ColourVUE Fusion – Piilolinssien hintavertailu

ColourVUE Fusion

ColourVUE Fusion: Vertaa hintoja ja löydä edullisin myyjä

Alla olevasta taulukosta löydät tuotteen ColourVUE Fusion hinnat useilla jälleenmyyjillä. Vertaa hintoja ja säästä.

Päivän edullisin hinta: 20.49 € myyjältä Alensa, Alensa, Alensa, Alensa, Alensa, Alensa, Alensa.

ColourVUE Fusion: Tärkeimmät ominaisuudet ja edut

 • Muuta helposti silmiesi väri kokonaan toiseksi näillä värillisillä piilolinsseillä.
 • Sopii sekä luonnostaan vaaleille että tummille silmille.
 • Fusion-sarjan linsseissä yhdistyy kaksi eri väriä kokonaan uuden ilmeen luomiseksi.
 • Kuukausilinssien vaihtoväli on helppo muistaa.

ColourVUE Fusion - Värilliset piilolinssit ilman voimakkuuksia

ColourVUE Fusion ovat Maxvue Visionin valmistamat värilliset piilolinssit, jotka on saatavilla vain ilman voimakkuuksia. Nämä piilolinssit tarjoavat viisi luovaa väriyhdistelmää kauniita uusia värisävyjä.

ColourVUE Fusion -sarjan piilolinssit on suunniteltu yhdistelemään kahden päävärin sävyjä muihin väreihin korostaen linssien vaaleampaa väriä. Linssit on saatavilla harmaansinisenä, keltaisenvihreänä, keltaisensinisenä ja harmaanvioletteina väreinä. Täysinpeittävinä opaque-linsseinä ne sopivat erinomaisesti sekä vaaleille että tummille silmille.

Värillisissä ColourVUE Fusion -piilolinsseissä yhdistyy kaksi väriä yhteen kauniiseen linssiin 
tarjoten kauniin ilmeen esimerkiksi seuraaviin juhliin.

Huomaa, että lopullinen tulos riippuu silmiesi luonnollisesta väristä ja valaistusolosuhteista.

Fusion-piilolinssien valmistuksessa käytetty teknologia varmistaa, että väriaine pysyy linssin pohjakerroksessa, eikä se pääse silmiin, pitäen linssit turvallisina käyttää. Yksi pakkaus sisältää kaksi linssiä.

ColourVUE Fusion -piilolinssit ovat kuukausilinssit, mikä tarkoittaa, että linssit poistetaan silmistä joka ilta, puhdistetaan huolellisesti ja säilytetään piilolinssinestettä sisältävässä piilolinssikotelossa.

Tuotetiedot

Ominaisuus Tieto
Valmistaja Maxvue Vision
Brändi ColourVue
Linssityyppi värillinen kuukausipiilolinssi
Vaihtoväli 90 päivää
Pakkauskoko 2 linssiä/pkt
Voimakkuus +0,00 D (plano)
Kaarevuus 8,6 mm
Halkaisija 14,0 mm
Linssimateriaali hydrogeeli
Materiaali Hydrogel Terpolymer
Vesipitoisuus 42 %
Hapen läpäisevyys 22 Dk/t
Oikein-/väärinpäin merkintä Ei
Käsittelyvärjäys Ei
UV-suoja Ei

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Mitkä ColourVUE Fusion -piilolinssit ovat?

ColourVUE Fusion on Maxvue Visionin valmistama värillisten piilolinssien sarja, jonka linsseissä on sekoitettu useampaa väriä kevyemmän ja elävämmän vaikutuksen aikaansaamiseksi. Fusion-tuotesarjaan kuuluu seitsemän erilaista väriyhdistelmää, ja ne on saatavilla vain ilman näönkorjausta.

Miten ColourVUE Fusion -piilolinssejä käytetään?

ColourVUE Fusion -piilolinssit ovat kuukausipiilolinssit, mikä tarkoittaa, että niitä käytetään vain päiväkäytössä. Linssit poistetaan viimeistään illalla silmistä, puhdistetaan huolellisesti ja säilötään desinfioivaan piilolinssien hoitonesteeseen yön ajaksi.

Miten usein ColourVUE Fusion -linssit on vaihdettava?

Valmistajan mukaan näiden piilolinssien nimellinen vaihtoväli on 90 päivää. Suomessa kuitenkin harvemmin määrätään piilolinssejä näin pitkällä vaihtovälillä. Keskustele optikkosi kanssa sinulle sopivista käyttöajoista ja vaihtovälistä.

Tarvitseeko näihin linsseihin piilolinssireseptin?

Koska ColourVUE Fusion -linssit on saatavilla vain ilman vahvuuksia (plano), varsinaista piilolinssireseptiä ei tarvita. Suosittelemme vahvasti kuitenkin varaamalla ajan piilolinssioptikolle näiden kosmeettisten linssien sovitusta varten. Piilolinssisovituksessa varmistetaan, että linssit sopivat silmillesi ja istuvat hyvin kaikenlaisten silmäkomplikaatioiden välttämiseksi.

Tietoa hintavertailusta

 • Osa tuotteista on kauttamme edullisempia kuin suoraan jälleenmyyjän verkkosivuilta ostettuna. Saat tarjoushinnan vain siirtymällä kauppaan linkin kautta.
 • Hinnat päivittyvät automaattisesti kerran vuorokaudessa. Vaikka hinnat päivittyvät säännöllisesti, tuotteen hinta voi olla muuttunut edellisen päivityksen jälkeen. Tarkista lopullinen hinta aina jälleenmyyjän sivuilta.
 • Hinnat eivät sisällä mahdollisia toimituskuluja, jotka voivat riippua tilauksen koosta ja/tai valitusta toimitustavasta.
 • Mikäli myyjän verkkokauppaan on saatavilla alennuskoodi, löydät sen hintavertailutaulukosta. Saat hintavertailussa esitetyn hinnan syöttämällä koodin kaupan ostoskori- tai kassasivulla.
 • Tilaa vain sellaisia tuotteita, joihin sinulla on silmälääkärin tai optikon myöntämä voimassaoleva piilolinssimääräys. Piilolinssiresepti on yleensä voimassa yhden (1) vuoden. Näkömme muuttuu jatkuvasti. Tarkistuta silmäsi säännöllisesti.
 • Halvin ostopaikka ei ole aina sama, joten muistathan tarkistaa edullisimman ostopaikan sivuiltamme myös ensi kerralla. Hintavertailu ei kata kaikkia netin piilolinssikauppoja.
 • Piilolinssi on lääkinnällinen laite, jonka käyttö vaatii huolellisuutta ja oikeaoppista käsittelyä. Väärinkäytettynä piilolinssit voivat aiheuttaa silmävaurioita tai muita vakavia komplikaatioita.

Samankaltaisia tuotteita

Huomaathan, että toiseen merkkiin vaihtaminen vaatii lähes aina uuden sovituksen optikolla.

Jaa ystävillesi ❤️
Osta piilolinssejä Lensonilta. Laaja valikoima, huokeat hinnat.