Avaira Vitality hintavertailu

Etusivu > Hintavertailu > Avaira Vitality
Kuva tuotteesta Avaira Vitality

Löydä edullisin hinta tuotteelle Avaira Vitality

Alta löydät tuotteen Avaira Vitality hinnat useissa eri nettikaupoissa.

Päivän halvin hinta: 15.29 € myyjältä Alensa.

Myyjä Tuotenimi Hinta * Alennuskoodi
Alensa Avaira Vitality (3 kpl)  €
LensWay Avaira Vitality  € Piilari
Shopping4net Avaira Vitality 6p  €
Lenson Avaira Vitality  €
Alensa Avaira Vitality (6 kpl)  €

Avaira Vitality -piilolinssit on suunniteltu mukavuutta varten. Nyt niissä on vieläkin korkeampi vesipitoisuus ja parempi UV-suoja.

Miksi valita Avaira Vitality -piilolinssit?

 • Luonnollinen kosteutus - Avaira Vitalityn kolmannen sukupolven silikonihydrogeelimateriaali on erittäin kosteuttava, eikä vaadi ylimääräistä.
 • Korkea vesipitoisuus ja hapenläpäisevyys tarjoavat mukavuutta ja vähentävät kuivasilmäisyyden oireita.
 • Aberration Neutralizing System -teknologia takaa erinomaisen näöntarkkuuden ja -laadun.
 • Ensiluokkainen UV-suoja estää yli 90 & UVA- ja 99 % UVB-säteistä.

Jos olet liki- tai kaukonäköinen, ja haluat saada rahoillesi mahdollisimman paljon vastinetta CooperVision Avaira Vitality -piilolinssit tarjoavat erinomaista linssiteknologiaa yllättävän edulliseen hintaan.

Edistynyt silikonihydrogeelimateriaali on kehitetty erityisesti pitkäaikaista käyttömukavuutta, helppokäyttöisyyttä ja terveellisyyttä varten. Lisäksi Avaira Vitality -piilolinsseissä on samat optiset ominaisuudet kuin ensiluokkaisissa Biofinity-piilolinsseissä, jotka antavat sinulle terävän ja selkeän näön.

Aberration Neutralizing System -teknologia parantaa näön laatua minimoimalla silmiessä esiintyvät epäsäännöllisyydet. Edistyneet materiaalit vetävät puoleensa vesimolekyylejä, joten linssin pinta pysyy pidempään kosteana. Korkean hapenläpäisykyvyn ansiosta linssi päästää lävitseen runsaasti happea, jotta silmät pysyvät valkoisina ja terveinä.

Avaira Vitality -piilolinsseissä on korkein UV-suojaluokitus, ja ne suojaavat silmiäsi estämällä 90 % UVA- ja 99 UVB-säteilystä.

Usein kysyttyä Avaira Vitality -piilolinsseistä

Ovatko Avaira Vitality -piilolinssit kuukausilinssit?

Kyllä, Avaira Vitality -piilolinssit ovat kuukausilinssit, jotka poistetaan silmistä joka ilta ja säilötään desinfioivaan piilolinssien hoitonesteeseen, ja vaihdetaan uusiin 30 päivän käytön jälkeen. Joissakin yhteyksissä näitä linssejä myydään myös ns. kahden viikon linsseinä. Keskustele optikkosi kanssa sinulle sopivimmasta vaihtovälistä.

Ovatko Avaira Vitality -piilolinssit hyvät?

Jos etsit kuukausilinssejä UV-suojalla, joissa on korkea vesipitoisuus, hyvä hapenläpäisykyky ja jotka pitävät silmät pidempään kosteina, hinta-laatusuhteeltaan erinomaiset Avaira Vitality -linssit voivat olla erinomainen valinta juuri sinulle. Keskustele optikkosi kanssa Avaira Vitality -piilolinssien kokeilemisesta.

Mitä eroa on Avaira- ja Avaira Vitality -piilolinsseillä?

CooperVision toi Avaira-piilolinssit ensi kerran markkinoille vuonna 2008 ja Avaira Vitality -piilolinssit vuonna 2016. Tärkein näiden kahden piilolinssin ero on niiden valmistusmateriaali: Avaira-linssit valmistettiin Enfilcon A -materiaalista, kun Avaira Vitality -linssit valmistetaan Fanfilcon A -materiaalista. Avaira Vitality -piilolinsseissä on korkeampi vesipitoisuus, parempi UV-suoja ja ne ovat hieman ohuemmat.

Onko Avaira-piilolinssien valmistus lopetettu?

Kyllä. Samalla kun CooperVision lanseerasi Avaira Vitality -piilolinssit, se lopetti Avaira-linssien valmistuksen vuonna 2016.

Onko Avaira Vitality sama kuin Biofinity?

Ei. Vaikka Avaira Vitality- ja Biofinity -piilolinssit ovat molemmat saman valmistajan (CooperVision) silikonihydrogeelistä valmistamia kuukausilinssejä, niiden välillä on monia eroja. Esimerkiksi Avaira Vitality tarjoaa UV-suojan, kun taas Biofinity ei. Samalla esimerkiksi Biofinity-linssit tarjoavat korkeamman hapenläpäisevyyden (160 vs 110 Dk/t).

