Biomedics 55 Evolution – Piilolinssien hintavertailu

Biomedics 55 Evolution

Vertaa tuotteen Biomedics 55 Evolution hintoja ja löydä edullisin ostopaikka

Alla olevasta taulukosta löydät tuotteen Biomedics 55 Evolution hinnat useilla jälleenmyyjillä. Vertaa piilolinssien ja tarvikkeiden hintoja ja säästä.

Päivän edullisin hinta: 16.90 € myyjältä Shopping4net.

Biomedics 55 Evolution: Tärkeimmät edut ja ominaisuudet

 • Kuukausilinssit, joita voidaan käyttää jopa 30 peräkkäisenä päivänä.
 • Suunniteltu korjaamaan silmissä luonnollisesti ilmaantuvia sfäärisiä poikkeamia.
 • Ohuet ja pehmeät linssit istuvat turvallisesti ja mukavasti.
 • Kevyt käsittelyvärjäys helpottaa linssien käsittelyä ja asettamista silmiin.
 • UV-suoja tarjoaa lisäkerroksen haitallisia säteitä vastaan erityisesti ulkona paljon aikaa viettäville.

Tuotekuvaus

Jos etsit laadukkaita piilolinssejä erinomaisella hinta-laatusuhteella, joissa on panostettu erityisesti käyttömukavuuteen, Biomedics 55 Evolution -piilolinssit voivat olla sinulle sopiva vaihtoehto. Ne ovat paranneltu versio aiemmista Biomedics 55 -piilolinsseistä.

Biomedics 55 Evolution -piilolinssit tarjoavat selkeän, terävän ja kirkkaan näkön liki- ja kaukotaitteisuudesta kärsiville käyttäjille. Niiden patentoitu ohut reunamuotoilu on suunniteltu minimoimaan silmäluomen ja linssin välinen kitka käyttömukavuuden parantamiseksi.

CooperVision Biomedics 55 Evolution -piilolinssejä ja sen edeltäjää myydään tai on myyty useilla optikkoketjujen omilla nimillä, kuten BioFlex, Contact 30 Day Classic, CZ 55, Easyvision Monthly Classic, Easyvision Monthly Standard, Eye-Q Premium ja iWear DR Comfort.

Ominaisuudet, joita tulet rakastamaan

Aberration Neutralizing System on teknologia, joka parantaa näönlaatua vähentämällä optista epätäydellisyyttä.

Ihmissilmän pinnat eivät ole koskaan pallomaisen sfäärisiä, vaan niissä on luonnollisia epätäydellisyyksiä. Tämä voi johtaa valonsäteiden keskittymiseen useisiin pisteisiin aiheuttaen epätarkan kuvan, erityisesti heikossa valaistuksessa.

Aberration Neutralizing System -teknologia mukauttaa linssin etupinnan muotoilun reseptisi mukaan auttaakseen neutralisoimaan sfäärisen aberraation vaikutuksia silmässä. Sen ansiosta valonsäteet kohdistuvat paremmin ja näkö on terävämpi.

Biomedics 55 Evolution -piilolinssien UV-suoja suojaa silmiäsi ultraviolettisäteilyltä ja edistää silmiesi terveyttä. Huomaa, että UV-suojalla varustetut piilolinssit eivät korvaa UV-säteiltä suojaavia silmä- tai aurinkolaseja, koska ne eivät peitä koko silmää ja silmää ympäröivää aluetta.

Biomedics 55 Evolution asphere -piilolinssit on suunniteltu korjaamaan 
silmissä luonnollisesti ilmaantuvia sfäärisiä poikkeamia.

Tuotetiedot

Ominaisuus Tieto
Valmistaja CooperVision
Brändi Biomedics
Linssityyppi asfäärinen kuukausilinssi
Vaihtoväli 30 päivää
Pakkauskoko 3 tai 6 linssiä/pkt
Voimakkuus –10,00...+8,00 D
Kaarevuus 8,6, 8,9 mm (vain miinusvoimakkuudet), 8,8 mm (vain plusvoimakkuudet)
Halkaisija 14,2 mm
Linssimateriaali hydrogeeli
Materiaali ocufilcon D
Vesipitoisuus 55 %
Hapen läpäisevyys 27 Dk/t
Oikein-/väärinpäin merkintä -
Käsittelyvärjäys -
UV-suoja Kyllä

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Onko Biomedics 55 Evolution silikonihydrogeeli- vai hydrogeelilinssi?

Biomedics 55 Evolution on valmistettu korkean vesipitoisuuden, hydrofiilisestä hydrogeelimateriaalista, jota kutsutaan nimellä ocufilcon D.

Onko Biomedics 55 Evolution kuukausilinssi?

Kyllä, Suomessa tätä linssiä määrätään kuukausilinssinä, mikä tarkoittaa, että niitä voidaan käyttää jopa 30 peräkkäin. Joissakin maissa näitä linssejä myydään vain kahden viikon käyttöön.

Mitkä ovat vaihtoehtoisia tuotteita Biomedics 55 Evolution -piilolinsseille?

Optikkosi voi suositella sinulle siirtymistä moderneihimpin, kolmannen sukupolven piilolinsseihin, kuten Acuvue Oasys, Biofinity tai Air Optix Aqua.

Tietoa hintavertailusta

 • Osa tuotteista on kauttamme edullisempia kuin suoraan jälleenmyyjän verkkosivuilta ostettuna. Saat tarjoushinnan vain siirtymällä kauppaan linkin kautta.
 • Hinnat päivittyvät automaattisesti kerran vuorokaudessa. Vaikka hinnat päivittyvät säännöllisesti, tuotteen hinta voi olla muuttunut edellisen päivityksen jälkeen. Tarkista lopullinen hinta aina jälleenmyyjän sivuilta.
 • Hinnat eivät sisällä mahdollisia toimituskuluja, jotka voivat riippua tilauksen koosta ja/tai valitusta toimitustavasta.
 • Mikäli myyjän verkkokauppaan on saatavilla alennuskoodi, löydät sen hintavertailutaulukosta. Saat hintavertailussa esitetyn hinnan syöttämällä koodin kaupan ostoskori- tai kassasivulla.
 • Tilaa vain sellaisia tuotteita, joihin sinulla on silmälääkärin tai optikon myöntämä voimassaoleva piilolinssimääräys. Piilolinssiresepti on yleensä voimassa yhden (1) vuoden. Näkömme muuttuu jatkuvasti. Tarkistuta silmäsi säännöllisesti.
 • Halvin ostopaikka ei ole aina sama, joten muistathan tarkistaa edullisimman ostopaikan sivuiltamme myös ensi kerralla. Hintavertailu ei kata kaikkia netin piilolinssikauppoja.
 • Piilolinssi on lääkinnällinen laite, jonka käyttö vaatii huolellisuutta ja oikeaoppista käsittelyä. Väärinkäytettynä piilolinssit voivat aiheuttaa silmävaurioita tai muita vakavia komplikaatioita.

Samankaltaisia tuotteita

Huomaathan, että toiseen merkkiin vaihtaminen vaatii lähes aina uuden sovituksen optikolla.

Mainos
LensWay: 10 % alennusta kaikista piilolinsseistä alekoodilla