Avaira Vitality – Piilolinssien hintavertailu

Avaira Vitality

Vertaa tuotteen Avaira Vitality hintoja ja löydä edullisin ostopaikka

Alla olevasta taulukosta löydät tuotteen Avaira Vitality hinnat useilla jälleenmyyjillä. Vertaa piilolinssien ja tarvikkeiden hintoja ja säästä.

Päivän edullisin hinta: 15.29 € myyjältä Alensa.

Avaira Vitality: Tärkeimmät ominaisuudet ja edut

Avaira Vitality -piilolinssit on suunniteltu mukavuutta varten. Nyt niissä on vieläkin korkeampi vesipitoisuus ja parempi UV-suoja.

 • Luonnollinen kosteutus - Avaira Vitalityn kolmannen sukupolven silikonihydrogeelimateriaali on erittäin kosteuttava, eikä vaadi ylimääräistä.
 • Korkea vesipitoisuus ja hapenläpäisevyys tarjoavat mukavuutta ja vähentävät kuivasilmäisyyden oireita.
 • Aberration Neutralizing System -teknologia takaa erinomaisen näöntarkkuuden ja -laadun.
 • Ensiluokkainen UV-suoja estää yli 90 & UVA- ja 99 % UVB-säteistä.

Tuotekuvaus

Jos olet liki- tai kaukonäköinen, ja haluat saada rahoillesi mahdollisimman paljon vastinetta CooperVision Avaira Vitality -piilolinssit tarjoavat erinomaista linssiteknologiaa yllättävän edulliseen hintaan.

Avaira Vitality -piilolinssit on valmistettu edistyksellisestä silikonihydrogeelimateriaalista, joka on kehitetty tarjoamaan pitkäaikaista käyttömukavuutta, helppokäyttöisyyttä ja terveellistä piilolinssien käyttökokemusta. Niissä on samat optiset ominaisuudet kuin ensiluokkaisissa Biofinity-piilolinsseissä, jotka takaavat sinulle terävän ja selkeän näön. Avaira Vitality on älykäs valinta.

Avaira Vitality ovat kuukausilinssit, joita voidaan käyttää päiväkäytössä jopa 30 päivää peräkkäin. Kuukausilinsseinä ne poistetaan silmistä joka ilta ennen nukkumaanmenoa, puhdistetaan ja säilötään piilolinssien hoitonesteeseen. Uudelleenkäytettävinä linsseinä ne on suunniteltu kestämään pidempään kuin kertakäyttölinssit.

Aberration Neutralizing System -teknologia parantaa näön laatua minimoimalla silmiessä luonnollisesti esiintyviä epätäydellisyyksiä. Edistyneet materiaalit vetävät puoleensa vesimolekyylejä, joten linssin pinta pysyy pidempään kosteana. Korkean hapenläpäisevyyden ansiosta linssi päästää lävitseen runsaasti happea, jotta silmät pysyvät valkoisina ja terveinä.

Sisäänrakennettu korkeimman luokan UV-suoja estää yli 90 % UVA- ja 99 % UVB-säteilystä.

Kenelle Avaira Vitality -piilolinssit sopivat?

Avaira Vitality -linssit sopivat hintatietoisille piilolinssien käyttäjille, jotka haluavat hinta-laatusuhteeltaan erinomaiset jatkuvakäyttöiset piilolinssit.

Ne voivat olla erinomainen valinta heille, jotka haluavat käyttää samoja linssejä pidempään, mutta saada silti ensiluokkaisen silikonihydrogeelimateriaalin edut, kuten korkean vesipitoisuuden ja erinomaisen hengittävyyden, unohtamatta myöskään näiden linssien tarjoamaa ensiluokkaista UV-suojaa.

Avaira Vitality -kuukausilinssit tarjovat kustannustehokkaan vaihtoehdon liki- ja 
kaukotaitteisuuden korjaamiseen kaikilla silikonihydrogeelimateriaalin eduilla sekä erinomaisella UV-suojalla.

