LensWay: Piilolinssit netistä jo vuodesta 2000 + alekoodi

LensWay: Piilolinssit ja silmälasit netistä

LensWay on Ruotsista kotoisin oleva optisen alan yritys, jonka perustivat Daniel Mühlbach ja Herman Ofenböck vuonna 2000. Yrityksen päämäärä on yksinkertainen: auttaa ihmisiä näkemään paremmin. Näkemään maailman ja näkemään hetken.

LensWay myy internetin välityksellä optiikka-alan tuotteita. Suomen lisäksi yritys toimii Ruotsissa, Norjassa ja Tanskassa. Se on Skandinavian suurin optisen alan verkkokauppa yli miljoonalla asiakkaallaan.

Yritys on osa LensWay Group AB:ta, jonka omistaa kansainvälinen optiikkayhtiö Essilor. Muita LensWay Group AB:n tytäryhtiöitä ovat muun muassa Lenson ja YourLenses, jonka suomenkielinen verkkokauppa ohjattiin lenson.com-verkkokauppaan joitakin vuosia sitten.

HOX! Sivun lopusta löytyy alennuskoodi LensWaylle, jolla saat 10 % alennusta kaikista normaalihintaisista piilareista.

* Tämä sivu sisältää mainoslinkkejä, joiden kautta tehdyistä ostoksista saatamme saada komission.

Piilolinssit, silmälasit ja aurinkolasit LensWaylta

LensWayn pääasiallisia myyntiartikkeleja ovat kaikkiin näönkorjaustarpeisiin tarkoitetut piilolinssit ja vuodesta 2009 lähtien myös silmälasit. Verkkokaupasta löytyy myös muutamankymmentä artikkelia kattava aurinkolasivalikoima.

Lue myös: Silmälasien ostaminen netistä: Mitä siitä tulee tietää?

Verkkokauppa myy maailman johtavien valmistajien alkuperäislinssejä, mukaan lukien Alcon, Bausch & Lomb, CooperVision ja Johnson & Johnson. Yrityksen mukaan sillä on käytössään Pohjoismaiden suurin piilolinssivarasto, jonka ansiosta suurin osa piilolinsseistä löytyy suoraan varastosta ja yritys mainostaakin lähettävänsä 95 % linssitilauksista 24 tunnin kuluessa.

LensWayn verkkokaupassa piilolinssit on jaoteltu kuukausi-, kertakäyttö- ja viikkolinsseihin, mutta valikoimiin kuuluvat toki myös progressiiviset moniteholinssit, hajataittoa korjaavat tooriset linssit, yötäpäiväälinssit sekä värilliset linssit.

Tuttujen tuotemerkkien, kuten Acuvue, Air Optix, Biofinity, Biomedics, Dailies, Proclear ja PureVision, verkkokaupasta löytyy vastaavuudet optiikkaketjujen omille tuotemerkeille, kuten Synsamin EyeQ, Instrun iWear ja Mister Spexin TrueLens.

Kattavan linssivalikoiman lisäksi LensWay myy piilolinssien hoitonesteitä, silmien kostutustippoja, silmäpyyhkeitä ja linssikoteloita.

Silmälasivalikoima kattaa tätä kirjoittaessa yli 500 kehysmallia miehille ja naisille, ja valikoimaa on helppo rajata lisää esimerkiksi muodon (kulmikas, ovaali, pilotti, pyöreä), tuotemerkin (Ray-Ban, Oakley, Polo Ralph Lauren, C.Jacobsen), värin, materiaalin, mittojen ja hinnan perusteella.

Aurinkolasivalikoima kattaa pääasiassa LensWayn omia tuotemerkkejä – ja tätä kirjoitettaessa yhteensä vain 45 aurinkolasit miehille, naisille ja lapsille.

Kuvakaappaus LensWay.fi-verkkokaupan etusivulta 12.5.2020.

Onko LensWaylta turvallista tilata?

Pidempään piilolinssejä käyttäneet, hintatietoiset kuluttajat varmasti tuntevat LensWayn nimeltä ja ovat ehkä tilanneetkin sieltä joskus linssejä, mutta uusille käyttäjille samankaltaisesti nimettyjen linssimyyjien viidakosta voi olla vaikea tunnistaa luotettavat toimijat.

Olemme tehneet useita tilauksia LensWay.fi-verkkokaupasta ja voimme vakuuttaa, että tuotteet ovat aina olleet aitoja alkuperäistuotteita ja ne ovat saapuneet perille muutamassa arkipäivässä.

LensWay on yksi ensimmäisistä pohjoismaisista piilolinssien nettikaupoista ja se on palvellut kahden vuosikymmenen aikana yli miljoonaa asiakasta. Se on pitkään alalla toiminut ja vakaavarainen toimija, jolta on turvallista tilata niin piilolinssejä, silmälaseja, tarvikkeita kuin muitakin tuotteita.

