

Myyjä Tuotenimi Hinta * Alennuskoodi
Alensa ULTRA (3 kpl)  €
SmartBuyGlasses Ultra 3 Pack Piilolinssit  €
Alensa ULTRA (6 kpl)  €
Lenson ULTRA  €
Shopping4net Ultra  €
LensWay ULTRA  € Piilari
SmartBuyGlasses Ultra 6 Pack Piilolinssit  €

Bausch + Lomb ULTRA -piilolinssit on tarkoitettu kauko- ja likitaitteisuuden korjaamiseen. Ne tarjoavat terävän ja kirkkaan näön sekä mukavuutta kaikissa olosuhteissa.

Käytämme näyttöjä jopa 10 tuntia päivässä. Kun keskitymme näyttöön, räpytämme silmiämme 66 % vähemmän. Bausch + Lomb ULTRA -linssien MoistureSeal-teknologian ansiosta linssit säilyttävät 95 % kosteudestaan jopa 16 tunnin ajan.

Ultra-piilolinssit läpäisevät happea aiempia merkkejä paremmin, joten silmät pysyvät valkoisina ja terveinä. Lisäksi 1 kuukauden vaihtoväli on helppo muistaa.

Valmistaja: Bausch & Lomb. Linssityyppi: kuukausilinssi. Vaihtoväli: 1 kuukausi. Pakkauskoko: 3 tai 6 linssiä/pkt. Voimakkuus: -12.00...+6.00. Kaarevuus: 8.5. Halkaisija: 14.2. Materiaali: Samfilcon A. Nestepitoituus: 46 %. Hapenläpäisykyky: 163 Dk/t.

Tietoa hintavertailusta

  • Osa tuotteista on kauttamme edullisempia kuin suoraan myyjän sivuilta ostettuna. Saat tarjoushinnan vain siirtymällä kauppaan linkin kautta.
  • Hinnat päivittyvät automaattisesti kerran vuorokaudessa. Vaikka hinnat päivittyvät säännöllisesti, tuotteen hinta voi olla muuttunut edellisen päivityksen jälkeen. Tarkista lopullinen hinta myyjän verkkosivuilta.
  • Hinnat eivät sisällä mahdollisia toimituskuluja, jotka voivat riippua toimitustavasta ja tilauksen loppusummasta.
  • Mikäli myyjän verkkokauppaan on saatavilla alennuskoodi, löydät sen hintavertailutaulukosta ja saat esitetyn hinnan syöttämällä koodin myyjän ostoskorissa.
  • Tilaathan vain piilolinssejä, joihin sinulla on silmälääkärin tai optikon antama piilolinssimääräys. Resepti on voimassa yhden (1) vuoden. Tarkastuta silmäsi säännöllisesti.
  • Halvin ostopaikka ei ole aina sama, joten muistathan tarkistaa edullisimman ostopaikan sivuiltamme myös ensi kerralla.
  • Hintavertailumme ei kata kaikkia netin piilolinssikauppoja.

Samankaltaisia tuotteita

Huomaathan, että toiseen merkkiin vaihtaminen vaatii lähes aina uuden sovituksen optikolla.

Kuva tuotteesta PureVision

PureVision

PureVision on Bausch & Lombin valmistama kuukausi-/yötäpäiväälinssi, joka on tarkoitettu liki- ja kaukotaitteisuuden korjaamiseen. Se on valmistettu silikonipohjaisesta AerGel-materiaalista,...

alk. 26.32 €
Vertaa hintoja
Kuva tuotteesta PureVision 2 HD

PureVision 2 HD

PureVision 2 HD on Bausch & Lombin valmistama yötäpäivää-/kuukausilinssi, joka edeltäjäänsä PureVision-linssiä ohuempi tarjoten samalla paremman näöntarkkuuden ja pitkäkestoista lisämukavuutta....

alk. 26.32 €
Vertaa hintoja
Kuva tuotteesta SofLens 38

SofLens 38

  • Korkea suorituskyky. Selkeä näöntarkkuus, mukavuus pitkäaikaisessa käytössä ja hyvä kosteuspitoisuus. Lisäksi helppo sovittaa.
  • Ohut muotoilu....
alk. 32.40 €
Vertaa hintoja
Jaa ystävillesi:
Piilari.info logo
Piilari.info © 2009-2023. Kaikki oikeudet pidätetään. Piilari.info tarjoaa tietoa piilolinsseistä ja niiden käytöstä, sekä jatkuvasti päivittyvän piilolinssien hintavertailun, jonka avulla kuluttajat voivat löytää edullisimman paikan ostaa piilolinssit netistä. Tällä sivustolla esitetty sisältö on luotu informatiivisessa tarkoituksessa, eikä sitä ole tarkoitettu korvaamaan lääketieteellistä tietoa, diagnooseja tai hoitoja. Noudata piilolinssien käytössä aina silmälääkärin, optikon tai muun näönhuollon ammattilaisen antamia ohjeita. Osa sivustolla olevista linkeistä johtaa yhteistyökumppaneidemme sivuille. Kumppanimme voivat maksaa meille komissiota affiliate-linkkien kautta tulevista myynneistä. Sivuston tietoliikenne on suojattu turvallisella SSL-salauksella.