Air Optix Aqua – Piilolinssien hintavertailu

Air Optix Aqua

Vertaa tuotteen Air Optix Aqua hintoja ja löydä edullisin ostopaikka

Alla olevasta taulukosta löydät tuotteen Air Optix Aqua hinnat useilla jälleenmyyjillä. Vertaa piilolinssien ja tarvikkeiden hintoja ja säästä.

Päivän edullisin hinta: 16.59 € myyjältä Alensa.

Air Optix Aqua: Ominaisuudet ja edut

 • Kuukauden kestävä mukavuus. Erittäin hengittävän silikonihydrogeelimateriaalin ja kertymiä ehkäisevän SmartShield-teknologian ansiosta nämä linssit pysyvät mukavina koko kuukauden ajan.
 • Terveen näköiset silmät. Nämä piilolinssit päästävät lävitseen runsaasti ravitsevaa happea, mikä vähentää silmien väsymistä ja varmistaa, että silmät näyttävät aina terveen valkoisilta myös pitkien käyttöjaksojen jälkeen.
 • Helppo asettaa. Nämä piilolinssit ovat erittäin ohuet ja niissä on käsittelyvärjäys, jonka ansiosta linssit on helppo laittaa silmään ja poistaa.
 • Sopii myös yön yli -käyttöön. Optikon määräyksellä näitä piilolinssejä voidaan käyttää yön yli yhtäjaksoisesti jopa 6 yötä/7 päivää.

Aloittelijaystävälliset piilolinssit, joihin voit luottaa

Alconin valmistamat Air Optix Aqua -piilolinssit hyödyntävät Aqua Moisture System -teknologiaa, joka takaa paremman kosteuden ja silkinpehmeän tunteen silmillesi koko käytön ajaksi. Linssit ovat hyvin hengittävät ja soveltuvat päiväkäyttöön 30 päivän ajaksi tai optikon määräyksellä yötäpäivää-käyttöön jopa 6 yöksi peräkkäin

Air Optix Aqua -piilolinsseillä voidaan korjata sekä liki- että kaukotaittoisuutta. Ne sopivat erinomaisesti heille, jotka haluavat yksinkertaiset, vaivattomat ja kustannustehokkaat piilolinssit. Näissä linsseissä on kertymiä vähentävä ja kostuvuutta parantava pintakäsittely, jonka ansiosta ne tuntuvat mukavilta pidempään.

Air Optix Aqua -piilolinssit myydään 6 linssiä sisältävässä pakkauksessa.

Tuotetiedot

Ominaisuus Tieto
Valmistaja Alcon
Brändi Air Optix
Linssityyppi asfäärinen kuukausi-/yötäpäivääpiilolinssi
Vaihtoväli 30 päivää
Pakkauskoko 3 tai 6 linssiä/pkt
Voimakkuus (PWR/SF/SPH) –10,00...+6,00 D
Kaarevuus (BC) 8,6 mm
Halkaisija (DIA) 14,2 mm
Linssimateriaali silikonihydrogeeli
Materiaali lotrafilcon B
Vesipitoisuus 33 %
Hapen läpäisevyys 138 Dk/t
Keskiosan paksuus 0,08 mm
Oikein-/väärinpäin merkintä Ei
Käsittelyvärjäys Kyllä
UV-suoja Ei

Air Optix Aqua -piilarit tarjoavat kuukauden kestävää mukavuutta ja 
helppoutta piilolinssien käyttöön.

Usein kysyttyä Air Optix Aqua -piilolinsseistä

Onko Air Optix Aquan valmistus lopetettu?

Kyllä, Alcon on ilmoittanut lopettavansa Air Optix Aqua -sarjan piilolinssien valmistuksen, mukaan lukien Air Optix for Astigmatism ja Air Optix Aqua Multifocal, mutta niitä voi olla edelleen myynnissä useilla jälleenmyyjillä.

