Acuvue Oasys with Transitions – Piilolinssien hintavertailu

Kuva tuotteesta Acuvue Oasys with Transitions

Acuvue Oasys with Transitions: Vertaa hintoja ja löydä edullisin myyjä

Alla olevasta taulukosta löydät tuotteen Acuvue Oasys with Transitions hinnat useilla jälleenmyyjillä. Vertaa hintoja ja säästä.

Päivän edullisin hinta: 31.59 € myyjältä Alensa.

Myyjä Tuotenimi Hinta *
Alensa Acuvue Oasys with Transitions (6 linssiä)  €

Acuvue Oasys with Transitions: Ominaisuudet ja edut

 • Maailman ensimmäiset fotokromaattiset piilolinssit, jotka tummentuvat automaattisesti kirkkaassa valossa.
 • Vähentää kirkkaan valon silmille aiheuttamaa rasitusta.
 • Vähentää haloilmiöitä jopa 18 % ja yöaikaista valon sirontaa jopa 28 %.
 • Mukautuu saumattomasti valon määrään sisä- ja ulkotiloissa.
 • Estää jopa 15 % sinivalosta sisätiloissa ja jopa 55 % ulkona.
 • Kolme kertaa useampi käyttäjistä valitsisi Acuvue Oasys with Transitions -piilolinssit

Tuotekuvaus

Acuvue Oasys with Transitions -piilolinssit ovat markkinoiden ensimmäiset kirkkaalle valolle altistuessaan automaattisesti tummentuvat piilolinssit. Transitions-piilolinssit mukautuvat valon määrään tummentuen alle minuutissa ja palaavat takaisin kirkkaaksi noin 90 sekunnissa. Niissä on myös korkein mahdollinen UV-suoja, sisältäen 100 %:n suojan UVB-säteilyä vastaan.

Acuvue Oasys with Transitions on valmistettu samasta senofilcon A -materiaalista kuin korkeasta mukavuudesta ja näönkorjauksesta tunnetut Acuvue Oasys -linssit. Niihin on lisätty aurinkolaseissakin käytettäviä fotokromaattisia molekyylejä, jotka reagoivat valonsäteisiin tummentaen linssejä kirkkaassa valossa. Täysin aktivoituna linssit estävät jopa 70 % näkyvästä valosta.

On tärkeää huomata, että tummentuvat piilolinssit eivät ole aurinkolasien korvaaja, koska ne peittävät vain osan silmästä.

Time-lehti nimesi Acuvue Oasys with Transitions -linsseissä käytettävän Light Intelligent -teknologian yhdeksi vuoden 2018 parhaista keksinnöistä.

Acuvue Oasys with Transitions -piilolinssit 
tummentuvat ja kirkastuvat automaattisesti valaistusolosuhteiden mukaan.

Tuotetiedot

Ominaisuus Tieto
Valmistaja Johnson & Johnson
Brändi Acuvue
Linssityyppi sfäärinen viikkolinssi
Vaihtoväli 14 päivää
Pakkauskoko 6 linssiä/pkt
Voimakkuus –12,00...+8,00 D
Kaarevuus 8,4 tai 8,8 mm
Halkaisija 14,0 mm
Linssimateriaali silikonihydrogeeli
Materiaali senofilcon A
Vesipitoisuus 38 %
Hapen läpäisevyys 121 Dk/t
Oikein-/väärinpäin merkintä Kyllä
Käsittelyvärjäys Kyllä, sininen
UV-suoja Kyllä, luokan 1 UV-suoja, joka estää yli 90 % UVA- ja yli 99 % UVB-säteilystä

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Onko Acuvue Oasys with Transitions -piilolinssien valmistus lopetettu?

Johnson & Johnson ilmoitti kesällä 2023 lopettavansa Acuvue Oasys with Transitions -piilolinssien valmistamisen osana pyrkimyksiä yksinkertaistaa tuotevalikoimaansa ja keskittyäkseen tulevaisuuden kehitykseen. Näin yhtiö pyrkii kohdistamaan resursseja tehokkaammin ja toimittamaan ensiluokkaisia ratkaisuja näönkorjaukseen.

