Acuvue Vita hintavertailu

Etusivu > Hintavertailu > Acuvue Vita
Kuva tuotteesta Acuvue Vita

Acuvue Vita on Johnson & Johnsonin valmistama kuukausilinssi, joka tarjoaa erinomaista käyttömukavuutta ja terävän näön vaativaan käyttöön.

Acuvue Vita -piilolinsseissä hyödynnetään uutta HydraMax-teknologiaa, jonka uusi silikonihydrogeelimateriaali edistää kostuvuutta ja pitää linssit kosteina pidempään. Teknologian ansiosta linssit tuntuvat mukavilta ensimmäisestä päivästä lähtien aina käyttöjakson loppuun saakka.

Edge Infinity -muotoilun ansiosta linsseissä on sulavalinjaiset reunat, jotka minimoivat silmien räpyttelystä johtuvaa luomen ja linssin välistä kitkaa ja ärsytystä. Korkean hapenläpäisykyvyn takaava senofilcon C -silikonihydrogeelimateriaali auttaa pitämään silmät valkoisina ja terveinä. Acuvue Vita linsseissä on myös luokan 1 UV-suoja: ne estävät 93,4 % UV-A ja 99,8 % UV-B säteilystä.

Valmistaja: Johnson & Johnson. Linssityyppi: kuukausilinssi. Vaihtoväli: 1 kuukausi. Pakkauskoko: 6 linssiä/pkt. Voimakkuus: -12.00...+8.00 D. Kaarevuus: 8.4 ja 8.8. Halkaisija: 14.0. Materiaali: Senofilcon C. Nestepitoisuus: 41 %. Hapenläpäisykyky: 147 Dk/t. Luokan 1 UV-suoja.

Vertaa tuotteen Acuvue Vita hintoja

Alta löydät tuotteen Acuvue Vita hinnat useissa eri nettikaupoissa.

Halvin hinta: 24.30 € myyjältä LensWay.

Myyjä Tuotenimi Hinta * Alennuskoodi Linkki
LensWay Acuvue Vita  € Piilari Kauppaan »
Shopping4net Acuvue Vita  € Kauppaan »
Lenson Acuvue Vita  € Kauppaan »
Alensa Acuvue Vita (6 kpl)  € Kauppaan »

Tietoa hintavertailusta:

  • Sivuilla esitetyt hinnat eivät sisällä mahdollisia toimituskuluja.
  • Hinnat päivittyvät automaattisesti kerran vuorokaudessa.
  • Osa tuotteista on kauttamme edullisempia kuin suoraan kyseisestä kaupasta ostettuna. Saat tarjoushinnan vain siirtymällä kauppaan linkin kautta.
  • Mikäli verkkokauppaan on saatavilla alennuskoodi, löydät sen hintavertailutaulukosta. Saat alennuksen syöttämällä alennuskoodin kaupan ostoskorisivulla.
  • Halvin ostopaikka ei ole aina sama, joten muistathan tarkistaa edullisimman ostopaikan sivuiltamme myös ensi kerralla.
  • Hintavertailu ei kata kaikkia netin piilolinssikauppoja.
  • Tilaathan vain piilolinssejä, joihin sinulla on silmälääkärin tai optikon antama piilolinssimääräys.
  • Noudata piilolinssien käytössä aina silmäälääkärin tai optikon antamia ohjeita.
  • Tarkastuta silmäsi säännöllisesti.

Samankaltaisia tuotteita

Huomaathan, että uuteen merkkiin vaihtaminen vaatii aina piilolinssisovituksen optikolla.

Kuva tuotteesta Acuvue 2

Acuvue 2

Acuvue 2 on Johnson & Johnsonin valmistama 2 viikon-/yötäpäiväälinssi, jossa on muotoillut reunat käyttömukavuuden parantamiseksi. Linsseissä on käsittelyä helpottava kevytvärjäys ja sisäänrakennettu...

alk. 20.93 €
Vertaa hintoja
hello world!
MAINOS
Mainos: SilmäasemaLenson-mainos: Osta piilolinssejä: Laaja valikoima, huokeat hinnat.
Copyright © 2009-2021 Piilari.info - Piilolinssit netistä ja hintavertailu. Kaikki oikeudet pidätetään. Sivustolla esitetty sisältö on luotu informatiivisessa tarkoituksessa, eikä sitä ole tarkoitettu korvaamaan lääketieteellistä tietoa, diagnooseja tai hoitoja. Noudata piilolinssien kanssa aina silmälääkärin, optikon tai muun näönhuollon ammattilaisen antamia ohjeita. Osa sivustolla olevista linkeistä johtaa yhteistyökumppaneidemme sivuille. Kumppanimme voivat maksaa meille komissiota näiden linkkien kautta tulevista myynneistä. Sivuston tietoliikenne on suojattu turvallisella SSL-salauksella.