Acuvue Oasys with Transitions hintavertailu

Kuva tuotteesta Acuvue Oasys with Transitions

Acuvue Oasys with Transitions -piilolinssit ovat ensimmäiset kirkkaalle valolle altistaessa automaattisesti tummentuvat piilolinssit. Transitions-piilolinssit mukautuvat valon määrään - ne tummentuvat alle minuutissa ja palaavat jälleen kirkkaiksi noin 90 sekunnissa, kun et ole enää kirkkaassa valossa. Niissä on myös korkein mahdollinen UV-suoja, mukaan lukien 100 % suoja UVB-säteitä vastaan.

Acuvue Oasys with Transitions on valmistettu samasta senofilcon A -materiaalista kuin korkeasta mukavuudesta ja näönkorjauksesta tunnetut Acuvue Oasys -linssit. Niihin on lisätty aurinkolaseissakin käytettäviä fotokromisia molekyylejä, jotka reagoivat valonsäteisiin tummentamalla linssejä. Täysin aktivoituna ne voivat estää jopa 70 % näkyvästä valosta.

On tärkeää huomata, että tummentuvat piilolinssit eivät ole aurinkolasien korvaaja, koska ne peittävät vain pienen osan silmästä.

Time-lehti nimesi Acuvue Oasys with Transitions -linsseissä käytettävän Light Intelligent -teknologian yhdeksi vuoden 2018 parhaista keksinnöistä.

Vertaa tuotteen Acuvue Oasys with Transitions hintoja

Alta löydät tuotteen Acuvue Oasys with Transitions hinnat useissa eri nettikaupoissa.

Halvin hinta: 31.59 € myyjältä Alensa.

Myyjä Tuotenimi Hinta * Linkki
Alensa logo Acuvue Oasys with Transitions (6 linssiä)  € Kauppaan »

Tietoa hintavertailusta: Hinnat päivittyvät automaattisesti kerran vuorokaudessa. Osa tuotteista on kauttamme edullisempia kuin suoraan kyseisestä kaupasta ostettuna. Saat tarjoushinnan vain siirtymällä kauppaan linkin kautta. Halvin ostopaikka ei ole aina sama, joten muista tarkistaa edullisin hinta sivuiltamme joka kerta ennen tilaamista. Hintavertailu ei kata kaikkia netin piilolinssikauppoja.

MAINOS
Mainos: SilmäasemaLenson-mainos: Osta piilolinssejä: Laaja valikoima, huokeat hinnat.
Copyright © 2009-2021 Piilari.info - Piilolinssit netistä ja hintavertailu. Kaikki oikeudet pidätetään. Sivustolla esitetty sisältö on luotu informatiivisessa tarkoituksessa, eikä sitä ole tarkoitettu korvaamaan lääketieteellistä tietoa, diagnooseja tai hoitoja. Noudata piilolinssien kanssa aina silmälääkärin, optikon tai muun näönhuollon ammattilaisen antamia ohjeita. Osa sivustolla olevista linkeistä johtaa yhteistyökumppaneidemme sivuille. Kumppanimme voivat maksaa meille komissiota näiden linkkien kautta tulevista myynneistä. Sivuston tietoliikenne on suojattu turvallisella SSL-salauksella.