Acuvue Vita hintavertailu

Etusivu > Hintavertailu > Acuvue Vita
Kuva tuotteesta Acuvue Vita

Löydä edullisin hinta tuotteelle Acuvue Vita

Alta löydät tuotteen Acuvue Vita hinnat useissa eri nettikaupoissa.

Päivän halvin hinta: 24.30 € myyjältä LensWay.

Myyjä Tuotenimi Hinta * Alennuskoodi
LensWay Acuvue Vita  € Piilari
Lenson Acuvue Vita  €
Shopping4net Acuvue Vita  €
Alensa Acuvue Vita (6 kpl)  €

Acuvue Vita on Johnson & Johnsonin valmistama kuukausilinssi, joka tarjoaa erinomaista käyttömukavuutta ja terävän näön vaativaan käyttöön.

Acuvue Vita -piilolinsseissä hyödynnetään uutta HydraMax-teknologiaa, jonka uusi silikonihydrogeelimateriaali edistää kostuvuutta ja pitää linssit kosteina pidempään. Teknologian ansiosta linssit tuntuvat mukavilta ensimmäisestä päivästä lähtien aina käyttöjakson loppuun saakka.

Edge Infinity -muotoilun ansiosta linsseissä on sulavalinjaiset reunat, jotka minimoivat silmien räpyttelystä johtuvaa luomen ja linssin välistä kitkaa ja ärsytystä. Korkean hapenläpäisykyvyn takaava senofilcon C -silikonihydrogeelimateriaali auttaa pitämään silmät valkoisina ja terveinä. Acuvue Vita linsseissä on myös luokan 1 UV-suoja: ne estävät 93,4 % UV-A ja 99,8 % UV-B säteilystä.

Usein kysyttyä Acuvue Vita -piilolinsseistä

Mitkä Acuvue Vita -piilolinssit ovat?

Acuvue Vita with HydraMax on kuukausilinssi käyttäjille, jotka haluavat käyttää piilolinssejään koko kuukauden mukavasti. Siinä on pinnoittamaton silikonihydrogeelikoostumus, joka on tasapainotettu auttamaan maksimoimaan ja ylläpitämään kosteutta koko linssissä tarjoten luotettavaa ja ylivoimaista mukavuutta koko kuukauden ajan.

Miten pitkään Acuvue Vita -linssejä voi käyttää?

Acuvue Vita -piilolinssit ovat kuukausilinssit, joita voidaan käyttää päivittäisessä käytössä jopa 30 päivää. Kuukausilinssit laitetaan aamulla silmiin ja poistetaan silmistä ennen nukkumaanmenoa. Yöksi linssit puhdistetaan huolellisesti ja säilötään desinfioivaan piilolinssien hoitonesteeseen.

Voiko Acuvue Vita -piilolinsseillä nukkua?

Ei, Acuvue Vita -linssit on päiväkäyttöön tarkoitetut kuukausipiilolinssit, mikä tarkoittaa, että niitä käytetään päivällä ja poistetaan silmistä ennen nukkumaanmenoa. Jos haluat yön yli käytettävät piilolinssit, keskustele optikkosi kanssa yötäpäivää-piilolinsseihin vaihtamisesta. Suosittuja optikon määräyksellä yön yli käyttöön sopivia 2 viikon linssejä ja kuukausilinssejä ovat mm. Air Optix Night & Day Aqua ja Biofinity.

Mitä eroa on Acuvue Vita- ja Acuvue Oasys -piilolinsseillä?

Sekä Acuvue Oasys (lanseerattu vuonna 2005) että Acuvue Vita (lanseerattu vuonna 2016) ovat silikonihydrogeelipohjaisia piilolinssejä, joiden valmistusmateriaali on senofilcon. Näiden linssien korkea hapenläpäisevyys (147 Dk/t) varmistaa hapen virtauksen silmiin, mikä parantaa silmien terveyttä ja käyttömukavuutta. Molemmissa linsseissä on myös luokan 1 UV-suoja.

