Air Optix Aqua hintavertailu

Etusivu > Hintavertailu > Air Optix Aqua
Kuva tuotteesta Air Optix Aqua

Löydä edullisin hinta tuotteelle Air Optix Aqua

Alta löydät tuotteen Air Optix Aqua hinnat useissa eri nettikaupoissa.

Päivän halvin hinta: 16.59 € myyjältä Alensa.

Myyjä Tuotenimi Hinta * Alennuskoodi
Alensa Air Optix Aqua (3 kpl)  €
LensWay Air Optix Aqua  € Piilari
Lenson Air Optix Aqua  €
Alensa Air Optix Aqua (6 kpl)  €
Shopping4net Air Optix Aqua  €

Air Optix Aqua: Ominaisuudet ja edut

 • Kuukauden kestävä mukavuus. Erittäin hengittävän silikonihydrogeelimateriaalin ja kertymiä ehkäisevän SmartShield-teknologian ansiosta nämä linssit pysyvät mukavina koko kuukauden ajan.
 • Terveen näköiset silmät. Nämä piilolinssit päästävät lävitseen runsaasti ravitsevaa happea, mikä vähentää silmien väsymistä ja varmistaa, että silmät näyttävät aina terveen valkoisilta myös pitkien käyttöjaksojen jälkeen.
 • Helppo asettaa. Nämä piilolinssit ovat erittäin ohuet ja niissä on käsittelyvärjäys, jonka ansiosta linssit on helppo laittaa silmään ja poistaa.
 • Sopii myös yön yli -käyttöön. Optikon määräyksellä näitä piilolinssejä voidaan käyttää yön yli yhtäjaksoisesti jopa 6 yötä/7 päivää.

Alconin valmistamat Air Optix Aqua -piilolinssit hyödyntävät Aqua Moisture System -teknologiaa, joka takaa paremman kosteuden ja silkinpehmeän tunteen silmillesi koko käytön ajaksi. Linssit ovat hyvin hengittävät ja soveltuvat päiväkäyttöön 30 päivän ajaksi tai optikon määräyksellä yötäpäivää-käyttöön jopa 6 yöksi peräkkäin

Air Optix Aqua -piilolinsseillä voidaan korjata sekä liki- että kaukotaitteisuutta. Ne sopivat erinomaisesti heille, jotka haluavat yksinkertaiset, vaivattomat ja kustannustehokkaat piilolinssit. Näissä linsseissäon kertymiä vähentävä ja kostuvuutta parantava pintakäsittely, jonka ansiosta ne tuntuvat mukavilta pidempään.

Tästä linssistä on olemassa paranneltu versio Air Optix plus Hydraglyde, johon voit vaihtaa ilman uutta sovitusta optikolla. Air Optix plus Hydraglyde on kuukausilinssi, jonka lisätty HydraGlyde-teknologia luo ja säilyttää nestekerroksen silmän ja linssin välissä jatkuvan kosteuden ylläpitämiseksi, kun taas linssin hengittävä silikonihydrogeelimateriaali mahdollistaa hapen virtauksen ja pitää silmän valkoisen terveinä.

Tuotetiedot

Ominaisuus Tieto
Valmistaja Alcon
Brändi Air Optix
Linssityyppi asfäärinen kuukausilinssi
Vaihtoväli 30 päivää
Pakkauskoko 6 linssiä/pkt
Voimakkuus –10,00...+6,00 D
Kaarevuus 8,6 mm
Halkaisija 14,2 mm
Linssimateriaali silikonihydrogeeli
Materiaali lotrafilcon B
Vesipitoisuus 33 %
Hapen läpäisevyys 138 Dk/t
Oikein-/väärinpäin merkintä Ei
Käsittelyvärjäys Kyllä
UV-suoja Ei

Usein kysyttyä Air Optix Aqua -piilolinsseistä

Miten pitkään Air Optix Aqua -piilolinssejä voi käyttää?

Air Optix Aqua on kuukausilinssi, jota voidaan käyttää päiväkäytössä enintään 30 päivän ajan, jonka jälkeen linssit on vaihdettava uusiin. Valmistajan mukaan linssejä voi käyttää yön ylikäytössä optikon määräyksellä enintään 6 yötä peräjälkeen.

Voiko Air Optix Aqua -piilolinsseillä nukkua?

Air Optix Aqua -piilolinssejä voi käyttää optikon määräyksellä nukkuessa maksimissaan 6 yötä/7 päivää. On tärkeää keskustella optikkosi kanssa ennen nukkumista näiden linssien kanssa.

Mitä eroa Air Optix Aqua- ja Air Optix plus Hydraglyde -piilolinsseillä on?

Air Optix Aqua ja uudempi Air Optix plus Hydraglyde ovat korkean suorituskyvyn silikonihydrogeelipiilolinssejä Alconilta.