Voiko Avaira Vitality -piilolinssien kanssa nukkua?

Avaira Vitality -piilolinssejä ei ole hyväksytty yön yli käyttöön, vaikka ne ovat silikonihydrogeelilinssit, jotka läpäisevät enemmän happea silmiin.

Voiko Avaira Vitality -piilolinsseillä korjata hajataittoa tai ikänäköä?

Avaira Vitality -piilolinssit on suunniteltu lähi- ja kaukotaitteisuuden korjaamiseen. Vaikka tähän CooperVisionin tuoteperheeseen ei sisälly ikänäköä (presbyopia) korjaavia linssejä, Avaira Vitality toric -piilolinsseillä voidaan korjata lisäksi hajataittoa.

Valmistaja: CooperVision. Linssityyppi: kuukausilinssi. Vaihtoväli: 2 viikkoa tai kuukausi optikon määräyksen mukaan. Pakkauskoko: 3 tai 6 linssiä/pkt. Vaihtoväli: 1 kuukausi. Voimakkuus: -12.00...+8.00 D. Kaarevuus: 8.4. Halkaisija: 14.2. Materiaali: fanfilcon A. Nestepitoisuus: 55 %. Hapenläpäisevyys: 110 Dk/t. Käsittelyvärjäys. UV-suoja (vähintään 90 UVA- ja 99 % UVB-säteistä).

Tietoa hintavertailusta

 • Osa tuotteista on kauttamme edullisempia kuin suoraan myyjän sivuilta ostettuna. Saat tarjoushinnan vain siirtymällä kauppaan linkin kautta.
 • Hinnat päivittyvät automaattisesti kerran vuorokaudessa. Vaikka hinnat päivittyvät säännöllisesti, tuotteen hinta voi olla muuttunut edellisen päivityksen jälkeen. Tarkista lopullinen hinta myyjän verkkosivuilta.
 • Hinnat eivät sisällä mahdollisia toimituskuluja, jotka voivat riippua toimitustavasta ja tilauksen loppusummasta.
 • Mikäli myyjän verkkokauppaan on saatavilla alennuskoodi, löydät sen hintavertailutaulukosta ja saat esitetyn hinnan syöttämällä koodin myyjän ostoskorissa.
 • Tilaathan vain piilolinssejä, joihin sinulla on silmälääkärin tai optikon antama piilolinssimääräys. Resepti on voimassa yhden (1) vuoden. Tarkastuta silmäsi säännöllisesti.
 • Halvin ostopaikka ei ole aina sama, joten muistathan tarkistaa edullisimman ostopaikan sivuiltamme myös ensi kerralla.
 • Hintavertailumme ei kata kaikkia netin piilolinssikauppoja.

Samankaltaisia tuotteita

Huomaathan, että toiseen merkkiin vaihtaminen vaatii lähes aina uuden sovituksen optikolla.

Kuva tuotteesta Biofinity XR

Biofinity XR

Biofinity XR on CooperVisionin valmistama kuukausi- /yötäpäiväälinssi liki- ja kaukotaitteisuuden korjaamiseen. Ne vastaavat saman valmistajan Biofinity-linssejä,...

alk. 27.99 €
Vertaa hintoja
Kuva tuotteesta Biomedics 55 Evolution

Biomedics 55 Evolution

Biomedics 55 Evolution on CooperVisionin valmistama kuukausipiilolinssi, jolla voidaan korjata liki- ja kaukotaitteisuutta. Se on paranneltu versio aiemmasta Biomedics 55 -linssistä.

Biomedics...

alk. 14.18 €
Vertaa hintoja
Kuva tuotteesta Frequency 55 AB aspheric

Frequency 55 AB aspheric

Frequency 55 AB aspheric on CooperVisionin valmistama asfäärinen kuukausilinssi, joka on suunniteltu liki- ja kaukonäön sekä hajataitteisuuden korjaamiseen. Tämä linssi ei ole toorinen, mutta...

48.49 €
Lisätietoa
Jaa ystävillesi:
Piilari.info logo
Piilari.info © 2009-2023. Kaikki oikeudet pidätetään. Piilari.info tarjoaa tietoa piilolinsseistä ja niiden käytöstä, sekä jatkuvasti päivittyvän piilolinssien hintavertailun, jonka avulla kuluttajat voivat löytää edullisimman paikan ostaa piilolinssit netistä. Tällä sivustolla esitetty sisältö on luotu informatiivisessa tarkoituksessa, eikä sitä ole tarkoitettu korvaamaan lääketieteellistä tietoa, diagnooseja tai hoitoja. Noudata piilolinssien käytössä aina silmälääkärin, optikon tai muun näönhuollon ammattilaisen antamia ohjeita. Osa sivustolla olevista linkeistä johtaa yhteistyökumppaneidemme sivuille. Kumppanimme voivat maksaa meille komissiota affiliate-linkkien kautta tulevista myynneistä. Sivuston tietoliikenne on suojattu turvallisella SSL-salauksella.