Bausch & Lomb ULTRA – Piilolinssien hintavertailu

Kuva tuotteesta Bausch & Lomb ULTRA

Bausch & Lomb ULTRA: Vertaa hintoja ja löydä edullisin myyjä

Alla olevasta taulukosta löydät tuotteen Bausch & Lomb ULTRA hinnat useilla jälleenmyyjillä. Vertaa hintoja ja säästä.

Päivän edullisin hinta: 19.99 € myyjältä Alensa.

Myyjä Tuotenimi Hinta *
Alensa ULTRA (3 kpl)  €
Alensa ULTRA (6 kpl)  €
LensWay ULTRA  €
Lenson ULTRA  €
Shopping4net Ultra  €

Bausch & Lomb ULTRA: Tärkeimmät edut ja ominaisuudet

 • Erinomaista mukavuutta ja tarkka näkö paljon digitaalisia laitteita päivittäin käyttäville.
 • Kuukausilinssit, joita voidaan käyttää jopa 30 peräkkäisenä päivänä.
 • MoistureSeal-teknologian ansiosta linssit säilyttävät 95 % kosteudesta koko päivän ajan.
 • High Definition -optiikka takaa terävän ja kirkkaan näkökyvyn myös heikossa valaistuksessa.
 • 30 päivän vaihtoväli on helppo muistaa.

Tuotekuvaus

Bausch & Lomb ULTRA -piilolinssit on suunniteltu digitaaliselle aikakaudelle. Ainutlaatuista MoistureSeal-teknologiaa hyödyntävät kuukausilinssit tarjoavat poikkeuksellista kosteutusta, jotta silmät tuntuvat raikkailta ja terveiltä. Ohut linssirakenne parantaa linssien käyttömuksvuutta.

Bausch & Lomb ULTRA -piilolinssit tarjoavat poikkeuksellista hengittävyyttä ja mukavuutta MoistureSeal-teknologian ansiosta. Tämä teknologia sisältää silikonin ja PVP:n yhdistelmän, jolla syntyy hengittävä linssi, joka säilyttää 95 % kosteudestaan jopa 16 tunnin päivittäisessä käytössä. Tämä takaa mukavan käyttökokemuksen erityisesti digitaalisia laitteita paljon käyttäville

Yhdeksän kymmenestä käyttäjästä oli samaa mieltä välittämän kanssa, että Bausch & Lomb ULTRA tuntuvat yhtä mukavilta päivän päätteeksi kuin käytön alussa.

Kenelle Bausch & Lomb ULTRA sopii?

Digitaalinen teknologia on mullistanut elämäntyylimme. Tuijotamme digitaalisia laitteita yli kuusi tuntia päivässä ja yli 90 % kaikesta vuorovaikutuksestamme tapahtuu näytön välityksellä.

Merkittävin syy piilolinssien käytön lopettamiseen on epämukavuus. Ja kun tuijotamme digitaalisia laitteita, räpyttämme silmiämme 66 % vähemmän. Tästä seuraa vähemmän silmien kostutusta ja enemmän kuivumista. Samalla kun digitaalinen maailma muuttaa elämäntapojamme, myös iilolinsseille asetettavat vaatimukset ovat muuttuneet.

MoistureSeal-teknologialla varustetut Bausch & Lomb ULTRA -piilolinssit tarjoavat sinulle poikkeuksellisen yhdistelmän mukavuutta, näöntarkkuutta ja terveyttä. Ne säilyttävät 95 % kosteudestaan jopa 16 tunnin ajan. Ne ovat niin mukavat, että et välttämättä edes huomaa käyttäväsi piilolinssejä.

Bausch & Lomb ULTRA -piilolinssit ovat loistava vaihtoehto ihmisille, jotka kärsivät liki- tai kaukotaitteisuudesta, työskentelevät tietokoneella tai käyttävät tuntikausia digitaalisia laitteita. Ne voivat olla erityisen hyödylliset heille, jotka kokevat näyttöpääteoireyhtymän (engl. Computer Vision Syndrome, CVS) oireista.

Näyttöpääteoireyhtymän oireita ovat mm. päänsärky, näön hämärtyminen, niskakivut, väsymys, silmien rasitus, silmien kuivuminen, silmien ärsytys, kaksoisnäkö ja huimaus.

Bausch & Lomb ULTRA -piilolinssit säilyttävät kosteutensa pitkässäkin 
käytössä ja voivat olla erinomainen vaihtoehto kuivista silmistä kärsiville käyttäjille.

Tuotetiedot

Ominaisuus Tieto
Valmistaja Bausch & Lomb
Brändi Ultra
Linssityyppi asfäärinen kuukausipiilolinssi
Vaihtoväli 30 päivää
Pakkauskoko 3 tai 6 linssiä/pkt
Voimakkuus –12,00...+6,00 D
Kaarevuus 8,5 mm
Halkaisija 14,2 mm
Linssimateriaali silikonihydrogeeli
Materiaali samfilcon A
Vesipitoisuus 46 %
Hapen läpäisevyys 163 Dk/t
Oikein-/väärinpäin merkintä Ei
Käsittelyvärjäys Kyllä, vaaleansininen
UV-suoja Ei

Bausch + Lomb ULTRA -piilolinssien 
uusi pakkaus näyttää tältä.

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Ovatko Bausch + Lomb ULTRA -piilolinssit kertakäyttö- vai kuukausipiilolinssit?

Bausch + Lomb ULTRA -piilolinssit ovat kuukausipiilolinssit, joita voi käyttää enintään 30 päivää peräkkäin. Kuukausipiilolinssit poistetaan silmistä ennen nukkumaanmenoa, puhdistetaan ja säilötään desinfioivaan piilolinssien hoitonesteeseen yön yli.