Jos olet käyttänyt aikaisemmin Air Optix Aqua -linssejä, voit vaihtaa paranneltuun versioon, Air Optix plus Hydraglydeen ilman uutta sovitusta optikolla. Air Optix plus Hydraglyde on kuukausilinssi, jonka lisätty HydraGlyde-teknologia luo ja säilyttää nestekerroksen silmän ja linssin välissä jatkuvan kosteuden ylläpitämiseksi, kun taas linssin hengittävä silikonihydrogeelimateriaali mahdollistaa hapen virtauksen ja pitää silmän valkoisen terveinä.

Mitä taittovirheitä Air Optix Aqua -piilolinsseillä voidaan korjata?

Air Optix Aqua on suunniteltu likitaittoisuuden (myopia) ja kaukotaitteisuuden (hyperopia) korjaamiseen.

Miten pitkään Air Optix Aqua -piilolinssejä voi käyttää?

Air Optix Aqua on kuukausilinssi, jota voidaan käyttää päiväkäytössä enintään 30 päivän ajan, jonka jälkeen linssit on vaihdettava uusiin. Valmistajan mukaan linssejä voi käyttää yön yli -käytössä optikon määräyksellä enintään 6 yötä peräkkäin.

Voiko Air Optix Aqua -piilolinsseillä nukkua?

Air Optix Aqua -piilolinssejä voi käyttää optikon määräyksellä nukkuessa maksimissaan 6 yötä/7 päivää. On tärkeää keskustella optikkosi kanssa sinulla sopivista käyttöajoista ennen nukkumista näiden linssien kanssa.

Onko Air Optix -linssit saatavana värillisinä linsseinä?

Kyllä, värilliset Air Optix Colors -piilolinssit on saatavilla 12 eri värissä. Nämä linssit tarjoavat samaa erinomaista hengittävyyttä ja hapenläpäisevyyttä kuin Air Optix Aqua -linssitkin.

Värilliset Air Optix Colors -piilolinssit eivät sovellu nukkumiseen, vaan ne on poistettava silmistä joka ilta, puhdistettava huolellisesti ja säilöttävä desinfioivaan hoitonesteeseen.

Mitä eroa Air Optix Aqua- ja Air Optix plus HydraGlyde -piilolinsseillä on?

Air Optix Aqua ja uudempi Air Optix plus HydraGlyde ovat molemmat korkean suorituskyvyn silikonihydrogeelipiilolinssejä Alconilta.

Vaikka linssien materiaali, peruskaarevuus ja halkaisija ovat identtiset, Air Optix plus HydraGlyde kattaa laajemman valikoiman voimakkuuksia ja sisältää kaksi edistynyttä teknologiaa: SmartShield ja HydraGlyde. Nämä teknologiat lupaavat pidempään kestävää kosteutusta ja paranneltua kestävyyttä kertymiä vastaan.

Hintaluokaltaan Air Optix Aqua ja Air Optix plus Hydraglyde ovat lähellä toisiaan.

Kysy optikolta mahdollisuutta päivittää piilolinssisi seuraavan sukupolven Air Optix plus HydraGlyde -linsseihin.

Mistä Air Optix Aqua -piilolinssejä voi ostaa?

Paikalliset optikkoliikkeet ja silmälasiliikkeet sekä verkossa toimivat optisen alan verkkokaupat myyvät Air Optix Aqua -piilolinssejä. Ostaessasi piilolinssejä on tärkeää varmistaa, että sinulla on voimassa oleva piilolinssiresepti tai -määräys, koska piilolinssit ovat lääkinnällisiä laitteita, joiden käyttöön tarvitaan optikon tai silmälääkärin hyväksyntä.

Varmista myös, että ostat piilolinssejä vain luotettavilta jälleenmyyjiltä, jotka myyvät aitoja ja turvallisia tuotteita.

Paljonko Air Optix Aqua -linssit maksaa?

Hintavertailumme mukaan Air Optix Aqua -piilolinssien edullisin hinta on 16,59 €/3 linssiä ja 29,49 €/6 linssiä, jolloin linssikohtaiseksi hinnaksi saadaan 4,92–5,53 €/linssi.

Olettaen, että tarvitset näönkorjauksen molempiin silmiisi, saadaan kuukausikustannuksiksi 9,83–11,06 € ja vuosikustannuksiksi 117,96–132,72 €.

