TopVue Air – Piilolinssien hintavertailu

Kuva tuotteesta TopVue Air

TopVue Air: Vertaa hintoja ja löydä edullisin myyjä

Alla olevasta taulukosta löydät tuotteen TopVue Air hinnat useilla jälleenmyyjillä. Vertaa hintoja ja säästä.

Päivän edullisin hinta: 23.95 € myyjältä Alensa.

Myyjä Tuotenimi Hinta *
Alensa TopVue Air (6 kpl)  €

TopVue Air on uutta piilolinssisukupolvea edustava erittäin hengittävä ja korkean nestepitoisuuden silikonihydrogeelistä valmistettu kuukausilinssi. Moderni muotoilu ja uusi teknologia takaavat mukavan ja terveellisen piilolinssien käytön.

TopVue Air -piilolinssit on pakattu silmien luontaista voiteluainetta sisältävään nesteeseen. Natriumhyaluro­naatin ansiosta linssit eivät ärsytä silmiä tai aiheuta epämukavuuden tunnetta.

Linssityyppi: kuukausilinssi. Vaihtoväli: 1 kuukausi. Pakkauskoko: 1 tai 6 linssiä/pkt. Voimakkuus: -12.00...+8.00 D. Kaarevuus: 8.6. Halkaisija: 14.2. Materiaali: innofilcon A. Nestepitoisuus: 45 %. Hapenläpäisykyky 100 Dk/t. Ei UV-suojaa.

Tietoa hintavertailusta

  • Osa tuotteista on kauttamme edullisempia kuin suoraan myyjän sivuilta ostettuna. Saat tarjoushinnan vain siirtymällä kauppaan linkin kautta.
  • Hinnat päivittyvät automaattisesti kerran vuorokaudessa. Vaikka hinnat päivittyvät säännöllisesti, tuotteen hinta voi olla muuttunut edellisen päivityksen jälkeen. Tarkista lopullinen hinta myyjän verkkosivuilta.
  • Hinnat eivät sisällä mahdollisia toimituskuluja, jotka voivat riippua toimitustavasta ja tilauksen loppusummasta.
  • Mikäli myyjän verkkokauppaan on saatavilla alennuskoodi, löydät sen hintavertailutaulukosta ja saat sivulla esitetyn hinnan syöttämällä koodin myyjän ostoskori- tai kassasivulla.
  • Tilaa vain sellaisia tuotteita, joihin sinulla laillistetun silmäterveyden asiantuntijan määräämä, voimassaoleva piilolinssimääräys. Piilolinssiresepti on voimassa yhden (1) vuoden. Tarkastuta silmäsi säännöllisesti.
  • Halvin ostopaikka ei ole aina sama, joten muistathan tarkistaa edullisimman ostopaikan sivuiltamme myös ensi kerralla.
  • Hintavertailumme ei kata kaikkia netin piilolinssikauppoja.

Samankaltaisia tuotteita

Huomaathan, että toiseen merkkiin vaihtaminen vaatii lähes aina uuden sovituksen optikolla.

Jaa ystävillesi ❤️