Easyvision Clarision Sphere - Piilolinssien hintavertailu

Easyvision Clarision Sphere on optikkoketjujen uudelleenbrändäämä tuote, jonka alkuperäisnimi on Biomedics 1 day Extra. Vertaa hintoja ja säästä!

Easyvision Clarision on Specsaversin myymä kertakäyttölinssi, jota myydään myös nimellä Easyvision Daily Clarision ja Easyvision Clarision Sphere. Tämä linssi on optikkoketjujen uudelleenbrändäämä private label -tuote, joka on alkuperäiseltä nimeltään Biomedics 1 Day Extra.

Biomedics 1 Day Extra- ja Easyvision Clarision -piilolinssit tulevat samalta valmistajalta (CooperVision) ja ovat keskenään identtiset – vain tuotteen nimi ja pakkaus on muutettu. Jos olet aiemmin käyttänyt Easyvision Clarision -linssejä, voit vaihtaa usein edullisempiin Biomedics 1 Day Extra -linsseihin ilman uutta piilolinssisovitusta.

Easyvision Clarision- ja Biomedics 1 Day Extra -linssit ovat uudelleenkehitetty versio Biomedics 1 Day -linsseistä. Näissä linsseissä on korkeampi nestepitoisuus ja muotoillut reunat, jotka takaavat entistä paremman käyttömukavuuden jopa 16 tunnin ajaksi. Lisäksi linssi on entistä kosteuttavampi, mukavampi ja helppokäyttöisempi linssi, joka tarjoaa erinomaisen hinta-laatusuhteen.

Näitä linssejä on helppo käsitellä, joten se on erinomainen valinta myös uusille piilolinssien käyttäjille, mutta myös heille, jotka arvostavat kertakäyttölinssien helppoutta ja ensiluokkaista näöntarkkuutta!

Vertaa Easyvision Clarision Sphere -piilolinssien hintoja ja säästä

Tuotetiedot

Ominaisuus Tieto
Valmistaja CooperVision
Brändi Biomedics
Linssityyppi sfäärinen kertakäyttöpiilolinssi
Vaihtoväli 1 päivä
Pakkauskoko 30 tai 90 linssiä/pkt
Voimakkuus (PWR/SF/SPH) –10,00...+6,00 D
Kaarevuus (BC) 8,6 mm (miinusvoimakkuudet) tai 8,8 mm (plusvoimakkuudet)
Halkaisija (DIA) 14,2 mm
Linssimateriaali hydrogeeli
Materiaali ocufilcon D
Vesipitoisuus 55 %
Hapen läpäisevyys 27 Dk/t
Keskiosan paksuus 0,07 mm
Oikein-/väärinpäin merkintä -
Käsittelyvärjäys Kyllä, vaaleansininen
UV-suoja Kyllä
Jaa ystävillesi ❤️
Osta piilolinssejä Lensonilta. Laaja valikoima, huokeat hinnat.