Acuvue Vita – Piilolinssien hintavertailu

Acuvue Vita

Vertaa tuotteen Acuvue Vita hintoja ja löydä edullisin ostopaikka

Alla olevasta taulukosta löydät tuotteen Acuvue Vita hinnat useilla jälleenmyyjillä. Vertaa piilolinssien ja tarvikkeiden hintoja ja säästä.

Päivän edullisin hinta: 28.42 € myyjältä LensWay.

Myyjä Tuotenimi Hinta *
LensWay Acuvue Vita  €
Shopping4net Acuvue Vita  €
Alensa Acuvue Vita (6 kpl)  €
Lenson Acuvue Vita  €

Acuvue Vita: Tärkeimmät ominaisuudet ja edut

Maksimoimalla ja ylläpitämällä kosteutta koko linssin alueella, on Acuvue Vita -piilolinssit suunniteltu tarjoamaan ylivertaista ja luotettavaa mukavuutta viikosta 1 viikkoon 4 saakka.

  • HydraMax-teknologia optimoi kosteustasoja koko 30 päivän käyttöajan.
  • 3-2-1-indikaattori tekee näistä linsseistä helppokäyttöiset myös uusille käyttäjille.
  • Korkeimman luokan UV-suoja piilolinsseille.
  • Ihanteelliset piilolinssit, jos kärsit kuivista silmistä.

Tuotekuvaus

Acuvue Vita on Johnson & Johnsonin valmistama kuukausilinssi, joka tarjoaa erinomaista käyttömukavuutta ja terävän näön vaativaan käyttöön.

Acuvue Vita -piilolinsseissä hyödynnetään uutta HydraMax-teknologiaa, jonka uusi silikonihydrogeelimateriaali edistää kostuvuutta ja pitää linssit kosteina pidempään. Teknologian ansiosta linssit tuntuvat mukavilta ensimmäisestä päivästä lähtien aina käyttöjakson loppuun saakka.

Edge Infinity -muotoilun ansiosta linsseissä on sulavalinjaiset reunat, jotka minimoivat silmien räpyttelystä johtuvaa luomen ja linssin välistä kitkaa ja ärsytystä. Korkean hapenläpäisykyvyn takaava senofilcon C -silikonihydrogeelimateriaali auttaa pitämään silmät valkoisina ja terveinä.

Acuvue Vita -piilolinsseissä on myös luokan 1 UV-suoja: ne estävät 93,4 % UV-A ja 99,8 % UV-B säteilystä.

Acuvue Vita -piilolinssien sisäänrakennettu UV-suoja blokkaa 99 % UVB- ja 
93 % UVA-säteilystä tarjoten lisäsuojaa silmille ultraviolettisäteilyltä.

Tuotetiedot

Ominaisuus Tieto
Valmistaja Johnson & Johnson
Brändi Acuvue
Linssityyppi sfäärinen kuukausilinssi
Vaihtoväli 30 päivää
Pakkauskoko 6 linssiä/pkt
Voimakkuus –12,00...+8,00 D
Kaarevuus 8,4 tai 8,8 mm
Halkaisija 14,3 mm
Sylinteri
Linssimateriaali silikonihydrogeeli
Materiaali senofilcon A
Vesipitoisuus 38 %
Hapen läpäisevyys 147 Dk/t
Oikein-/väärinpäin merkintä Kyllä
Käsittelyvärjäys Kyllä, sinivihreä
UV-suoja Kyllä, luokan 1 UV-suoja estää 99 % UVB-, 93 % UVA-säteilystä

Acuvue Vita -piilolinssit tarjoavat 
yhden markkinoiden parhaista hapen läpäisevyyksistä (147 Dk/t) mahdollistaen valkoiset ja terveet silmät.

Usein kysyttyä Acuvue Vita -piilolinsseistä

Mitkä Acuvue Vita -piilolinssit ovat?

Acuvue Vita with HydraMax on kuukausipiilolinssi käyttäjille, jotka haluavat käyttää piilolinssejään koko kuukauden mukavasti. Siinä on pinnoittamaton silikonihydrogeelikoostumus, joka on tasapainotettu auttamaan maksimoimaan ja ylläpitämään kosteutta koko linssissä tarjoten luotettavaa ja ylivoimaista mukavuutta koko kuukauden ajan.

Miten pitkään Acuvue Vita -linssejä voi käyttää?

Acuvue Vita -piilolinssit ovat kuukausilinssit, joita voidaan käyttää päivittäisessä käytössä jopa 30 päivää. Kuukausilinssit laitetaan aamulla silmiin ja poistetaan silmistä ennen nukkumaanmenoa. Yöksi linssit puhdistetaan huolellisesti ja säilötään desinfioivaan piilolinssien hoitonesteeseen.

Voiko Acuvue Vita -piilolinsseillä nukkua?

Ei, Acuvue Vita -linssit on päiväkäyttöön tarkoitetut kuukausipiilolinssit, mikä tarkoittaa, että niitä käytetään päivällä ja poistetaan silmistä ennen nukkumaanmenoa. Jos haluat yön yli käytettävät piilolinssit, keskustele optikkosi kanssa yötäpäivää-piilolinsseihin vaihtamisesta. Suosittuja optikon määräyksellä yön yli käyttöön sopivia 2 viikon linssejä ja kuukausilinssejä ovat mm. Air Optix Night & Day Aqua ja Biofinity.

Mitä eroa on Acuvue Vita- ja Acuvue Oasys -piilolinsseillä?

Sekä Acuvue Oasys (lanseerattu vuonna 2005) että Acuvue Vita (lanseerattu vuonna 2016) ovat silikonihydrogeelipohjaisia piilolinssejä, joiden valmistusmateriaali on senofilcon. Näiden linssien korkea hapenläpäisevyys (147 Dk/t) varmistaa hapen virtauksen silmiin, mikä parantaa silmien terveyttä ja käyttömukavuutta. Molemmissa linsseissä on myös luokan 1 UV-suoja.

Acuvue Vita- ja Acuvue Oasys -piilolinssien tärkein ero on niiden vaihtoväli. Acuvue Oasys on kahden viikon välein vaihdettava linssi, kun taas Acuvue Vita on kuukausilinssi, jota voidaan käyttää jopa 30 päivää. Acuvue Oasys käyttää HydraClear-nesteytysteknologiaa, kun taas Acuvue Vita HydraMax-teknologiaa, joka tarjoaa parannetun kosteutuksen ja pidennetyn mukavuuden.

Päivittäisessä käytössä Acuvue Vita tulee noin 17 % edullisemmaksi kuin lyhyemmän vaihtovälin Acuvue Oasys -piilolinssit.

Onko Acuvue Vita hyvä kuiville silmille?

Acuvue Vita -piilolinssit on suunniteltu lievittämään kuukausipiilolinssien käyttäjien kokemia kuivasilmäisyyden oireita. Niissä käytetty HydraMax-teknologia maksimoi ja ylläpitää kosteutta viikosta 1 viikkoon 4 asti.

Mikä on HydraMax-teknologia?

Acuvue Vita -piilolinsseissä käytetty HydraMax-teknologia auttaa ylläpitämään linssin kosteutta vähentämällä haihtumista linssin läpi jopa 33 % enemmän muihin johtaviin kuukausilinsseihin verrattuna1.

Mainos
LensWay: 10 % alennusta kaikista piilolinsseistä alekoodilla