Live daily disposable – Piilolinssien hintavertailu

Live daily disposable

Vertaa tuotteen Live daily disposable hintoja ja löydä edullisin ostopaikka

Alla olevasta taulukosta löydät tuotteen Live daily disposable hinnat useilla jälleenmyyjillä. Vertaa piilolinssien ja tarvikkeiden hintoja ja säästä.

Päivän edullisin hinta: 12.67 € myyjältä LensWay.

Live daily disposable: Tärkeimmät edut ja ominaisuudet

  • Ylläpitää kosteutta koko päivän kestävän mukavuuden takaamiseksi. Linssit säilyttävät kosteutensa koko päivän ajan, mikä lisää käyttömukavuutta ja vähentää silmien kuivumisen tunnetta. Tämä on erityisen tärkeää pitkäaikaisessa käytössä.
  • Läpäisee 100 % silmien tarvitsemasta hapesta terveellisen linssikokemuksen varmistamiseksi. Piilolinssien käytön yksi tärkeimmistä huolenaiheista on sarveiskalvon hapensaanti. Nämä linssit on suunniteltu päästämään lävitseen 100 % silmien tarvitsemasta hapesta, mikä edistää silmien terveyttä ja ehkäisee mahdollisia komplikaatioita, kuten hypoksiaa.
  • UV-suoja auttaa suojaamaan silmiä auringon ultraviolettisäteilyn haitallisilta vaikutuksilta. Tästä on erityisesti hyötyä runsaasti ulkona aikaa viettäville piilolinssien käyttäjille.
  • Selkeä ja terävä näöntarkkuus koko päivän ajaksi, aamusta iltaan.
  • Helppo käsittely, mikä on olennaista hyvän käyttäjäkokemuksen kannalta, erityisesti uusilla piilolinssien käyttäjillä.

Uuden sukupolven kertakäyttölinssit

Nuoret aikuiset haluavat piilolinssit, jotka ovat mukavat, terveelliset, käytännölliset, helppokäyttöiset ja edulliset. CooperVisionin Live daily disposable - piilolinssit ovat kertakäyttölinssit, jotka täyttävät nykypäivän nuorten aikuisten tarpeet ja antavat käyttäjilleen vapauden keskittyä elämäänsä piilareiden sijasta.

Näiden linssien innovatiivinen AquaGen-teknologia tarjoaa silmillesi poikkeuksellista mukavuutta. AquaGenin ansiosta piilolinssit houkuttelevat ja sitovat versimolekyylejä puoleensa ilman pintakäsittelyä. Yhdessä korkean 56 % vesipitoisuuden kanssa tämä edistää näiden piilolinssien käyttömukavuutta.

Modernista silikonihydrogeelimateriaalista valmistettujen Live daily disposable -kertakäyttölinssien parempi hapenläpäisevyys on niin ikään hyvä uutinen silmiesi terveyden näkökulmasta. Live-kertakäyttölinssit voivat olla erinomainen valinta sinulle, jos koet silmiesi tuntuvan usein kuivilta.

Nämä linssit tarjoavat myös lisäsuojaa UV-säteilyä vastaan. Tästä ominaisuudesta on erityistä hyötyä heille, jotka viettävät runsaasti aikaa ulkona, sillä se auttaa suojaamaan silmiäsi auringon haitallisilta ultraviolettisäteiltä. Vaikka piilolinssit eivät korvaa aurinkolaseja, ne tarjoavat ylimääräisen, silmien terveydelle hyödyllisen suojakerroksen.

Kertakäyttölinsseinä Live-linssit ovat äärimmäisen helppokäyttöiset. Joka aamu aloitat päiväsi uudella parilla ja illan päätteeksi heität käytetyt linssit roskiin. Ei enää piilolinssien hoitonesteitä ja yösäilytyksen vaivaa.

Näillä linsseillä voit nauttia kirkkaasta näöstä ja poikkeuksellisesta mukavuudesta koko päivän ajan!

Live-piilolinssejä myydään 30 linssin ja kuvassa näkyvän 90 linssin pakkauksissa. 
Isommassa pakkauksessa linssikohtainen hinta on edullisempi.

Tuotetiedot

Ominaisuus Tieto
Valmistaja CooperVision
Brändi Live
Linssityyppi kertakäyttöpiilolinssi
Vaihtoväli 1 päivä
Pakkauskoko 30 tai 90 linssiä/pkt
Voimakkuus –10,00...+8,00 D
Kaarevuus 8,6 mm
Halkaisija 14,0 mm
Linssimateriaali silikonihydrogeeli
Materiaali somofilcon A
Vesipitoisuus 56 %
Hapen läpäisevyys 86 Dk/t
Keskipaksuus 0,07 mm
Oikein-/väärinpäin merkintä Ei
Käsittelyvärjäys Ei
UV-suoja Kyllä

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Kuinka usein nämä piilolinssit tulee vaihtaa uusiin?
Nämä linssit ovat päiväkäyttöön suunnitellut kertakäyttölinssit, jotka vaihdetaan uuteen pariin joka päivä. Tämä tarkoittaa, että otat joka aamu käyttöösi uuden, steriilin parin ja hävität käytetyt linssit päivän päätteeksi.
Sopiiko nämä piilolinssit kuivasilmäisille käyttäjille?
Kyllä, nämä linssit sopivat hyvin kuivasilmäisille käyttäjille. AquaGen-teknologian ja korkean vesipitoisuuden ansiosta nämä linssit säilyttävät kosteuden pidempään.
Mitä AquaGen-teknologia tarkoittaa?
AquaGen on CooperVisionin piilolinssiteknologia, joka houkuttelee ja sitoo vesimolekyylejä linssiin. Tämä varmistaa, että linssit pysyvät pidempään kosteina ja mukavina.
Ovatko nämä linssit hydrogeeli- vai silikonihydrogeelilinssit?
Live-piilolinssit ovat somofilcon A -nimisestä silikonihydrogeelistä valmistetut linssit, jotka sisältävät 56 % painostaan vettä.
Sopivatko nämä linssit minulle?
Ota yhteyttä lisensoituun optikkoon tai silmäterveydenhuollon ammattilaiseen. Asiantuntija voi suorittaa ammattimaisen näöntarkistuksen ja piilolinssisovituksen sekä tarjota sinulle näyteparin Live-piilolinssejä.
Voiko näitä linssejä käyttää urheillessa?
Kyllä, Live-linssien kertakäyttöisyys, hyvä mukavuus ja istuvuus tekevät niistä erinomaisen vaihtoehdon aktiiviseen elämäntyyliin. Piilolinssit eivät häiriinny hikoilusta ja liikunnasta samalla tavoin kuin silmälasit. Lisäksi ne tarjoavat laajemman näkökentän.
Ovatko Live-piilolinssit edulliset?
Kyllä, tämä on erittäin edullinen piilolinssibrändi. Live-piilolinssien hinta per linssi on 0,46 € 30 linssin pakkauksessa ja 0,44 € 90 linssin pakkauksessa. Vertailun vuoksi esim. Dailies Total1 -linssien hinta per linssi on noin 0,96 €/linssi, MyDay -linssien hinta noin 0,77 €/linssi ja Dailies AquaComfort Plus -linssien hinta noin 0,56 €/linssi, kaikki 30 linssin pakkauksissa.
Mistä voin ostaa Live-piilolinssejä?
Voit ostaa näitä linssejä optikkoliikkeistä tai internetin välityksellä piilolinssejä myyvistä verkkokaupoista.

Lähteet ja viitteet:

Mainos
LensWay: 10 % alennusta kaikista piilolinsseistä alekoodilla