FreshLook Colorblends – Piilolinssien hintavertailu

Kuva tuotteesta FreshLook Colorblends

FreshLook Colorblends: Vertaa hintoja ja löydä edullisin myyjä

Alla olevasta taulukosta löydät tuotteen FreshLook Colorblends hinnat useilla jälleenmyyjillä. Vertaa hintoja ja säästä.

Päivän edullisin hinta: 21.90 € myyjältä Shopping4net.

Myyjä Tuotenimi Hinta *
Shopping4net FreshLook ColorBlends  €
LensWay FreshLook ColorBlends  €
Alensa FreshLook ColorBlends Turquoise - tehoilla (2 kpl)  €
Alensa FreshLook ColorBlends Turquoise - ilman näönkorjausta (2 kpl)  €
Alensa FreshLook ColorBlends True Sapphire - ilman näönkorjausta (2 kpl)  €
Alensa FreshLook ColorBlends Sterling Gray - ilman näönkorjausta (2 kpl)  €
Alensa FreshLook ColorBlends True Sapphire - tehoilla (2 kpl)  €
Alensa FreshLook ColorBlends Pure Hazel - ilman näönkorjausta (2 kpl)  €
Alensa FreshLook ColorBlends Sterling Gray - tehoilla (2 kpl)  €
Alensa FreshLook ColorBlends Pure Hazel - tehoilla (2 kpl)  €
Alensa FreshLook ColorBlends Honey - tehoilla (2 kpl)  €
Alensa FreshLook ColorBlends Honey - ilman näönkorjausta (2 kpl)  €
Alensa FreshLook ColorBlends Grey - tehoilla (2 kpl)  €
Alensa FreshLook ColorBlends Grey - ilman näönkorjausta (2 kpl)  €
Alensa FreshLook ColorBlends Green - ilman näönkorjausta (2 kpl)  €
Alensa FreshLook ColorBlends Green - tehoilla (2 kpl)  €
Alensa FreshLook ColorBlends Gemstone Green - ilman näönkorjausta (2 kpl)  €
Alensa FreshLook ColorBlends Brown - ilman näönkorjausta (2 kpl)  €
Alensa FreshLook ColorBlends Gemstone Green - tehoilla (2 kpl)  €
Alensa FreshLook ColorBlends Brilliant Blue - ilman näönkorjausta (2 kpl)  €
Alensa FreshLook ColorBlends Brown - tehoilla (2 kpl)  €
Alensa FreshLook ColorBlends Blue - ilman näönkorjausta (2 kpl)  €
Alensa FreshLook ColorBlends Brilliant Blue - tehoilla (2 kpl)  €
Alensa FreshLook ColorBlends Blue - tehoilla (2 kpl)  €
Alensa FreshLook ColorBlends Amethyst - ilman näönkorjausta (2 kpl)  €
Alensa FreshLook ColorBlends Amethyst - tehoilla (2 kpl)  €
Lenson FreshLook ColorBlends  €

FreshLook Colorblends: Tärkeimmät ominaisuudet ja edut

 • Värilliset kuukausilinssit, joiden 3-in-1-teknologia luo upean ja luonnollisen ilmeen silmillesi.
 • Sopii kaikille, jotka haluavat muuttaa silmiensä väriä hienovaraisella ja luonnollisella tavalla.
 • Hienovarainen tai täydellinen värimuutos heille, jotka haluavat kokea uuden, raikkaan ilmeen.
 • Saatavana sekä voimakkuuksilla että ilman 12 upeassa sävyssä.
 • Mukavat linssit, joiden korkea vesipitoisuus auttaa pitämään silmäsi kosteutettuina ja terveinä.
 • Voidaan käyttää jopa 30 peräkkäisenä päivänä.

Värilliset kuukausilinssit jotka tarjoavat tyyliä ja mukavuutta

FreshLook Colorblends on johtavan optisen valmistajan, Alconin, valmistamat värilliset kuukausipiilolinssit, jotka on saatavilla sekä vahvuuksilla että ilman (plano). Ellet tarvitse näönkorjausta, valitse vain väri ja vahvuudeksi 0,00. Nämä värilinssit on saatavilla 12 upeassa sävyssä, jotka korostavat silmiesi väriä luonnollisen näköisellä, täydentävällä sävyllä.

FreshLook Colorblends -piilolinssit on kehitetty mukavaan ja selkeään näkemiseen jopa 30 päivän ajan edellyttäen, että linssit poistetaan silmistä joka ilta, puhdistetaan ja säilötään yön ajaksi desinfioivaan piilolinssien hoitonesteeseen.

Nämä linssit on valmistettu pehmeästä, phemfilcon A -hydrogeelimateriaalista, joka takaa turvallisen istuvuuden samalla kun ne on helppo asettaa paikoilleen. Linssien korkea vesipitoisuus auttaa pitämään silmäsi kosteutettuina ja terveinä käytön aikana.

