iWear Fit hintavertailu

iWear Fit on optikkoketjujen uudelleenbrändäämä private label -tuote, jonka alkuperäisnimi on Biomedics 1 day Extra.

iWear Fit on Instrun, Keopsin ja Nissenin myymä kertakäyttölinssi, jota on myyty aiemmin myös nimellä Wear DD Basic. Tämä linssi on optikkoketjujen uudelleenbrändäämä private label -tuote, jonka alkuperäinen nimi on Biomedics 1 day Extra.

iWear Fit- ja Biomedics 1 day Extra -piilolinssit tulevat samalta valmistajalta (CooperVision) ja ovat keskenään identtiset – vain tuotteiden nimet poikkeavat toisistaan.

Jos olet aiemmin käyttänyt iWear Fit -piilolinssejä, voit vaihtaa usein edullisempiin Biomedics 1 day Extra -piilolinsseihin ilman uutta sovitusta optikolla.

Biomedics 1 day Extra on uusi kehitysversio Biomedics 1 Day -linssistä. Tässä linssissä on edeltäjäänsä korkeampi nestepitoituus sekä muotoillut reunat, jotka takaavat entistä paremman mukavuuden jopa 16 tunniksi. Linssejä on helppo käsitellä ja se on erinomainen ja edullinen peruskertakäyttölinssi esimerkiksi uusille piilolinssien käyttäjille.

Näitä linssejä käytetään päiväkäytössä vain kerran, jonka jälkeen ne hävitetään, ja seuraavalla käyttökerralla otetaan uusi raikas pari käyttöön. Noudata linssien käytössä optikkosi antamia ohjeita.

Valmistaja: CooperVision. Linssityyppi: kertakäyttölinssi. Vaihtoväli: 1 päivä. Pakkauskoko: 30 tai 90 kpl/paketti, Voimakkuus: -10.00...+6.00, Kaarevuus: 8,6 tai 8,8, Halkaisija: 14.2, Materiaali: Ocufilcon D, Nestepitoisuus: 55 %, Käsittelyvärjäys: vaaleansininen, Ei UV-suojaa.

 

Jaa ystävillesi ❤️