ColourVUE Big Eyes – Piilolinssien hintavertailu

ColourVUE Big Eyes

ColourVUE Big Eyes: Vertaa hintoja ja löydä edullisin myyjä

Alla olevasta taulukosta löydät tuotteen ColourVUE Big Eyes hinnat useilla jälleenmyyjillä. Vertaa hintoja ja säästä.

Päivän edullisin hinta: 20.49 € myyjältä Alensa, Alensa, Alensa, Alensa, Alensa, Alensa, Alensa, Alensa, Alensa, Alensa.

ColourVUE Big Eyes: Tärkeimmät edut ja ominaisuudet

 • Silmiä suurentava vaikutus, joka saa silmäsi näyttämään kirkkaammilta ja nukkemaisilta.
 • Luonnollisesti sekoittuvat värisävyt ja paksu ulkorengas luo selkeästi rajatun ulkonäön silmillesi.
 • Linssit sopivat sekä tummille että vaaleille silmille ja korostavat silmiesi kauneutta.
 • Saatavilla sekä vahvuuksilla että ilman.

Tuotekuvaus

ColourVUE Big Eyes -piilolinssit valmistaa MaxVue Vision, ja ne on suunniteltu visuaalisesti suurentamaan silmiä, luoden nukkemaisen ilmeen. Linssien paksu ulkorengas luo silmillesi vangitsevan ilmeen, joka sekoittuu luonnollisesti silmiesi väriin. Linssit ovat saatavilla useissa eri väreissä ja ne sopivat sekä tummille että vaaleille silmille, ollen ihanteellinen valinta heille, jotka haluavat korostaa silmiensä kauneutta ja ilmettä.

ColourVUE Big Eyes -piilolinssit ovat kosmeettiset piilolinssit, toisin sanoen ne ei ole tarkoitettu taittovirheiden korjaamiseen, vaan vain muuttamaan silmän luonnollinen väri toiseksi. Mikäli olet kiinnostunut värillisistä piilolinsseistä vahvuuksilla, tutustu esimerkiksi Alconin Air Optix Colors -linsseihin.

ColourVUE Big Eyes -linssit vaativat asianmukaista hoitoa ja puhdistusta, jotta ne pysyvät mukavina ja terveellisinä silmillesi. On tärkeää puhdistaa linssit korkealaatuisella monikäyttöisellä piilolinssinesteellä ja antaa linssien desinfioitua vähintään yön yli.

Näiden piilolinssien vaihtoväli on 90 päivää. Voit käyttää niitä joko päivittäisessä käytössä tai erityistilaisuuksissa katseenvangitsijoina.

ColourVUE Big Eyes -piilolinssit ovat valmistettu Hydrogel Terpolymer -materiaalista. Linssit ovat CE-hyväksyttyjä ja niiden vesipitoisuus on 42 %, mikä tekee niistä mukavat käyttää koko päivän.

Värivaihtoehdot

ColourVUE Big Eyes -piilolinssit on saatavilla yhdeksässä upeassa värissä, jotka 
saavat silmäsi näyttämään nukkemaisen kauniilta.

ColourVUE Big Eyes -piilolinssien värit ja halkaisijat ovat:

 • Sweet Honey (hunaja), 15 mm
 • Sexy Brown (seksikkäänruskea), 14 mm
 • Pretty Hazel (pähkinänruskea), 14 mm
 • Party Green (juhlavihreä), 15 mm
 • Gorgeous Brown (upeanruskea), 14 mm
 • Evening Grey (illanharmaa), 15 mm
 • Dolly Black (nukkemaisen musta), 14 mm
 • Cool Blue (viileänsininen), 15 mm
 • Awesome Black (mahtava musta), 15 mm

Millä värillä sinä aiot vangita katseita seuraavissa bileissä, Halloweenina tai cosplay-aktiviteeteissa?

Tuotetiedot

Ominaisuus Tieto
Valmistaja Maxvue Vision
Brändi ColourVue
Linssityyppi värillinen kuukausipiilolinssi
Vaihtoväli 90 päivää
Pakkauskoko 2 linssiä/pkt
Voimakkuus +0,00 D (plano)
Kaarevuus 8,6 mm
Halkaisija 14,0 tai 15,00 mm
Linssimateriaali hydrogeeli
Materiaali Hydrogel Terpolymer
Vesipitoisuus 42 %
Hapen läpäisevyys 22 Dk/t
Oikein-/väärinpäin merkintä Ei
Käsittelyvärjäys Ei
UV-suoja Ei

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Miten ColourVUE Big Eyes -piilolinssejä käytetään?