Ovatko Bausch + Lomb ULTRA hyvät piilolinssit?

Bausch + Lomb ULTRA ovat Suomessa vähemmän määrätyt kuukausipiilolinssit. Nämä piilolinssit on valmistettu erittäin hengittävästä silikonihydrogeelimateriaalista (samfilcon A), joka läpäisee runsaasti happea silmän sarveiskalvolle taatakseen valkoiset ja terveet silmät.

Yhden markkinoiden parhaista hapenläpäisevyyksistä tarjoavat Bausch + Lomb ULTRA -piilolinssit hyödyntävät ainutlaatuista MoistureSeal-teknologiaa, joka auttaa linssejä säilyttämään 95 % kosteudestaan jopa 16 tunnin käytössä.

Miten pitkään Bausch + Lomb ULTRA -piilolinssejä voi käyttää?

Bausch + Lomb ULTRA ovat kuukausilinssit, joita voidaan käyttää päiväkäytössä jopa 30 päivää peräkkäin. Päivittäisessä käytössä ne voivat tarjota mukavuutta jopa 16 tunniksi. Keskustele optikkosi kanssa sinulle sopivista käyttöajoista.

Voiko Bausch + Lomb ULTRA -piilolinsseillä nukkua?

Bausch + Lomb ULTRA -piilolinssejä voi käyttää yön yli eli myös nukkuessa vain optikon erillisellä määräyksellä enintään 6 yötä ja 7 päivää peräkkäin. On tärkeää keskustella yön yli -käytöstä silmäterveyden asiantuntijan kanssa ennen näiden piilolinssien kanssa nukkumista silmäkomplikaatioiden välttämiseksi.

Voiko Bausch + Lomb ULTRA -piilolinsseillä korjata ikänäköä tai hajataittoa?

Nämä linssit on tarkoitettu likitaitteisuuden (myopia) ja kaukotaitteisuuden (hyperopia) korjaamiseen. Hajataiton (astigmatismi) on erilliset Bausch & Lomb Ultra for Astigmatism- ja ikänäön (presbyopia) Bausch & Lomb Ultra for Presbyopia -piilolinssit.

Mikä on MoistureSeal-teknologia?

MoistureSeal on Bausch & Lombin kehittämä patentoitu piilolinssiteknologia, joka auttaa piilolinssejä säilyttämään 95 % kosteudestaan jopa 16 tunnin ajan. Tämä tekee piilolinssien käytöstä miellyttävää ja parantaa käyttökokemusta.

Teknologia perustuu kaksivaiheiseen valmistusprosessiin. Ensimmäisessä vaiheessa luodaan vesiliukoinen silikonimatriisi, joka yhdistää pitkä- ja lyhytketjuisia molekyylejä. Toisessa vaiheessa kosteuttavaa ainetta, polyvinyylipyrrolidonia (PVP), kasvatetaan tämän matriisin sisään sen sijaan, että sitä käärittäisiin sen ympärille. Tuloksena saadaan vettä puoleensa vetävä linssimateriaali, joka lupaa säilyttää linssin kosteuden jopa 16 tunnin ajan.

Piilolinssivalmistaja Bausch & Lomb otti MoistureSeal-teknologian käyttöön vuonna 2014 Ultra-tuoteperheessään, johon kuuluvat Bausch + Lomb ULTRA -piilolinssien lisäksi hajataittoa korjaavat Bausch + Lomb ULTRA for Astigmatism- ja ikänäköä korjaavat Bausch + Lomb ULTRA for Presbyopia -kuukausilinssit, sekä Bausch + Lomb ULTRA One Day- ja Bausch + Lomb ULTRA Infuse -kertakäyttölinssit.

Tietoa hintavertailusta

 • Osa tuotteista on kauttamme edullisempia kuin suoraan jälleenmyyjän verkkosivuilta ostettuna. Saat tarjoushinnan vain siirtymällä kauppaan linkin kautta.
 • Hinnat päivittyvät automaattisesti kerran vuorokaudessa. Vaikka hinnat päivittyvät säännöllisesti, tuotteen hinta voi olla muuttunut edellisen päivityksen jälkeen. Tarkista lopullinen hinta aina jälleenmyyjän sivuilta.
 • Hinnat eivät sisällä mahdollisia toimituskuluja, jotka voivat riippua tilauksen koosta ja valitusta toimitustavasta.
 • Mikäli myyjän verkkokauppaan on saatavilla alennuskoodi, löydät sen hintavertailutaulukosta. Saat hintavertailussa esitetyn hinnan syöttämällä koodin kaupan ostoskori- tai kassasivulla.
 • Tilaa vain sellaisia tuotteita, joihin sinulla on optikon tai silmälääkärin määräämä voimassaoleva piilolinssimääräys. Piilolinssiresepti on yleensä voimassa yhden (1) vuoden. Tarkastuta silmäsi säännöllisesti.
 • Halvin ostopaikka ei ole aina sama, joten muistathan tarkistaa edullisimman ostopaikan sivuiltamme myös ensi kerralla. Hintavertailu ei kata kaikkia netin piilolinssikauppoja.
 • Piilolinssi on lääkinnällinen laite, jonka käyttö vaatii huolellisuutta ja oikeaoppista käsittelyä. Väärinkäytettynä piilolinssit voivat aiheuttaa silmävaurioita tai muita vakavia komplikaatioita.

Samankaltaisia tuotteita

Huomaathan, että toiseen merkkiin vaihtaminen vaatii lähes aina uuden sovituksen optikolla.

PureVision
alk. 28.69 €
Vertaa hintoja
SofLens 38
alk. 33.49 €
Vertaa hintoja
Jaa ystävillesi ❤️
Osta piilolinssejä Lensonilta. Laaja valikoima, huokeat hinnat.