Live daily disposable – Piilolinssien hintavertailu

Kuva tuotteesta Live daily disposable

Live daily disposable: Vertaa hintoja ja löydä edullisin myyjä

Alla olevasta taulukosta löydät tuotteen Live daily disposable hinnat useilla jälleenmyyjillä. Vertaa hintoja ja säästä.

Päivän edullisin hinta: 13.90 € myyjältä Lenson.

Nuoret aikuiset haluavat piilolinssit, jotka ovat mukavat, terveelliset, käytännölliset ja edulliset. CooperVisionin valmistama Live® on kertakäyttölinssi, joka täyttää nykypäivän nuorten aikuisten tarpeet ja antaa käyttäjälle vapauden elää omaa elämäänsä.

Live-kertakäyttölinsseissä käytetään AquaGen®-teknologiaa, jonka ansiosta linssit imevät ja sitovat vesimolekyylejä puoleensa ilman pintakäsittelyä. Yhdessä korkean 56 % nestepitoisuuden ansiosta se tekee linssistä mukavan tuntuisen.

Valmistusmateriaali on korkean hapenläväisykyvyn tarjoava silikonihydrogeeli, joten linssit ovat terveelliset silmille. Ne blokkaavat myös osan haitallisesta ultraviolettisäteilystä.

Koe mukavuus, terveellisyys ja kertakäyttölinssien käytännöllisyys Live-piilolinssien kanssa. Ota uusi raikas pari käyttöön joka päivä, etkä tarvitse linssikoteloa tai nesteitä.

Tietoa hintavertailusta

  • Osa tuotteista on kauttamme edullisempia kuin suoraan myyjän sivuilta ostettuna. Saat tarjoushinnan vain siirtymällä kauppaan linkin kautta.
  • Hinnat päivittyvät automaattisesti kerran vuorokaudessa. Vaikka hinnat päivittyvät säännöllisesti, tuotteen hinta voi olla muuttunut edellisen päivityksen jälkeen. Tarkista lopullinen hinta myyjän verkkosivuilta.
  • Hinnat eivät sisällä mahdollisia toimituskuluja, jotka voivat riippua toimitustavasta ja tilauksen loppusummasta.
  • Mikäli myyjän verkkokauppaan on saatavilla alennuskoodi, löydät sen hintavertailutaulukosta ja saat sivulla esitetyn hinnan syöttämällä koodin myyjän ostoskori- tai kassasivulla.
  • Tilaa vain sellaisia tuotteita, joihin sinulla laillistetun silmäterveyden asiantuntijan määräämä, voimassaoleva piilolinssimääräys. Piilolinssiresepti on voimassa yhden (1) vuoden. Tarkastuta silmäsi säännöllisesti.
  • Halvin ostopaikka ei ole aina sama, joten muistathan tarkistaa edullisimman ostopaikan sivuiltamme myös ensi kerralla.
  • Hintavertailumme ei kata kaikkia netin piilolinssikauppoja.

Samankaltaisia tuotteita

Huomaathan, että toiseen merkkiin vaihtaminen vaatii lähes aina uuden sovituksen optikolla.

Jaa ystävillesi:
Piilari.info logo
Piilari.info © 2009-2023. Kaikki oikeudet pidätetään. Piilari.info tarjoaa tietoa piilolinsseistä ja niiden käytöstä, sekä jatkuvasti päivittyvän piilolinssien hintavertailun, jonka avulla kuluttajat voivat löytää edullisimman paikan ostaa piilolinssit netistä. Tällä sivustolla esitetty sisältö on luotu informatiivisessa tarkoituksessa, eikä sitä ole tarkoitettu korvaamaan lääketieteellistä tietoa, diagnooseja tai hoitoja. Noudata piilolinssien käytössä aina silmälääkärin, optikon tai muun näönhuollon ammattilaisen antamia ohjeita. Osa sivustolla olevista linkeistä johtaa yhteistyökumppaneidemme sivuille. Kumppanimme voivat maksaa meille komissiota affiliate-linkkien kautta tulevista myynneistä. Sivuston tietoliikenne on suojattu turvallisella SSL-salauksella.