ColourVUE Big Eyes -piilolinssit ovat värilliset, päiväkäyttöön tarkoitetut kuukausilinssit, jotka poistetaan viimeistään illalla silmistä, puhdistetaan huolellisesti ja säilötään desinfioivaan piilolinssien hoitonesteeseen yön ajaksi. Vaikka näiden linssien nimellinen vaihtoväli on 90 päivää, on hyvä keskustella silmillesi sopivista käyttöajoista näönhuollon ammattilaisen kanssa.

Ovatko ColourVUE-piilolinssit turvalliset?

Oikein käytettynä, ammattimaisesti sovitettuna ja sekä tuotteen käyttöohjeita että näönhuollon ammattilaisen ohjeita noudatettuna myös ColourVUE-piilolinssit ovat turvalliset käyttää.

Mitkä ovat kosmeettiset piilolinssit?

Kosmeettiset piilolinssit ovat piilolinssit, jotka eivät sisällä näönkorjausta, vaan jotka on suunniteltu vain silmien värin tai ulkonäön muuttamiseen.

Tarvitaanko kosmeettisille piilolinsseille resepti?

Koska kosmeettisilla piilolinsseillä ei ole voimakkuutta, niitä varten ei tarvita piilolinssimääräystä tai reseptiä. Myös kosmeettiset piilolinssit tulee kuitenkin sovittaa optikolla ennen käyttämistä, jotta voidaan varmistaa, että ne ovat turvalliset silmillesi.

Mitä voi tapahtua jos käytän kosmeettisia piilolinssejä ilman reseptiä?

Kosmeettisten piilolinssien käyttö ilman ammattimaisesti suoritettua sovitusta voi aiheuttaa useita ongelmia ja riskejä. Vääränlaisten piilolinssien käyttö voi aiheuttaa ärsytystä, epämukavuutta, näön heikkenemistä tai jopa sokeutta. Siksi on tärkeää keskustella näönhuollon ammattilaisen kanssa myös ennen vahvuudettomien piilolinssien käyttöä.

Voiko ColourVUE Big Eyes -piilolinssejä käyttää yön yli?

Ei, ColourVUE Big Eyes -piilolinssejä ei ole tarkoitettu yön yli -käyttöön. Poista linssit silmistä ja puhdista ne joka ilta ennen nukkumaanmenoa silmäkomplikaatioiden välttämiseksi.

Mitä eroa on 14 mm ja 15 mm halkaisijalla?

Piilolinssin halkaisija vaikuttaa suoraan siihen, miten suurelta silmä näyttää ja siihen, miten hyvin linssi istuu silmään. Halkaisijaltaan suuremmat linssit suurentavat silmää enemmän ja antavat silmälle dramaattisemman ja huomiotaherättävämmän vaikutuksen. Pienemmän halkaisijan linssit saattavat istua silmään paremmin ja tuntua mukavemmilta useimmilla käyttäjillä.

Tietoa hintavertailusta

 • Osa tuotteista on kauttamme edullisempia kuin suoraan jälleenmyyjän verkkosivuilta ostettuna. Saat tarjoushinnan vain siirtymällä kauppaan linkin kautta.
 • Hinnat päivittyvät automaattisesti kerran vuorokaudessa. Vaikka hinnat päivittyvät säännöllisesti, tuotteen hinta voi olla muuttunut edellisen päivityksen jälkeen. Tarkista lopullinen hinta aina jälleenmyyjän sivuilta.
 • Hinnat eivät sisällä mahdollisia toimituskuluja, jotka voivat riippua tilauksen koosta ja/tai valitusta toimitustavasta.
 • Mikäli myyjän verkkokauppaan on saatavilla alennuskoodi, löydät sen hintavertailutaulukosta. Saat hintavertailussa esitetyn hinnan syöttämällä koodin kaupan ostoskori- tai kassasivulla.
 • Tilaa vain sellaisia tuotteita, joihin sinulla on silmälääkärin tai optikon myöntämä voimassaoleva piilolinssimääräys. Piilolinssiresepti on yleensä voimassa yhden (1) vuoden. Näkömme muuttuu jatkuvasti. Tarkistuta silmäsi säännöllisesti.
 • Halvin ostopaikka ei ole aina sama, joten muistathan tarkistaa edullisimman ostopaikan sivuiltamme myös ensi kerralla. Hintavertailu ei kata kaikkia netin piilolinssikauppoja.
 • Piilolinssi on lääkinnällinen laite, jonka käyttö vaatii huolellisuutta ja oikeaoppista käsittelyä. Väärinkäytettynä piilolinssit voivat aiheuttaa silmävaurioita tai muita vakavia komplikaatioita.

Samankaltaisia tuotteita

Huomaathan, että toiseen merkkiin vaihtaminen vaatii lähes aina uuden sovituksen optikolla.

Jaa ystävillesi ❤️
Osta piilolinssejä Lensonilta. Laaja valikoima, huokeat hinnat.