Nämä linssit sulautuvat saumattomasti yhteen luonnollisen silmänvärin kanssa, luoden raikkaan uuden ilmeen, joka istuu sinulle kuin valettu. Jos sinulla on vaaleat silmät, miksi et kokeilisi näitä linssejä vihreänä, harmaana tai sinisenä? Tummemmille silmille suosittelemme erityisesti ruskeaa, Pure Hazelia tai hunajanvärisiä linssejä.

Kokeile True Sapphire, Gemstone Green, Amethyst, Sterling Grey tai Brilliant Blue -sävyjä, jos haluat kokeilla rohkeaa väriloistoa ja luoda virkistävän uuden ilmeen.

Virkistävä väripaletti – 12 upeaa sävyä

Värilliset FreshLook Colorblends -piilolinssit on saatavilla 12 upeassa värisävyssä 
näyttävistä väreistä klassisempiin sävyihin. Minkä värin sinä valitset?

FreshLook Colorblends -piilolinssit tuovat silmiisi eloa ja ilmettä ainutlaatuisella väripaletillaan, joka sisältää 12 erilaista sävyä.

Nämä linssit hyödyntävät ainutlaatuista 3-in-1-väriteknologiaa, joka on ensimmäisenä markkinoilla yhdistänyt kolme eri väriä samaan linssiin, luoden siten erittäin luonnollisen lopputuloksen.

Voit valita hienovaraisen värimuutoksen, joka sulautuu saumattomasti yhteen silmiesi luonnollisen värin kanssa, tai rohkeamman muutoksen, joka antaa sinulle kokonaan uuden ja raikkaan ilmeen.

Väripalettiin kuuluu ainutlaatuisia ja näyttäviä sävyjä, kuten Sterling Gray, Brilliant Blue ja Gemstone Green, sekä klassisia sävyjä kuten vihreä, hunaja, harmaa, sininen ja turkoosi. Erityisen suosittuja ovat sävyt kuten Pure Hazel, True Sapphire ja Amethyst.

Osassa malleista linssin iiriksen ympärillä on tummennettu rengas, joka luo katseeseen lisää syvyyttä ja intensiivisyyttä. Huomaathan, että lopullinen väri riippuu silmien luonnollisesta väristä.

Olipa silmiesi luonnollinen väri mikä tahansa, FreshLook Colorblendsin monipuolinen värisävyvalikoima tarjoaa jokaiselle sopivan vaihtoehdon, olipa hakusessa sitten luonnollinen sulautuvuus tai silmiinpistävämpi muutos.

Katso alla olevalta videolta, miltä eri värivaihtoehdot näyttävät lähikuvissa:

Tuotetiedot

Ominaisuus Tieto
Valmistaja Alcon
Brändi FreshLook
Linssityyppi värillinen kuukausipiilolinssi
Vaihtoväli 30 päivää
Pakkauskoko 2 tai 6 linssiä/pkt
Voimakkuus –8,00...+6,00 D
Kaarevuus 8,6 mm
Halkaisija 14,5 mm
Linssimateriaali hydrogeeli
Materiaali phemfilcon A
Vesipitoisuus 55 %
Hapen läpäisevyys 20 Dk/t
Keskipaksuus 0,08 mm
Oikein-/väärinpäin merkintä -
Käsittelyvärjäys Ei
UV-suoja Ei

FreshLook Colorblends -linsseillä voit korostaa silmiesi luonnollista väriä tai muuttaa 
sen kokonaan toiseksi. Samoja linssejä voidaan käyttää jopa 30 peräkkäisenä päivänä.

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Ovatko FreshLook Colorblends -piilolinssit hyvät?

Nämä linssit ovat saavuttaneet suosiota johtuen niiden kyvystä muuttaa tai korostaa käyttäjän silmien väriä luonnollisella ja miellyttävällä tavalla.

Niiden 3-in-1-väriteknologia tarjoaa monipuolisia ja luonnollisen näköisiä värisävyjä. Lisäksi, ne ovat kuukausilinssit, joiden korkea vesipitoisuus voi lisätä käyttömukavuutta ja pitää silmät kosteutettuina pidempään.

Kuten kaikkien piilolinssien kohdalla, käyttökokemus voi vaihdella henkilökohtaisista tekijöistä, kuten silmien herkkyydestä ja yksilöllisistä sovitusvaatimuksista, riippuen. On suositeltavaa keskustella optikon kanssa sopivuudesta ja mahdollisista vaihtoehdoista oman näön ja silmien terveyden kannalta.

Miten pitkään näitä linssejä voi pitää?

Näitä piilolinssejä voidaan käyttää jopa 30 peräkkäistä päivää, edellyttäen että ne puhdistetaan ja säilytetään asianmukaisesti liuoksessa joka yö. On tärkeää noudattaa optikon ohjeita ja huolehtia linsseistä asianmukaisesti niiden käyttöiän ja silmien terveyden varmistamiseksi.

Kuukausipiilolinssejä voidaan käyttää turvallisesti jopa 12-16 tuntia päivässä. On kuitenkin tärkeää kuunnella omia silmiä ja välttää liian pitkää yhtäjaksoista käyttöä, mikäli silmissä ilmenee esimerkiksi kuivuutta tai ärsytystä.