Tuotetiedot

Ominaisuus Tieto
Valmistaja CooperVision
Brändi Avaira
Linssityyppi asfäärinen kuukausipiilolinssi
Vaihtoväli 30 päivää
Pakkauskoko 3 tai 6 linssiä/pkt
Voimakkuus –12,00...+8,00 D
Kaarevuus 8,4 mm
Halkaisija 14,2 mm
Linssimateriaali silikonihydrogeeli
Materiaali fanfilcon A
Vesipitoisuus 55 %
Hapen läpäisevyys 110 Dk/t
Oikein-/väärinpäin merkintä Ei
Käsittelyvärjäys Kyllä
UV-suoja Kyllä, luokan 1 UV-suoja estää 90 % UVA- ja 99 % UVB-säteilystä

Usein kysyttyä Avaira Vitality -piilolinsseistä

Ovatko Avaira Vitality -piilolinssit kuukausilinssit?

Kyllä, Avaira Vitality -piilolinssit ovat kuukausilinssit, jotka poistetaan silmistä joka ilta ja säilötään desinfioivaan piilolinssien hoitonesteeseen, ja vaihdetaan uusiin 30 päivän käytön jälkeen. Joissakin yhteyksissä näitä linssejä myydään myös ns. kahden viikon linsseinä tai viikkolinsseinä. Keskustele optikkosi kanssa sinulle sopivimmasta vaihtovälistä.

Ovatko Avaira Vitality -piilolinssit hyvät?

Jos etsit kuukausilinssejä UV-suojalla, joissa on korkea vesipitoisuus, hyvä hapenläpäisykyky ja jotka pitävät silmäsi pidempään kosteina, hinta-laatusuhteeltaan erinomaiset Avaira Vitality -linssit voivat olla erinomainen valinta juuri sinulle. Keskustele optikkosi kanssa mahdollisuudesta kokeilla Avaira Vitality -piilolinssejä.

Mitä eroa on Avaira- ja Avaira Vitality -piilolinsseillä?

CooperVision toi Avaira-piilolinssit ensi kerran markkinoille vuonna 2008 ja Avaira Vitality -piilolinssit vuonna 2016. Tärkein näiden kahden piilolinssin ero on niiden valmistusmateriaali: Avaira-linssit valmistettiin enfilcon A -materiaalista, kun Avaira Vitality -linssit valmistetaan fanfilcon A -materiaalista. Avaira Vitality -piilolinsseissä on korkeampi vesipitoisuus, parempi UV-suoja ja ne ovat hieman edeltäjäänsä ohuemmat.

Onko Avaira Vitality sama kuin Biofinity?

Ei. Vaikka Avaira Vitality- ja Biofinity -piilolinssit ovat molemmat saman valmistajan (CooperVision) silikonihydrogeelistä valmistamat kuukausipiilolinssit, niiden välillä on monia eroja. Esimerkiksi Avaira Vitality tarjoaa UV-suojan, kun taas Biofinity ei. Samalla Biofinity-linssit tarjoavat esimerkiksi selvästi korkeamman hapenläpäisevyyden (160 vs 110 Dk/t).

Avaira Vitality -piilolinssit hyödyntävät Aberration Neutralizing System 
-teknologiaa, joka vähentää sfäärisen aberraation vaikutusta, jolloin valonsäteet kohdistuvat paremmin ja näöntarkkuus paranee.

Mikä on Aberration Neutralizing System -teknologia?

Silmiesi pinta ei ole täydellisen pallomainen, vaan jokaisen sarveiskalvon ja linssin kaarevuudessa on luonnollisia epätäydellisyyksiä, jotka voivat heikentää näönlaatua. Silmäterveyden asiantuntijasi kutsuu tätä sfääriseksi aberraatioksi. Nämä luonnolliset epätäydellisyydet voivat saada valonsäteet tarkentumaan useisiin pisteisiin, jonka seurauksena voi olla epätarkka kuva, erityisesti heikossa valaistuksessa.

