Avaira Vitality hintavertailu

Etusivu > Hintavertailu > Avaira Vitality
Kuva tuotteesta Avaira Vitality

Avaira Vitality on CooperVisionin valmistama 2 viikon- tai kuukausilinssi, jolla voidaan korjata liki- ja kaukonäköä. Uusi linssi korvaa vanhan Avaira-linssin entistä paremmalla hinta-laatusuhteella.

Avaira Vitality -linssit on valmistettu pehmeästä ja joustavasta silikonihydrogeelimateriaalista, joka on kehitetty pitkäaikaista käyttömukavuutta, helppokäyttöisyyttä ja terveellistä käyttökokemusta varten.

Aberration Neutralizing System parantaa näön laatua minimoimalla silmiessä esiintyvät epäsäännöllisyydet. Edistyneet materiaalit vetävät puoleensa vesimolekyylejä, joten linssin pinta pysyy pidempään kosteana. Korkean hapenläpäisykyvyn ansiosta linssi päästää lävitseen runsaasti happea, jotta silmät pysyvät valkoisina ja terveinä.

Avaira Vitality -piilolinsseissä on korkein UV-suojaluokitus, ja ne suojaavat silmiäsi estämällä 90 % UVA- ja 99 UVB-säteilystä. Linssejä voi käyttää päiväkäytössä enintään 14 päivää tai optikon määräyksellä 30 päivää.

Valmistaja: CooperVision. Linssityyppi: kuukausilinssi. Vaihtoväli: 2 viikkoa tai kuukausi optikon määräyksen mukaan. Pakkauskoko: 3 tai 6 linssiä/pkt. Vaihtoväli: 1 kuukausi. Voimakkuus: -12.00...+8.00 D. Kaarevuus: 8.4. Halkaisija: 14.2. Materiaali: fanfilcon A. Nestepitoisuus: 55 %. Käsittelyvärjäys. UV-suoja.

Vertaa tuotteen Avaira Vitality hintoja

Alta löydät tuotteen Avaira Vitality hinnat useissa eri nettikaupoissa.

Halvin hinta: 15.29 € myyjältä Alensa.

 

Tietoa hintavertailusta

  • Hinnat päivittyvät automaattisesti kerran vuorokaudessa. Vaikka hinnat päivittyvät säännöllisesti, hinta voi olla muuttunut edellisen päivityksen jälkeen. Tarkista lopullinen hinta myyjän verkkosivuilta.
  • Osa tuotteista on kauttamme edullisempia kuin suoraan myyjän sivuilta ostettuna. Saat tarjoushinnan vain siirtymällä kauppaan linkin kautta.
  • Hinnat eivät sisällä mahdollisia toimituskuluja, jotka voivat riippua toimitustavasta ja tilauksen loppusummasta.
  • Mikäli myyjän verkkokauppaan on saatavilla alennuskoodi, löydät sen hintavertailutaulukosta. Saat alennuksen syöttämällä alennuskoodin kaupan ostoskorisivulla.
  • Tilaathan vain piilolinssejä, joihin sinulla on silmälääkärin tai optikon antama piilolinssimääräys. Se on voimassa yhden (1) vuoden. Tarkastuta silmäsi säännöllisesti.
  • Hintavertailumme ei kata kaikkia netin piilolinssikauppoja.
  • Halvin ostopaikka ei ole aina sama, joten muistathan tarkistaa edullisimman ostopaikan sivuiltamme myös ensi kerralla.

Samankaltaisia tuotteita

Huomaathan, että toiseen merkkiin vaihtaminen vaatii aina uuden sovituksen optikolla.

Kuva tuotteesta Biofinity XR

Biofinity XR

Biofinity XR on CooperVisionin valmistama kuukausi- /yötäpäiväälinssi liki- ja kaukotaitteisuuden korjaamiseen. Ne vastaavat saman valmistajan Biofinity-linssejä,...

alk. 27.99 €
Vertaa hintoja
Kuva tuotteesta Biomedics 55 Evolution

Biomedics 55 Evolution

Biomedics 55 Evolution on CooperVisionin valmistama kuukausipiilolinssi, jolla voidaan korjata liki- ja kaukotaitteisuutta. Se on paranneltu versio aiemmasta Biomedics 55 -linssistä.

Biomedics...

alk. 14.18 €
Vertaa hintoja
Kuva tuotteesta Frequency 55 AB aspheric

Frequency 55 AB aspheric

Frequency 55 AB aspheric on CooperVisionin valmistama asfäärinen kuukausilinssi, joka on suunniteltu liki- ja kaukonäön sekä hajataitteisuuden korjaamiseen. Tämä linssi ei ole toorinen, mutta...

48.49 €
Lisätietoa
Jaa ystävillesi:
Piilari.info logo
Piilari.info © 2009-2023. Kaikki oikeudet pidätetään. Piilari.info tarjoaa tietoa piilolinsseistä ja niiden käytöstä, sekä jatkuvasti päivittyvän piilolinssien hintavertailun, jonka avulla kuluttajat voivat löytää edullisimman paikan ostaa piilolinssit netistä. Tällä sivustolla esitetty sisältö on luotu informatiivisessa tarkoituksessa, eikä sitä ole tarkoitettu korvaamaan lääketieteellistä tietoa, diagnooseja tai hoitoja. Noudata piilolinssien käytössä aina silmälääkärin, optikon tai muun näönhuollon ammattilaisen antamia ohjeita. Osa sivustolla olevista linkeistä johtaa yhteistyökumppaneidemme sivuille. Kumppanimme voivat maksaa meille komissiota affiliate-linkkien kautta tulevista myynneistä. Sivuston tietoliikenne on suojattu turvallisella SSL-salauksella.