ColourVUE Trublends One Day – Piilolinssien hintavertailu

ColourVUE Trublends One Day

ColourVUE Trublends One Day: Vertaa hintoja ja löydä edullisin myyjä

Alla olevasta taulukosta löydät tuotteen ColourVUE Trublends One Day hinnat useilla jälleenmyyjillä. Vertaa hintoja ja säästä.

Päivän edullisin hinta: 12.69 € myyjältä Alensa, Alensa, Alensa, Alensa, Alensa.

ColourVUE Trublends One Day: Tärkeimmät ominaisuudet ja edut

 • Värilliset piilolinssit, jotka sulautuvat täydellisesti silmien luonnolliseen väriin ja luovat kiehtovan ilmeen.
 • Sopii käytettäväksi vain erityisinä hetkinä tai päivittäin.
 • Hienovarainen ja luonnollisen näköinen muutos, joka saa muut katsomaan silmiäsi uudelleen.
 • Kaikki kertakäyttölinssien edut, kuten helppous ja hygieenisyys.

ColourVUE Trublends One Day - Hienovarainen muutos silmiesi väriin

ColourVUE Trublends One Day -piilolinssit ovat Maxvue Visionin valmistamat värilliset kertakäyttölinssit, jotka tarjoavat mukavuutta ja kauneutta samassa paketissa. Nämä hienovaraisesti silmiesi väriä muuttavat linssit sulautuvat täydellisesti silmiesi luonnollisen väriin ja luovat kiehtovan ilmeen, joka saa vastapuolen katsomaan silmiisi uudelleen.

ColourVUE Trublends One Day -linssit on saatavilla sekä voimakkuuksilla (välillä –6,00 ja –0,50) että ilman (plano) sekä kahdessa upeassa värissä: aqua, hazel, ruskea, harmaa, turkoosi, violetti, sininen ja vihreä.

Näitä linssejä myydään myös Rainbow-pakkauksissa, jotka sisältävät 10 linssiä, kaksi kutakin väriä.

 • Rainbow-pakkaus 1:n värit: blue, green, hazel, brown ja grey
 • Rainbow-pakkaus 2:n värit: violet, aqua, emerald, blue, green (saatavilla vain ilman voimakkuuksia)

ColourVUE Trublends One Day -piilolinssit 
on saatavilla kahdessassa upeassa värissä, mukaan lukien brown, hazel ja grey.

Nämä värilliset piilolinssit ovat turvallisemmat ja terveellisemmät silmille kuin monet muut värilliset linssit, koska ne ovat kertakäyttölinssit. Käytät linssejä vain yhden päivän ajan, jonka jälkeen poistat ne silmistäsi ja hävität ne. Seuraavalla kerralla otat uuden raikkaan parin käyttöön. Ei enää linssien huoltoa ja säilömistä tai pelkoa silmätulehduksista.

ColourVUE Trublends One Day -piilolinssit on valmistettu patentoidusta Hydrogel Terpolymer -hydrogeelimateriaalista, joka sisältää 42 % vettä ja takaa pitkäkestoisen mukavuuden. Sopii sekä luonnostaan vaaleille että tummille silmille.

Tuotetiedot

Ominaisuus Tieto
Valmistaja Maxvue Vision
Brändi ColourVue
Linssityyppi värillinen kertakäyttöpiilolinssi
Vaihtoväli 1 päivä
Pakkauskoko 10 linssiä/pkt
Voimakkuus –6,00...–0,50 D sekä ilman vahvuuksia (+0,00 D, plano)
Kaarevuus 8,6 mm
Halkaisija 14,2 mm
Linssimateriaali hydrogeeli
Materiaali Hydrogel Terpolymer
Vesipitoisuus 42 %
Hapen läpäisevyys 32 Dk/t
Oikein-/väärinpäin merkintä Ei
Käsittelyvärjäys Ei
UV-suoja Ei

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Tarvitseeko ColourVUE Trublends One Day -piilolinsseille reseptin?

Mikäli piilolinssien käyttötarkoitus on vain kosmeettinen, toisin sanoen niissä ei ole vahvuuksia, piilolinssireseptiä ei tarvita. Suosittelemme kuitenkin sovittamaan myös ns. kosmeettiset piilolinssit aina optikolla kaikenlaisten silmäkomplikaatioiden välttämiseksi.

Vahvuudelliset värilinssit edellyttävät aina piilolinssireseptin hankkimisen ennen käyttöä. Resepti sisältää muun muassa molempien silmien näönkorjaukseen tarvittavat voimakkuustiedot.

Miten pitkään ColourVUE Trublends One Day -piilolinssejä voi käyttää?

ColourVUE Trublends One Day -linssit ovat kertakäyttölinssit, mikä tarkoittaa, että niitä käytetään vain yhtenä päivänä kerrallaan. Laita aamulla linssit silmiisi ja poista ne silmistäsi illalla viimeistään ennen nukkumaanmenoa. Seuravalla kerralla, ota uusi raikas pari käyttöön.

Voiko ColourVUE Trublends One Day -piilolinsseillä nukkua?

Ei, nämä linssit eivät sovi yön yli -käyttöön. Jo lyhyet torkutkin piilolinssien kanssa kasvattaa silmätulehdusriskin moninkertaiseksi.

Onko ColourVUE Trublends One Day -linssit saatavilla myös plusvoimakkuuksille?

Valitettavasti nämä värilliset linssit on saatavilla vain miinusvoimakkuuksille. Myös plusvoimakkuuksia korjaavia värillisiä piilolinssejä ovat esimerkiksi Freshlook Colorblends ja Air Optix Colors.

Tietoa hintavertailusta

 • Osa tuotteista on kauttamme edullisempia kuin suoraan jälleenmyyjän verkkosivuilta ostettuna. Saat tarjoushinnan vain siirtymällä kauppaan linkin kautta.
 • Hinnat päivittyvät automaattisesti kerran vuorokaudessa. Vaikka hinnat päivittyvät säännöllisesti, tuotteen hinta voi olla muuttunut edellisen päivityksen jälkeen. Tarkista lopullinen hinta aina jälleenmyyjän sivuilta.
 • Hinnat eivät sisällä mahdollisia toimituskuluja, jotka voivat riippua tilauksen koosta ja/tai valitusta toimitustavasta.
 • Mikäli myyjän verkkokauppaan on saatavilla alennuskoodi, löydät sen hintavertailutaulukosta. Saat hintavertailussa esitetyn hinnan syöttämällä koodin kaupan ostoskori- tai kassasivulla.
 • Tilaa vain sellaisia tuotteita, joihin sinulla on silmälääkärin tai optikon myöntämä voimassaoleva piilolinssimääräys. Piilolinssiresepti on yleensä voimassa yhden (1) vuoden. Näkömme muuttuu jatkuvasti. Tarkistuta silmäsi säännöllisesti.
 • Halvin ostopaikka ei ole aina sama, joten muistathan tarkistaa edullisimman ostopaikan sivuiltamme myös ensi kerralla. Hintavertailu ei kata kaikkia netin piilolinssikauppoja.
 • Piilolinssi on lääkinnällinen laite, jonka käyttö vaatii huolellisuutta ja oikeaoppista käsittelyä. Väärinkäytettynä piilolinssit voivat aiheuttaa silmävaurioita tai muita vakavia komplikaatioita.

Samankaltaisia tuotteita

Huomaathan, että toiseen merkkiin vaihtaminen vaatii lähes aina uuden sovituksen optikolla.

Jaa ystävillesi ❤️
Osta piilolinssejä Lensonilta. Laaja valikoima, huokeat hinnat.