Avaira Vitality hintavertailu

Etusivu > Hintavertailu > Avaira Vitality
Kuva tuotteesta Avaira Vitality

Avaira Vitality on CooperVisionin valmistama 2 viikon- tai kuukausilinssi, jolla voidaan korjata liki- ja kaukonäköä. Uusi linssi korvaa vanhan Avaira-linssin entistä paremmalla hinta-laatusuhteella.

Avaira Vitality -linssit on valmistettu pehmeästä ja joustavasta silikonihydrogeelimateriaalista, joka on kehitetty pitkäaikaista käyttömukavuutta, helppokäyttöisyyttä ja terveellistä käyttökokemusta varten.

Aberration Neutralizing System parantaa näön laatua minimoimalla silmiessä esiintyvät epäsäännöllisyydet. Edistyneet materiaalit vetävät puoleensa vesimolekyylejä, joten linssin pinta pysyy pidempään kosteana. Korkean hapenläpäisykyvyn ansiosta linssi päästää lävitseen runsaasti happea, jotta silmät pysyvät valkoisina ja terveinä.

Avaira Vitality -piilolinsseissä on korkein UV-suojaluokitus, ja ne suojaavat silmiäsi estämällä 90 % UVA- ja 99 UVB-säteilystä. Linssejä voi käyttää päiväkäytössä enintään 14 päivää tai optikon määräyksellä 30 päivää.

Valmistaja: CooperVision. Linssityyppi: kuukausilinssi. Vaihtoväli: 2 viikkoa tai kuukausi optikon määräyksen mukaan. Pakkauskoko: 3 tai 6 linssiä/pkt. Vaihtoväli: 1 kuukausi. Voimakkuus: -12.00...+8.00 D. Kaarevuus: 8.4. Halkaisija: 14.2. Materiaali: fanfilcon A. Nestepitoisuus: 55 %. Käsittelyvärjäys. UV-suoja.

Vertaa tuotteen Avaira Vitality hintoja

Alta löydät tuotteen Avaira Vitality hinnat useissa eri nettikaupoissa.

Halvin hinta: 15.29 € myyjältä Alensa.

Tietoa hintavertailusta:

  • Sivuilla esitetyt hinnat eivät sisällä mahdollisia toimituskuluja.
  • Hinnat päivittyvät automaattisesti kerran vuorokaudessa.
  • Osa tuotteista on kauttamme edullisempia kuin suoraan kyseisestä kaupasta ostettuna. Saat tarjoushinnan vain siirtymällä kauppaan linkin kautta.
  • Mikäli verkkokauppaan on saatavilla alennuskoodi, löydät sen hintavertailutaulukosta. Saat alennuksen syöttämällä alennuskoodin kaupan ostoskorisivulla.
  • Halvin ostopaikka ei ole aina sama, joten muistathan tarkistaa edullisimman ostopaikan sivuiltamme myös ensi kerralla.
  • Hintavertailu ei kata kaikkia netin piilolinssikauppoja.
  • Tilaathan vain piilolinssejä, joihin sinulla on silmälääkärin tai optikon antama piilolinssimääräys.
  • Noudata piilolinssien käytössä aina silmäälääkärin tai optikon antamia ohjeita.
  • Tarkastuta silmäsi säännöllisesti.

Samankaltaisia tuotteita

Huomaathan, että uuteen merkkiin vaihtaminen vaatii aina piilolinssisovituksen optikolla.

Kuva tuotteesta Biofinity XR

Biofinity XR

Biofinity XR on CooperVisionin valmistama kuukausi- /yötäpäiväälinssi liki- ja kaukotaitteisuuden korjaamiseen. Ne vastaavat saman valmistajan Biofinity-linssejä,...

alk. 23.99 €
Vertaa hintoja
Kuva tuotteesta Biomedics 55 Evolution

Biomedics 55 Evolution

Biomedics 55 Evolution on CooperVisionin valmistama kuukausipiilolinssi, jolla voidaan korjata liki- ja kaukotaitteisuutta. Se on paranneltu versio aiemmasta Biomedics 55 -linssistä.

Biomedics...

alk. 8.95 €
Vertaa hintoja
Kuva tuotteesta Frequency 55 AB aspheric

Frequency 55 AB aspheric

Frequency 55 AB aspheric on CooperVisionin valmistama asfäärinen kuukausilinssi, joka on suunniteltu liki- ja kaukonäön sekä hajataitteisuuden korjaamiseen. Tämä linssi ei ole toorinen, mutta...

45.99 €
Lisätietoa
hello world!
MAINOS
Mainos: SilmäasemaLenson-mainos: Osta piilolinssejä: Laaja valikoima, huokeat hinnat.
Copyright © 2009-2021 Piilari.info - Piilolinssit netistä ja hintavertailu. Kaikki oikeudet pidätetään. Sivustolla esitetty sisältö on luotu informatiivisessa tarkoituksessa, eikä sitä ole tarkoitettu korvaamaan lääketieteellistä tietoa, diagnooseja tai hoitoja. Noudata piilolinssien kanssa aina silmälääkärin, optikon tai muun näönhuollon ammattilaisen antamia ohjeita. Osa sivustolla olevista linkeistä johtaa yhteistyökumppaneidemme sivuille. Kumppanimme voivat maksaa meille komissiota näiden linkkien kautta tulevista myynneistä. Sivuston tietoliikenne on suojattu turvallisella SSL-salauksella.