Acuvue Vita hintavertailu

Etusivu > Hintavertailu > Acuvue Vita
Kuva tuotteesta Acuvue Vita

Acuvue Vita on Johnson & Johnsonin valmistama kuukausilinssi, joka tarjoaa erinomaista käyttömukavuutta ja terävän näön vaativaan käyttöön.

Acuvue Vita -piilolinsseissä hyödynnetään uutta HydraMax-teknologiaa, jonka uusi silikonihydrogeelimateriaali edistää kostuvuutta ja pitää linssit kosteina pidempään. Teknologian ansiosta linssit tuntuvat mukavilta ensimmäisestä päivästä lähtien aina käyttöjakson loppuun saakka.

Edge Infinity -muotoilun ansiosta linsseissä on sulavalinjaiset reunat, jotka minimoivat silmien räpyttelystä johtuvaa luomen ja linssin välistä kitkaa ja ärsytystä. Korkean hapenläpäisykyvyn takaava senofilcon C -silikonihydrogeelimateriaali auttaa pitämään silmät valkoisina ja terveinä. Acuvue Vita linsseissä on myös luokan 1 UV-suoja: ne estävät 93,4 % UV-A ja 99,8 % UV-B säteilystä.

Valmistaja: Johnson & Johnson. Linssityyppi: kuukausilinssi. Vaihtoväli: 1 kuukausi. Pakkauskoko: 6 linssiä/pkt. Voimakkuus: -12.00...+8.00 D. Kaarevuus: 8.4 ja 8.8. Halkaisija: 14.0. Materiaali: Senofilcon C. Nestepitoisuus: 41 %. Hapenläpäisykyky: 147 Dk/t. Luokan 1 UV-suoja.

Vertaa tuotteen Acuvue Vita hintoja

Alta löydät tuotteen Acuvue Vita hinnat useissa eri nettikaupoissa.

Halvin hinta: 24.30 € myyjältä LensWay.

Myyjä Tuotenimi Hinta * Alennuskoodi Linkki
LensWay Acuvue Vita  € Piilari Tilaa »
Lenson Acuvue Vita  € Tilaa »
Shopping4net Acuvue Vita  € Tilaa »
Alensa Acuvue Vita (6 kpl)  € Tilaa »

 

Tietoa hintavertailusta

  • Hinnat päivittyvät automaattisesti kerran vuorokaudessa. Vaikka hinnat päivittyvät säännöllisesti, hinta voi olla muuttunut edellisen päivityksen jälkeen. Tarkista lopullinen hinta myyjän verkkosivuilta.
  • Osa tuotteista on kauttamme edullisempia kuin suoraan myyjän sivuilta ostettuna. Saat tarjoushinnan vain siirtymällä kauppaan linkin kautta.
  • Hinnat eivät sisällä mahdollisia toimituskuluja, jotka voivat riippua toimitustavasta ja tilauksen loppusummasta.
  • Mikäli myyjän verkkokauppaan on saatavilla alennuskoodi, löydät sen hintavertailutaulukosta. Saat alennuksen syöttämällä alennuskoodin kaupan ostoskorisivulla.
  • Tilaathan vain piilolinssejä, joihin sinulla on silmälääkärin tai optikon antama piilolinssimääräys. Se on voimassa yhden (1) vuoden. Tarkastuta silmäsi säännöllisesti.
  • Hintavertailumme ei kata kaikkia netin piilolinssikauppoja.
  • Halvin ostopaikka ei ole aina sama, joten muistathan tarkistaa edullisimman ostopaikan sivuiltamme myös ensi kerralla.

Samankaltaisia tuotteita

Huomaathan, että toiseen merkkiin vaihtaminen vaatii aina uuden sovituksen optikolla.

Kuva tuotteesta Acuvue 2

Acuvue 2

Acuvue 2 on Johnson & Johnsonin valmistama 2 viikon-/yötäpäiväälinssi, jossa on muotoillut reunat käyttömukavuuden parantamiseksi. Linsseissä on käsittelyä helpottava kevytvärjäys ja sisäänrakennettu...

alk. 20.93 €
Vertaa hintoja
Jaa ystävillesi:
Piilari.info logo
Piilari.info © 2009-2023. Kaikki oikeudet pidätetään. Piilari.info tarjoaa tietoa piilolinsseistä ja niiden käytöstä, sekä jatkuvasti päivittyvän piilolinssien hintavertailun, jonka avulla kuluttajat voivat löytää edullisimman paikan ostaa piilolinssit netistä. Tällä sivustolla esitetty sisältö on luotu informatiivisessa tarkoituksessa, eikä sitä ole tarkoitettu korvaamaan lääketieteellistä tietoa, diagnooseja tai hoitoja. Noudata piilolinssien käytössä aina silmälääkärin, optikon tai muun näönhuollon ammattilaisen antamia ohjeita. Osa sivustolla olevista linkeistä johtaa yhteistyökumppaneidemme sivuille. Kumppanimme voivat maksaa meille komissiota affiliate-linkkien kautta tulevista myynneistä. Sivuston tietoliikenne on suojattu turvallisella SSL-salauksella.