iWear Fit - Piilolinssien hintavertailu

iWear Fit on optikkoketjujen uudelleenbrändäämä tuote, jonka alkuperäisnimi on Biomedics 1 day Extra. Vertaa hintoja ja löydä edullisin ostopaikka.

iWear Fit on Nissen-, Instru- ja Keops-optikkoketjujen myymä kertakäyttölinssi, jota on myyty aiemmin myös nimellä Wear DD Basic. Tämä on optikkoketjujen uudelleenbrändäämä private label -tuote, jonka alkuperäinen nimi on Biomedics 1 day Extra.

iWear Fit- ja Biomedics 1 day Extra -piilolinssit tulevat samalta valmistajalta (CooperVision) ja ovat keskenään identtiset – vain tuotteiden nimet poikkeavat toisistaan. Jos olet aiemmin käyttänyt iWear Fit -piilolinssejä, voit vaihtaa usein edullisempiin Biomedics 1 day Extra -piilolinsseihin ilman uutta sovitusta optikolla.

iWear Fit -piilolinssit ovat mukavat ja käytännölliset kertakäyttölinssit jokapäiväiseen käyttöön. Ne tarjoavat erinomaisen kosteutuksen, joka tarjoaa jopa 11 tuntia mukavaa käyttöä. Linssin reuna on suunniteltu minimoimaan vuorovaikutus silmäluomien kanssa paremman mukavuuden takaamiseksi. Lisäksi niissä on optimoitu peruskaarevuus likitaittoisuuden (myopia) ja kaukotaittoisuuden (hyperopia) korjaamiseen.

Kertakäyttölinssit ovat helpoin ja hygieenisin tapa käyttää piilolinssejä. Laita aamulla uusi raikas pari silmiisi, nauti hygieenisyydestä päivän ajan, poista linssit silmistäsi illalla ja hävitä ne.

Vertaa iWear Fit -piilolinssien hintoja ja säästä

Tuotetiedot

Ominaisuus Tieto
Valmistaja CooperVision
Brändi Biomedics
Linssityyppi sfäärinen kertakäyttöpiilolinssi
Vaihtoväli 1 päivä
Pakkauskoko 30 tai 90 linssiä/pkt
Voimakkuus (PWR/SF/SPH) –10,00...+6,00 D
Kaarevuus (BC) 8,6 mm (miinusvoimakkuudet) tai 8,8 mm (plusvoimakkuudet)
Halkaisija (DIA) 14,2 mm
Linssimateriaali hydrogeeli
Materiaali ocufilcon D
Vesipitoisuus 55 %
Hapen läpäisevyys 27 Dk/t
Keskiosan paksuus 0,07 mm
Oikein-/väärinpäin merkintä -
Käsittelyvärjäys Kyllä, vaaleansininen
UV-suoja Kyllä
Jaa ystävillesi ❤️
Osta piilolinssejä Lensonilta. Laaja valikoima, huokeat hinnat.