Avaira Vitality -piilolinsseissä käytettävän Aberration Neutralizing System -teknologian ansiosta linssin etupinnan muotoilu on räätälöity reseptisi mukaan auttamaan sfäärisen aberraation vaikutuksen neutralointia. Tuloksena tulevat valonsäteet kohdistuvat paremmin ja näkö on tarkka.

Tätä teknologiaa käytetään myös Biofinity-, Biomedics 55 Premier- ja MyDay daily disposable -piilolinsseissä.

Onko Avaira-piilolinssien valmistus lopetettu?

Kyllä. Samalla kun CooperVision lanseerasi uudet ja kehittyneemmät Avaira Vitality -piilolinssit, se lopetti Avaira-linssien tuotannon vuonna 2016.

Voiko Avaira Vitality -piilolinssien kanssa nukkua?

Erinomaisesta hengittävyydestään huolimatta Avaira Vitality -piilolinssejä ei ole hyväksytty yön yli käyttöön, eikä niitä tule käyttää nukkuessa. Muiden kuin tarkoitukseen sopivien yötäpäivää-linssien kanssa nukkuminen kasvattaa erilaisten silmäkomplikaatioiden riskin moninkertaiseksi.

Voiko Avaira Vitality -piilolinsseillä korjata hajataittoa tai ikänäköä?

Avaira Vitality -piilolinssit on suunniteltu vain liki- ja kaukotaitteisuuden korjaamiseen. Vaikka juuri tähän CooperVisionin tuoteperheeseen ei sisälly ikänäköä (presbyopia) korjaavia linssejä, Avaira Vitality toric -piilolinsseillä voidaan korjata edellisten lisäksi hajataittoa.

Tietoa hintavertailusta

 • Osa tuotteista on kauttamme edullisempia kuin suoraan jälleenmyyjän verkkosivuilta ostettuna. Saat tarjoushinnan vain siirtymällä kauppaan linkin kautta.
 • Hinnat päivittyvät automaattisesti kerran vuorokaudessa. Vaikka hinnat päivittyvät säännöllisesti, tuotteen hinta voi olla muuttunut edellisen päivityksen jälkeen. Tarkista lopullinen hinta aina jälleenmyyjän sivuilta.
 • Hinnat eivät sisällä mahdollisia toimituskuluja, jotka voivat riippua tilauksen koosta ja/tai valitusta toimitustavasta.
 • Mikäli myyjän verkkokauppaan on saatavilla alennuskoodi, löydät sen hintavertailutaulukosta. Saat hintavertailussa esitetyn hinnan syöttämällä koodin kaupan ostoskori- tai kassasivulla.
 • Tilaa vain sellaisia tuotteita, joihin sinulla on silmälääkärin tai optikon myöntämä voimassaoleva piilolinssimääräys. Piilolinssiresepti on yleensä voimassa yhden (1) vuoden. Näkömme muuttuu jatkuvasti. Tarkistuta silmäsi säännöllisesti.
 • Halvin ostopaikka ei ole aina sama, joten muistathan tarkistaa edullisimman ostopaikan sivuiltamme myös ensi kerralla. Hintavertailu ei kata kaikkia netin piilolinssikauppoja.
 • Piilolinssi on lääkinnällinen laite, jonka käyttö vaatii huolellisuutta ja oikeaoppista käsittelyä. Väärinkäytettynä piilolinssit voivat aiheuttaa silmävaurioita tai muita vakavia komplikaatioita.

Samankaltaisia tuotteita

Huomaathan, että toiseen merkkiin vaihtaminen vaatii lähes aina uuden sovituksen optikolla.

Mainos
LensWay: 10 % alennusta kaikista piilolinsseistä alekoodilla