Yritys on ruotsalainen, mutta sen asiakaspalvelu palvelee sekä puhelimitse että sähköpostitse myös suomeksi.

LensWay.fi on saanut käyttäjien kokemuksia keräävässä TrustPoint-palvelussa arvosanan 4,0/5 (hyvä). Enimmäkseen positiivissa arvosteluissa sitä on kehuttu muun muassa verkkokaupan selkeydestä, nopeista toimituksista, ostamisen ja tilauksen uusimisen helppoudesta sekä kilpailukykyisistä hinnoista. Useimmat negatiiviset arvostelut koskevat luvattua pidemmäksi venyneitä toimitusaikoja.

Onko LensWay halvin piilolinssikauppa?

Kyllä ja ei. Vaikka kysymykseen ei ole yksiselittäistä vastausta, voimme piilolinssihintojen asiantuntijana todeta, että LensWay on hyvin usein ja useissa tuotemerkeissä hintavertailumme edullisin ostopaikka.

Optisella alalla vallitsee kuitenkin kova hintakilpailu, joten linssien hinnat vaihtelevat paljon jopa päivittäisellä tasolla, eikä edullisin myyjä ole läheskään aina sama.

Siksi kannattaa tarkistaa edullisin myyjä hintavertailustamme joka kerta ennen tilaamista. Hintavertailusivulta löytyy Piilari.infolle myönnetty eksklusiivinen LensWay-alennuskoodi.

Lisäksi osa piilolinsseistä on hintavertailumme kautta halvempia kuin suoraan verkkokaupasta ostettuna.

Sovita silmälaseja kotona

LensWay tarjoaa mahdollisuuden sovittaa silmälaseja kotona.

Silmälasien ostajille LensWay tarjoaa mahdollisuuden sovittaa silmälasikehyksiä kotona ennen ostopäätöstä. Voit valita jopa neljät (4) kehykset sovitettavaksi, ja LensWay lähettää ne sinulle ilmaiseksi.

Voit kokeilla ja sovittaa kehyksiä kaikessa rauhassa kotona jopa 10 päivän ajan, jonka jälkeen lähetät ne takaisin LensWaylle myös ilmaiseksi.

Kehysten tilaaminen sovitettavaksi ei edellytä silmälasireseptiä, käsirahaa tai luottokorttia.

Näin pääset sovittamaan kehyksiä kotona:

 1. Valitse osoitteessa lensway.fi enintään 4 silmälasikehykset ja klikkaa "sovita kotona".
 2. Kehykset toimitetaan sinulle postitse ja voit sovittaa niitä 10 päivän ajan kaikessa rauhassa.
 3. Tunnustele kehyksiä, kysy mielipiteitä läheisiltä ja ota valokuvia itsestäsi kehykset päässä eri kuvakulmista.
 4. Palauta kehykset samoissa muovitaskuissa, joissa ne toimitettiin ja liimaa palautustarra paketin päälle. Palautus on täysin ilmainen.
 5. Löydät viimeksi sovittamasi kehykset kirjautumalla omille sivuille ja valitsemalla "viimeisimmät sovituskehyksesi".

Aurinkolasit myös vahvuuksilla

Tiesitkö, että kaikki LensWayn kehykset on saatavilla myös aurinkolasilinsseillä? Tämä tarkoittaa, että voit käytännössä suunnitella omat aurinkolasit vahvuuksilla.

Valitse klassisista linssien väreistä ja luo mistä tahansa kehyksistä tyylikkäät aurinkolasit. Valitse laadukkaat kehykset ja niihin aurinkolasilinssit 100 % UV-suojalla.

Voit valita myös liukuvärjätyt aurinkolasilinssit, joissa linssin ylin kolmasosa on tummin ja tummennuksen intensiteetti pienenee linssin alareunaa kohden. Vaikka liukuvärjäys ei peitä koko linssiä, ne suojaavat hyvin UV-säteiltä.

LensWayn peililinsseissä on erinomainen häikäisynesto ja 100 % UV-suoja. Kiiltävä peilipinta poistaa häiritseviä heijastuksia ja toisin kuin tavallisissa aurinkolaseissa, silmät eivät näy peililinssien läpi.

Voit valita aurinkolaseihisi myös väriä vaihtavat, ns. fotokromaattiset linssit, jotka reagoiva UV-valoon ja tummuvat, mitä voimakkaampaa valo on. Fotokromaattiset linssit ovat kirkkaat sisällä ja tummuvat auringon valon voimakkuudesta riippuen.

LensWaylta tilaaminen

Kuten aiemmin todettua, LensWayn uusittu verkkokauppa on saanut positiivista palautetta selkeydestään ja helppokäyttöisyydestään. Siksi sieltä on myös vaivatonta tilata.