Onko Air Optix Aqua kallis?

Verrattuna muihin kuukausilinsseihin, Air Optix Aqua on hinnaltaan keskitasoa (hinnat per 6 linssiä):

 1. Acuvue Oasys ~20,92 €
 2. Acuvue 2 ~21,90 €
 3. Biofinity ~26,17 €
 4. Air Optix Aqua ~29,49 €
 5. Air Optix plus HydraGlyde ~29,90 €
 6. Biofinity Energys ~36,79 €
 7. Total30 ~37,79 €

Mikä on Aqua Moisture System?

Aqua Moisture System on piilolinssien kosteutusteknologia, jota käytetään eräissä Air Optix -piilolinsseissä, kuten Air Optix Aqua -piilolinsseissä.

Tämän teknologian tarkoitus on parantaa käyttömukavuutta tarjoamalla parempi kosteustaso piilolinsseille. Teknologia on suunniteltu toimimaan kolmella pääalueella:

 1. Kosteuden houkuttelu
 2. Kosteuden säilyttäminen
 3. Pehmeämpi linssin pinta

Aqua Moisture System -teknologian ansiosta Air Optix Aqua voi olla erinomainen vaihtoehto erityisesti käyttäjille, jotka kokevat kuivuutta ja epämukavuutta piilolinssejä käyttäessään.

Onko Air Optix parempi kuin Acuvue?

Se, ovatko Air Optix Aqua -piilolinssit paremmat kuin Acuvue-linssit riippuu elämäntyylistäsi, reseptistäsi ja silmistäsi. Jos verrataan Air Optix Aqua -linssejä Acuvue Oasys Hydraclear Plus -linsseihin, niin Acuvue-linsseissä on korkeampi vesipitoisuus ja ne ovat muotoilultaan ohuemmat ja hengittävämmät. Air Optix Aqua -linsseillä puolestaan on pidempi vaihtoväli (30 päivää) kuin Acuvue Oasys -linsseillä (14 päivää).

Tietoa hintavertailusta

 • Osa tuotteista on kauttamme edullisempia kuin suoraan jälleenmyyjän verkkosivuilta ostettuna. Saat tarjoushinnan vain siirtymällä kauppaan linkin kautta.
 • Hinnat päivittyvät automaattisesti kerran vuorokaudessa. Vaikka hinnat päivittyvät säännöllisesti, tuotteen hinta voi olla muuttunut edellisen päivityksen jälkeen. Tarkista lopullinen hinta aina jälleenmyyjän sivuilta.
 • Hinnat eivät sisällä mahdollisia toimituskuluja, jotka voivat riippua tilauksen koosta ja/tai valitusta toimitustavasta.
 • Mikäli myyjän verkkokauppaan on saatavilla alennuskoodi, löydät sen hintavertailutaulukosta. Saat hintavertailussa esitetyn hinnan syöttämällä koodin kaupan ostoskori- tai kassasivulla.
 • Tilaa vain sellaisia tuotteita, joihin sinulla on silmälääkärin tai optikon myöntämä voimassaoleva piilolinssimääräys. Piilolinssiresepti on yleensä voimassa yhden (1) vuoden. Näkömme muuttuu jatkuvasti. Tarkistuta silmäsi säännöllisesti.
 • Halvin ostopaikka ei ole aina sama, joten muistathan tarkistaa edullisimman ostopaikan sivuiltamme myös ensi kerralla. Hintavertailu ei kata kaikkia netin piilolinssikauppoja.
 • Piilolinssi on lääkinnällinen laite, jonka käyttö vaatii huolellisuutta ja oikeaoppista käsittelyä. Väärinkäytettynä piilolinssit voivat aiheuttaa silmävaurioita tai muita vakavia komplikaatioita.

Samankaltaisia tuotteita

Huomaathan, että toiseen merkkiin vaihtaminen vaatii lähes aina uuden sovituksen optikolla.

Mainos
LensWay: 10 % alennusta kaikista piilolinsseistä alekoodilla