Acuvue Vita- ja Acuvue Oasys -piilolinssien tärkein ero on niiden vaihtoväli. Acuvue Oasys on kahden viikon välein vaihdettava linssi, kun taas Acuvue Vita on kuukausilinssi, jota voidaan käyttää jopa 30 päivää. Acuvue Oasys käyttää HydraClear-nesteytysteknologiaa, kun taas Acuvue Vita HydraMax-teknologiaa, joka tarjoaa parannetun kosteutuksen ja pidennetyn mukavuuden.

Päivittäisessä käytössä Acuvue Vita tulee noin 17 % edullisemmaksi kuin lyhyemmän vaihtovälin Acuvue Oasys -piilolinssit.

Tuotetiedot

Valmistaja: Johnson & Johnson. Linssityyppi: kuukausilinssi. Vaihtoväli: 1 kuukausi. Pakkauskoko: 6 linssiä/pkt. Voimakkuus: -12.00...+8.00 D. Kaarevuus: 8.4 ja 8.8. Halkaisija: 14.0. Materiaali: Senofilcon C. Nestepitoisuus: 41 %. Hapenläpäisykyky: 147 Dk/t. Luokan 1 UV-suoja.

Tietoa hintavertailusta

  • Osa tuotteista on kauttamme edullisempia kuin suoraan myyjän sivuilta ostettuna. Saat tarjoushinnan vain siirtymällä kauppaan linkin kautta.
  • Hinnat päivittyvät automaattisesti kerran vuorokaudessa. Vaikka hinnat päivittyvät säännöllisesti, tuotteen hinta voi olla muuttunut edellisen päivityksen jälkeen. Tarkista lopullinen hinta myyjän verkkosivuilta.
  • Hinnat eivät sisällä mahdollisia toimituskuluja, jotka voivat riippua toimitustavasta ja tilauksen loppusummasta.
  • Mikäli myyjän verkkokauppaan on saatavilla alennuskoodi, löydät sen hintavertailutaulukosta ja saat esitetyn hinnan syöttämällä koodin myyjän ostoskorissa.
  • Tilaathan vain piilolinssejä, joihin sinulla on silmälääkärin tai optikon antama piilolinssimääräys. Resepti on voimassa yhden (1) vuoden. Tarkastuta silmäsi säännöllisesti.
  • Halvin ostopaikka ei ole aina sama, joten muistathan tarkistaa edullisimman ostopaikan sivuiltamme myös ensi kerralla.
  • Hintavertailumme ei kata kaikkia netin piilolinssikauppoja.

Samankaltaisia tuotteita

Huomaathan, että toiseen merkkiin vaihtaminen vaatii lähes aina uuden sovituksen optikolla.

Kuva tuotteesta Acuvue 2

Acuvue 2

  • Kätevä. Puhdistettuna ja piilolinssien hoitonesteessä yön yli säilytettynä samoja linssejä voidaan käyttää jopa 2 viikkoa.
  • Helppokäyttöinen....
alk. 20.93 €
Vertaa hintoja
Jaa ystävillesi:
Piilari.info logo
Piilari.info © 2009-2023. Kaikki oikeudet pidätetään. Piilari.info tarjoaa tietoa piilolinsseistä ja niiden käytöstä, sekä jatkuvasti päivittyvän piilolinssien hintavertailun, jonka avulla kuluttajat voivat löytää edullisimman paikan ostaa piilolinssit netistä. Tällä sivustolla esitetty sisältö on luotu informatiivisessa tarkoituksessa, eikä sitä ole tarkoitettu korvaamaan lääketieteellistä tietoa, diagnooseja tai hoitoja. Noudata piilolinssien käytössä aina silmälääkärin, optikon tai muun näönhuollon ammattilaisen antamia ohjeita. Osa sivustolla olevista linkeistä johtaa yhteistyökumppaneidemme sivuille. Kumppanimme voivat maksaa meille komissiota affiliate-linkkien kautta tulevista myynneistä. Sivuston tietoliikenne on suojattu turvallisella SSL-salauksella.