TopVue Air for Astigmatism – Piilolinssien hintavertailu

TopVue Air for Astigmatism

Vertaa tuotteen TopVue Air for Astigmatism hintoja ja löydä edullisin ostopaikka

Alla olevasta taulukosta löydät tuotteen TopVue Air for Astigmatism hinnat useilla jälleenmyyjillä. Vertaa piilolinssien ja tarvikkeiden hintoja ja säästä.

Päivän edullisin hinta: 8.90 € myyjältä Alensa.

TopVue Air for Astigmatism on toorinen kuukausilinssi, joka on tarkoitettu astigmatismin eli hajataitteisuuden korjaamiseen. Linssit on valmistettu innovatiivisesta silikonihydrogeelimateriaalista, jolla on korkea hapenläpäisykyky ja nestekylläisyys. Linssin muotoilu varmistaa sen asettumisen ja paikallaan pysymisen kaikissa tilanteissa ja koko päivän ajan.

Linsseissä käytetään SHT PrismBallast -teknologiaa, joka tasapainottaa linssejä ja helpottaa niiden asettumista silmiin. Muotoilun ansiosta linssin alaosa on hieman muuta linssiä paksumpi, joten linssi pysyy täydellisesti paikallaan. Kun paino jakautuu tasaisesti, linssi ei pääse liikkumaan turhaa, vaan silmäluomien luonnollinen liike pitää sen paikallaan.

Linssit on yksittäispakattu pakkaukseen, joka sisältää kosteuttavaa hyaluronihappoa. Se saa linssit tuntumaan mukavilta heti ensimmäisestä käyttökerrasta lähtien.

Linssityyppi: toorinen kuukausilinssi. Vaihtoväli: 1 kuukausi. Pakkauskoko: 1, 3 tai 6 linssiä/pkt. Voimakkuus: -12.00...+6.00. Kaarevuus: 8.6. Halkaisija: 14.2. Materiaali: Innofilcon A. Nestepitoisuus: 45 %. Hapenläpäisykyky: 100 Dk/t.

Tietoa hintavertailusta

  • Osa tuotteista on kauttamme edullisempia kuin suoraan jälleenmyyjän verkkosivuilta ostettuna. Saat tarjoushinnan vain siirtymällä kauppaan linkin kautta.
  • Hinnat päivittyvät automaattisesti kerran vuorokaudessa. Vaikka hinnat päivittyvät säännöllisesti, tuotteen hinta voi olla muuttunut edellisen päivityksen jälkeen. Tarkista lopullinen hinta aina jälleenmyyjän sivuilta.
  • Hinnat eivät sisällä mahdollisia toimituskuluja, jotka voivat riippua tilauksen koosta ja/tai valitusta toimitustavasta.
  • Mikäli myyjän verkkokauppaan on saatavilla alennuskoodi, löydät sen hintavertailutaulukosta. Saat hintavertailussa esitetyn hinnan syöttämällä koodin kaupan ostoskori- tai kassasivulla.
  • Tilaa vain sellaisia tuotteita, joihin sinulla on silmälääkärin tai optikon myöntämä voimassaoleva piilolinssimääräys. Piilolinssiresepti on yleensä voimassa yhden (1) vuoden. Näkömme muuttuu jatkuvasti. Tarkistuta silmäsi säännöllisesti.
  • Halvin ostopaikka ei ole aina sama, joten muistathan tarkistaa edullisimman ostopaikan sivuiltamme myös ensi kerralla. Hintavertailu ei kata kaikkia netin piilolinssikauppoja.
  • Piilolinssi on lääkinnällinen laite, jonka käyttö vaatii huolellisuutta ja oikeaoppista käsittelyä. Väärinkäytettynä piilolinssit voivat aiheuttaa silmävaurioita tai muita vakavia komplikaatioita.

Samankaltaisia tuotteita

Huomaathan, että toiseen merkkiin vaihtaminen vaatii lähes aina uuden sovituksen optikolla.

Mainos
LensWay: 10 % alennusta kaikista piilolinsseistä alekoodilla