Miten Acuvue Oasys with Transitions -piilolinssit toimivat?

Acuvue Oasys with Transitions vähentää altistumista kirkkaalle valolle sekä sisällä että ulkona. Sen fotokromaattisen teknologian ansiosta linssi aktivoituu alle minuutissa ja kirkastuu takaisin 90 sekunnin kuluessa. Fotokromian lisäksi näissä linsseissä on 100 % suoja UVB-säteilyä vastaan.

Onko Acuvue Oasys with Transitions -piilolinssit kuukausilinssit?

Acuvue Oasys with Transitions on 2 viikon piilolinssi, jota voidaan käyttää päiväkäytössä siten enintään 14 päivän ajan. Viikkolinssit poistetaan silmistä joka ilta, puhdistetaan ja säilötään desinfioivaan piilolinssinesteeseen.

Ovatko Transitions-piilolinssit hintansa arvoiset?

Tämä riippuu täysin piilolinssien käyttötarkoiuksesta. Jos työskentelet paljon ulkona, olet fyysisesti aktiivinen, etkä pidä silmälasien käytöstä tai unohdat usein käyttää aurinkolaseja, ne voivat olla täydellinen vaihtoehto sinulle. On tärkeää tietää, että Transitions-piilolinssit eivät korvaa autinkolaseja, koska niiden suoja ulottuu vain piilolinssin kokoiselle alueelle. Toinen huomionarvoinen seikka on tummentuvien piilolinssien esteettisyys. Näiden linssien halkaisija on 14 millimetriä, mikä tarkoittaa, että iiriksen ympärillä silmissä voi näkyä tummempi alue.

Videolla baseball-supertähti ja pitkäaikainen Acuvue-piilolinssien käyttäjä Bryce Harper kokeilee uusia Acuvue Oasys with Transitions -piilolinssejä Light Intelligence -teknologialla.

Tietoa hintavertailusta

 • Osa tuotteista on kauttamme edullisempia kuin suoraan jälleenmyyjän verkkosivuilta ostettuna. Saat tarjoushinnan vain siirtymällä kauppaan linkin kautta.
 • Hinnat päivittyvät automaattisesti kerran vuorokaudessa. Vaikka hinnat päivittyvät säännöllisesti, tuotteen hinta voi olla muuttunut edellisen päivityksen jälkeen. Tarkista lopullinen hinta aina jälleenmyyjän sivuilta.
 • Hinnat eivät sisällä mahdollisia toimituskuluja, jotka voivat riippua tilauksen koosta ja valitusta toimitustavasta.
 • Mikäli myyjän verkkokauppaan on saatavilla alennuskoodi, löydät sen hintavertailutaulukosta. Saat hintavertailussa esitetyn hinnan syöttämällä koodin kaupan ostoskori- tai kassasivulla.
 • Tilaa vain sellaisia tuotteita, joihin sinulla on optikon tai silmälääkärin määräämä voimassaoleva piilolinssimääräys. Piilolinssiresepti on yleensä voimassa yhden (1) vuoden. Tarkastuta silmäsi säännöllisesti.
 • Halvin ostopaikka ei ole aina sama, joten muistathan tarkistaa edullisimman ostopaikan sivuiltamme myös ensi kerralla. Hintavertailu ei kata kaikkia netin piilolinssikauppoja.
 • Piilolinssi on lääkinnällinen laite, jonka käyttö vaatii huolellisuutta ja oikeaoppista käsittelyä. Väärinkäytettynä piilolinssit voivat aiheuttaa silmävaurioita tai muita vakavia komplikaatioita.

Samankaltaisia tuotteita

Huomaathan, että toiseen merkkiin vaihtaminen vaatii lähes aina uuden sovituksen optikolla.

Acuvue Oasys
alk. 20.92 €
Vertaa hintoja
Acuvue 2
alk. 21.90 €
Vertaa hintoja
Jaa ystävillesi ❤️
Osta piilolinssejä Lensonilta. Laaja valikoima, huokeat hinnat.