Piilolinssien tilaaminen LensWaylta

 1. Katso edullisin myyjä hintavertailustamme.
 2. Mikäli LensWay on etsimillesi linsseille edullisin myyjä, tarkista hintavertailusivulta onko sille saatavilla juuri nyt alennuskoodeja ja klikkaa ostoksille.
 3. Valitse linssien parametrit, mukaan lukien linssin voimakkuus, kaarevuus ja halkaisija (voit tarkistaa nämä tiedot piilolinssireseptistäsi tai vanhan linssipakkauksen kyljestä) ja lisää tuotteet ostoskoriin.
 4. Täytä vielä yhteystiedot, valitse maksutapa ja lähetä tilaus.
 5. Maksa tilaus valitsemallasi maksutavalla.
 6. Saat pian tilausvahvistuksen sähköpostiisi.

Maksutavat Klarna-maksupalveluvälittäjän kautta

 • Verkkopankkien suoramaksut
 • VISA- ja MasterCard-luottokortit
 • Klarna lasku (maksuehto 14 päivää)
 • Klarna-erämaksu (3, 6, 12, 24 tai 36 kuukauden erissä) ja
 • Klarna-tili (tilinhoitomaksu 3,95 €/kk).

Toimitusajat

LensWayn tuotekorteilla ei anneta tarkkaa tietoa onko linssit valituilla parametreilla saatavilla suoraan varastosta vai joudutaanko ne tilaamaan erikseen valmistajalta.

Yritys kuitenkin mainostaa omistavansa Pohjoismaiden suurimman piilolinssivaraston, josta voidaan lähettää 95 prosenttia tilauksista jo 24 tunnin kuluessa tilauksesta.

Tyypillisen toimitusajan Suomeen kerrotaan olevan 2 arkipäivää. Haja-asutusalueille toimitettuna tyypillinen toimitusaika-arvio on turvallista tuplata.

Toimituskulut

Kaikkiin LensWaylta tehtäviin tilauksiin lisätään 5 €:n suuruiset toimituskulut. Muita kuluja ei lisätä.

LensWayllä ei ole mahdollisuutta säästää toimituskuluja tilaamalla kerralla enemmän, vaan toimituskulut ovat kiinteät tilauksen koosta riippumatta.

Palautus

Piilolinssejä, linssinesteitä ja silmien kostutustippoja koskee kolmen (3) kuukauden avokauppa, mikä tarkoittaa, että tuotteilla on kolmen kuukauden täysi palautusoikeus tilauksen vastaanottamisesta alkaen.

Huomaa, että palautusoikeus koskee avaamattomia, vahingoittumattomia ja myyntikunnossa olevia piilolinssien alkuperäispakkauksia (ei LensWayn postituspakettia). Tarkista, että sinulla toimitetut tuotteet ovat parametreineen varmasti oikeat, ennen pakkauksen avaamista.

Palauttaaksesi tuotteen ota yhteyttä verkkokaupan asiakaspalveluun (yhteystiedot alla), jotta palautuksesi voidaan rekisteröidä. Samalla saat palautusohjeet ja voit antaa tiedot maksunpalautusta varten. LensWay maksaa palautuksen toimituskulut.

LensWay-alennuskoodit

LensWay on myöntänyt Piilari.info-sivustolle eksklusiivisen alennuskoodin, jolla saat 10 % alennusta kaikista piilolinsseistä. Muutoin LensWay julkaisee alekoodeja vain hyvin harvoin, joten tilaisuus kannattaa ehdottomasti hyödyntää saadaksesi linssit hieman halvemmalla.

Vaikka alekoodeja on tarjolla harvemmin, kaupassa on kuitenkin suhteellisen usein käynnissä erilaisia kampanjoita, kuten "kaikki linssit -20 %", "aurinkolasit kaupan päälle yli nn € tilauksiin" tai "ilmainen toimitus yli xx € piilolinssitilauksille". Löydät kampanjat hintavertailustamme tai verkkokaupan etusivulta.

Muita tapoja löytää LensWay-alennuskoodeja on etsiä niitä alennuskoodisivustoilta, seurata yrityksen sosiaalista mediaa ja tilata verkkokaupan uutiskirje.

Mutta tässä se luvattu alekoodi: Koodilla Piilari saat 10 % alennuksen kaikista LensWayn piilolinsseistä. Mukavaa shoppailua!

Asiakaspalvelu ja yhteystiedot

LensWay BV
Box 1290
16429 Kista
RUOTSI

Ruotsalainen organisaationumero: 27245664

Asiakaspalvelu

Puh. 0800 - 11 33 55
Email. asiakaspalvelu@lensway.fi

Asiakaspalvelu palvelee arkisin klo 9-17.30.

www.lensway.fi

Toivotamme onnistuneita silmälasi- ja piilolinssikauppoja LensWayn kanssa!

Mainos
LensWay: 10 % alennusta kaikista piilolinsseistä alekoodilla