Air Optix Aqua hintavertailu

Kuva tuotteesta Air Optix Aqua

Air Optix Aqua on uudistettu versio Alconin Air Optix-linssistä. Tässä linssissä käytetään Aqua Moisture System -teknologiaa, joka päästää lävitseen enemmän happea, kosteuttaa silmää ja tekee linssien käytöstä entistä miellyttävämpää. Kosteuttavien ainesosien ja pehmeän pintansa ansiosta linssejä on mukava käyttää vaikka koko päivän.

Tämän linssin nestepitoisuus on 33 % ja ne on kevytvärjätty vaaleansiniseksi, jotta niitä on helppo käsitellä. UV-suojaa Air Optix Aqua ei tarjoa. Optikko voi määrätä nämä linssit kuukausikäyttöön, jolloin ne otetaan pois silmistä yöksi tai jatkuvaan käyttöön enintään yhden viikon ajaksi, jolloin niitä voi käyttää myös nukkuessa.

Huom! Jos olet käyttänyt aiemmin Air Optix Aqua -piilolinssejä voit vaihtaa ilman optikkokäyntiä saman valmistajan uudempaan malliin nimeltä Air Optix plus Hydraglyde.

Tätä linssiä myydään myös optikkoketjujen omilla merkeillä, kuten Easyvision Irisian ja iWear Air.

Valmistaja: Alcon. Linssityyppi: Kuukausilinssi/yötäpäiväälinssi. Käyttöväli: 1 viikko-1 kuukausi. Pakkauskoko: 6. Voimakkuus: -10.00...+6.00. Halkaisija: 14.2. Materiaali: Lotrafilcon B. Nestepitoisuus 33 %. Käsittelyvärjäys: vaaleansininen. Ei UV-suojaa.

Vertaa tuotteen Air Optix Aqua hintoja

Alta löydät tuotteen Air Optix Aqua hinnat useissa eri nettikaupoissa.

Halvin hinta: 16.59 € myyjältä Alensa.

Tietoa hintavertailusta: Hinnat päivittyvät automaattisesti kerran vuorokaudessa. Osa tuotteista on kauttamme edullisempia kuin suoraan kyseisestä kaupasta ostettuna. Saat tarjoushinnan vain siirtymällä kauppaan linkin kautta. Halvin ostopaikka ei ole aina sama, joten muista tarkistaa edullisin hinta sivuiltamme joka kerta ennen tilaamista. Hintavertailu ei kata kaikkia netin piilolinssikauppoja.

Samankaltaisia tuotteita

Huomaathan, että uuteen merkkiin vaihtaminen vaatii aina piilolinssisovituksen optikolla.

Kuva tuotteesta Air Optix EX

Air Optix EX

Air Optix EX on Alconin valmistama kuukausilinssi, joka on valmistettu samasta lotrafilcon A -materiaalista kuin Air Optix Night & Day. Linssissä...

alk. 19.29 €
Vertaa hintoja
Kuva tuotteesta Air Optix plus HydraGlyde

Air Optix plus HydraGlyde

Air Optix Plus HydraGlyde on Alconin valmistama uuden sukupolven yötäpäivää-/kuukausilinssi. Silikonihydrogeelistä valmistettu linssi päästää lävitseen happea jopa viisi kertaa enemmän...

alk. 16.51 €
Vertaa hintoja
MAINOS
Mainos: SilmäasemaLenson-mainos: Osta piilolinssejä: Laaja valikoima, huokeat hinnat.
Copyright © 2009-2021 Piilari.info - Piilolinssit netistä ja hintavertailu. Kaikki oikeudet pidätetään. Sivustolla esitetty sisältö on luotu informatiivisessa tarkoituksessa, eikä sitä ole tarkoitettu korvaamaan lääketieteellistä tietoa, diagnooseja tai hoitoja. Noudata piilolinssien kanssa aina silmälääkärin, optikon tai muun näönhuollon ammattilaisen antamia ohjeita. Osa sivustolla olevista linkeistä johtaa yhteistyökumppaneidemme sivuille. Kumppanimme voivat maksaa meille komissiota näiden linkkien kautta tulevista myynneistä. Sivuston tietoliikenne on suojattu turvallisella SSL-salauksella.