Voiko näitä linssejä käyttää nukkuessa?

Nämä piilolinssit on tarkoitettu päivittäiseen käyttöön, joten ne tulee poistaa ja puhdistaa ennen nukkumaanmenoa. Nämä linssit eivät ole yötäpäivää -linssit, joten on tärkeää antaa silmille lepoa yön ajan.

Onko FreshLook Colorblends -piilolinssien valmistus lopetettu?

Valmistaja Alcon on ilmoittanut lopettavansa näiden linssien tuotannon joulukuussa 2024.

Jotta vaihtaminen uusiin linsseihin olisi mahdollisimman helppoa, Alcon suosittelee Air Optix Colors -linssejä yhdeksi mahdolliseksi vaihtoehdoksi.

Tarvitsenko uuden reseptin?

Kyllä, vaikka nämä linssit tulevat samalta valmistajalta, niiden materiaali, ominaisuudet ja istuvuus poikkeavat olennaisesti toisistaan. Vaihtaessasi linssimerkistä toiseen on olennaista hankkia uusi resepti ja suorittaa uusi piilosovitus optikolla.

Uusi sovitus varmistaa, että valitsemasi linssit istuvat silmiisi oikein ja että ne ovat mukavat käyttää. Piilolinssioptikon tai silmälääkärin konsultointi on kriittinen erilaisten silmäkomplikaatioiden, kuten silmien ärsytyksen ja infektioiden, välttämiseksi.

Silmähuollon asiantuntijat voivat myös neuvoa sinua uuden linssityypin hoidossa varmistaakseen, että saavutat parhaan mahdollisen käyttökokemuksen ja osaat ylläpitää silmiesi terveyttä.

Mitä eroa FreshLook- ja Air Optix -linsseillä on?

Sekä Air Optix Colors että FreshLook Colorblends ovat Alconin valmistamat värilliset kuukausilinssit. Ne on saatavilla samoilla vahvuuksilla (-8,00...+6,00 D), niillä on sama peruskaarevuus (BC) ja keskiosan paksuus (0,08 mm).

Tärkein ero näiden kahden linssin välillä on valmistusmateriaali. FreshLook-linssit on valmistettu hydrogeelistä, kun Air Optix on valmistettu silikonihydrogeelistä. Materiaalinsa ansiosta Air Optix -linssit läpäisevät lähes seitsemän kertaa enemmän happea (138 Dk/t vs 20 Dk/t), mikä auttaa ylläpitämään silmien terveyttä ja vähentämään komplikaatioiden riskiä.

Lisäksi Air Optix -linsseissä hyödynnetään asfääristä suunnittelua, kun FreshLook-linssit ovat tavalliset sfääriset linssit.

Mitä eroa FreshLookin Colors- ja Colorblends-linsseillä on?

3-in-1-väriteknologiaa hyödyntävät FreshLook Colorblends -linssit on suunniteltu muuttamaan silmien väri kokonaan esimerkiksi ruskeasta siniseksi, kun taas FreshLook Colors -linssit keskittyvät silmien luonnollisen värin korostamiseen tekemällä silmistä elävämmät ja "kirkkaammat" ilman radikaalia muutosta.

Tietoa hintavertailusta

 • Osa tuotteista on kauttamme edullisempia kuin suoraan jälleenmyyjän verkkosivuilta ostettuna. Saat tarjoushinnan vain siirtymällä kauppaan linkin kautta.
 • Hinnat päivittyvät automaattisesti kerran vuorokaudessa. Vaikka hinnat päivittyvät säännöllisesti, tuotteen hinta voi olla muuttunut edellisen päivityksen jälkeen. Tarkista lopullinen hinta aina jälleenmyyjän sivuilta.
 • Hinnat eivät sisällä mahdollisia toimituskuluja, jotka voivat riippua tilauksen koosta ja toimitustavasta.
 • Mikäli myyjän verkkokauppaan on saatavilla alennuskoodi, löydät sen hintavertailutaulukosta. Saat hintavertailussa esitetyn hinnan syöttämällä koodin myyjän ostoskori- tai kassasivulla.
 • Tilaa vain sellaisia tuotteita, joihin sinulla on optikon tai silmälääkärin määräämä voimassaoleva piilolinssimääräys. Piilolinssiresepti on yleensä voimassa yhden (1) vuoden. Tarkastuta silmäsi säännöllisesti.
 • Halvin ostopaikka ei ole aina sama, joten muistathan tarkistaa edullisimman ostopaikan sivuiltamme myös ensi kerralla. Hintavertailu ei kata kaikkia netin piilolinssikauppoja.
 • Piilolinssi on lääkinnällinen laite, jonka käyttö vaatii huolellisuutta ja oikeaoppista käsittelyä. Väärinkäytettynä piilolinssit voivat aiheuttaa silmävaurioita tai muita vakavia komplikaatioita.

Samankaltaisia tuotteita

Huomaathan, että toiseen merkkiin vaihtaminen vaatii lähes aina uuden sovituksen optikolla.

Jaa ystävillesi ❤️