Vaikka linssien materiaali, peruskaarevuus ja halkaisija ovat identtiset, Air Optix plus Hydraglyde kattaa laajemman valikoiman voimakkuuksia ja sisältää kaksi edistynyttä teknologiaa: SmartShield ja Hydraglyde. Nämä teknologiat lupaavat pidempään kestävää kosteutusta ja paranneltua kestävyyttä kertymiä vastaan.

Hintaluokaltaan Air Optix Aqua-ja Air Optix plus Hydraglyde ovat hyvin lähellä toisiaan.

Onko Air Optix parempi kuin Acuvue?

Se, ovatko Air Optix Aqua -piilolinssit paremmat kuin Acuvue-linssit riippuu elämäntyylistäsi, reseptistäsi ja silmistäsi. Jos verrataan Air Optix Aqua -linssejä Acuvue Oasys Hydraclear Plus -linsseihin, niin Acuvue-linsseissä on korkeampi vesipitoisuus ja ne ovat muotoilultaan ohuemmat je hengittävämmät. Air Optix Aqua -linsseillä on kuitenkin pidempi vaihtoväli (30 päivää) kuin Acuvue Oasys -linsseillä (14 päivää).

Tietoa hintavertailusta

 • Osa tuotteista on kauttamme edullisempia kuin suoraan myyjän sivuilta ostettuna. Saat tarjoushinnan vain siirtymällä kauppaan linkin kautta.
 • Hinnat päivittyvät automaattisesti kerran vuorokaudessa. Vaikka hinnat päivittyvät säännöllisesti, tuotteen hinta voi olla muuttunut edellisen päivityksen jälkeen. Tarkista lopullinen hinta myyjän verkkosivuilta.
 • Hinnat eivät sisällä mahdollisia toimituskuluja, jotka voivat riippua toimitustavasta ja tilauksen loppusummasta.
 • Mikäli myyjän verkkokauppaan on saatavilla alennuskoodi, löydät sen hintavertailutaulukosta ja saat esitetyn hinnan syöttämällä koodin myyjän ostoskorissa.
 • Tilaathan vain piilolinssejä, joihin sinulla on silmälääkärin tai optikon antama piilolinssimääräys. Resepti on voimassa yhden (1) vuoden. Tarkastuta silmäsi säännöllisesti.
 • Halvin ostopaikka ei ole aina sama, joten muistathan tarkistaa edullisimman ostopaikan sivuiltamme myös ensi kerralla.
 • Hintavertailumme ei kata kaikkia netin piilolinssikauppoja.

Samankaltaisia tuotteita

Huomaathan, että toiseen merkkiin vaihtaminen vaatii lähes aina uuden sovituksen optikolla.

Kuva tuotteesta Air Optix EX

Air Optix EX

Air Optix EX on Alconin valmistama kuukausilinssi, joka on valmistettu samasta lotrafilcon A -silikonihydrogeelimateriaalista kuin suositut Air...

alk. 18.23 €
Vertaa hintoja
Kuva tuotteesta Air Optix plus HydraGlyde

Air Optix plus HydraGlyde

 • Hyödyntää Alconin edistyksellistä teknologiaa ylivertaisen käyttökokemuksen saavuttamiseksi
 • Kuukausilinssit: Voidaan käyttää jopa 30 peräkkäisenä päivänä.
 • SmartShield-teknologia...
alk. 16.88 €
Vertaa hintoja
Kuva tuotteesta TOTAL30

TOTAL30

TOTAL30®-piilolinssit ovat maailman ainoat ja ensimmäiset Water Gradient -teknologiaa hyödyntävät kuukausilinssit. Niiltä voi odottaa mukavuutta jopa 30 päivää.

Kaikissa TOTAL-piilolinsseissä...

alk. 22.35 €
Vertaa hintoja
Jaa ystävillesi:
Piilari.info logo
Piilari.info © 2009-2023. Kaikki oikeudet pidätetään. Piilari.info tarjoaa tietoa piilolinsseistä ja niiden käytöstä, sekä jatkuvasti päivittyvän piilolinssien hintavertailun, jonka avulla kuluttajat voivat löytää edullisimman paikan ostaa piilolinssit netistä. Tällä sivustolla esitetty sisältö on luotu informatiivisessa tarkoituksessa, eikä sitä ole tarkoitettu korvaamaan lääketieteellistä tietoa, diagnooseja tai hoitoja. Noudata piilolinssien käytössä aina silmälääkärin, optikon tai muun näönhuollon ammattilaisen antamia ohjeita. Osa sivustolla olevista linkeistä johtaa yhteistyökumppaneidemme sivuille. Kumppanimme voivat maksaa meille komissiota affiliate-linkkien kautta tulevista myynneistä. Sivuston tietoliikenne on suojattu turvallisella SSL-salauksella.