TopVue Air – Piilolinssien hintavertailu

Kuva tuotteesta TopVue Air

TopVue Air: Vertaa hintoja ja löydä edullisin myyjä

Alla olevasta taulukosta löydät tuotteen TopVue Air hinnat useilla jälleenmyyjillä. Vertaa hintoja ja säästä.

Päivän edullisin hinta: 23.95 € myyjältä Alensa.

Myyjä Tuotenimi Hinta *
Alensa TopVue Air (6 kpl)  €

TopVue Air: Tärkeimmät ominaisuudet ja edut

 • Kuukausilinssit, joiden laatu ja suorituskyky säilyy koko 30 päivän käytön ajan.
 • Korkea hapenläpäisykyky ja kosteustasapaino tarjoavat mukavuutta vaativissakin olosuhteissa.
 • Sisältää natriumhyaluronaattia, joka tunnetaan erinomaisista kosteuttavista ominaisuuksistaan.
 • Silikonihydrogeeli läpäisee runsaasti happea pitäen silmät valkoisina ja terveinä.

TopVue Air -kuukausilinssit pysyvät mukana nopeatempoisessa elämäntyylissä

Etsitkö piilolinssejä, jotka pysyvät mukana nopeatempoisessa elämäntyylissäsi. TopVue Air -linssit eivät tuota sinulle pettymystä!

TopVue Air on uutta piilolinssisukupolvea edustava, erittäin hengittävä kuukausilinssi, jonka suunnittelu ja modernit teknoloaiat takaavat mukavan ja terveellisen piilolinssien käyttökokemuksen.

TopVue Air -kuukausilinssit on suunniteltu päivittäiseen käyttöön jopa 30 päivän ajan. Niiden silikonihydrogeelimateriaali takaa korkean hapenläpäisevyyden, joka yhdessä optimaalisen kosteustasapainon kanssa tarjoavat enemmän mukavuutta vaativissakin olosuhteissa – olitpa sitten koko päivän työpöydän äärellä tai ilmastoidussa ympäristössä.

Nämä pehmeät piilolinssit on pakattu silmien luontaista voiteluainetta sisältävään nesteeseen. Natriumhyaluro­naatin ansiosta linssit eivät ärsytä silmiä tai aiheuta epämukavuuden tunnetta.TopVue Air -piilolinssit on suunniteltu siten, että ne istuvat saumattomasti ja mukavasti käyttäjän silmien pinnalle.

Kuukausilinsseinä TopVue Air -piilolinssit poistetaan silmistä jokaisen päivän päätteeksi ja säilytetään yön yli desinfioivassa piilolinssien hoitonesteessä.

TopVue Air -linssit on saatavilla myös monitehoisina ja toorisina.

Tuotetiedot

Ominaisuus Tieto
Valmistaja TopVue
Brändi TopVue
Linssityyppi sfäärinen kuukausipiilolinssi
Vaihtoväli 30 päivää
Pakkauskoko 1 tai 6 linssiä/pkt
Voimakkuus (PWR/SF/SPH) –12,00...+8,00 D
Kaarevuus (BC) 8,6 mm
Halkaisija (DIA) 14,2 mm
Linssimateriaali silikonihydrogeeli
Materiaali innofilcon A
Vesipitoisuus 45 %
Hapen läpäisevyys 100 Dk/t
Keskiosan paksuus -
Oikein-/väärinpäin merkintä Ei
Käsittelyvärjäys -
UV-suoja Ei

Tietoa hintavertailusta

 • Osa tuotteista on kauttamme edullisempia kuin suoraan jälleenmyyjän verkkosivuilta ostettuna. Saat tarjoushinnan vain siirtymällä kauppaan linkin kautta.
 • Hinnat päivittyvät automaattisesti kerran vuorokaudessa. Vaikka hinnat päivittyvät säännöllisesti, tuotteen hinta voi olla muuttunut edellisen päivityksen jälkeen. Tarkista lopullinen hinta aina jälleenmyyjän sivuilta.
 • Hinnat eivät sisällä mahdollisia toimituskuluja, jotka voivat riippua tilauksen koosta ja/tai valitusta toimitustavasta.
 • Mikäli myyjän verkkokauppaan on saatavilla alennuskoodi, löydät sen hintavertailutaulukosta. Saat hintavertailussa esitetyn hinnan syöttämällä koodin kaupan ostoskori- tai kassasivulla.
 • Tilaa vain sellaisia tuotteita, joihin sinulla on silmälääkärin tai optikon myöntämä voimassaoleva piilolinssimääräys. Piilolinssiresepti on yleensä voimassa yhden (1) vuoden. Näkömme muuttuu jatkuvasti. Tarkistuta silmäsi säännöllisesti.
 • Halvin ostopaikka ei ole aina sama, joten muistathan tarkistaa edullisimman ostopaikan sivuiltamme myös ensi kerralla. Hintavertailu ei kata kaikkia netin piilolinssikauppoja.
 • Piilolinssi on lääkinnällinen laite, jonka käyttö vaatii huolellisuutta ja oikeaoppista käsittelyä. Väärinkäytettynä piilolinssit voivat aiheuttaa silmävaurioita tai muita vakavia komplikaatioita.

Samankaltaisia tuotteita

Huomaathan, että toiseen merkkiin vaihtaminen vaatii lähes aina uuden sovituksen optikolla.

Jaa ystävillesi ❤️
Osta piilolinssejä Lensonilta. Laaja valikoima, huokeat hinnat.