EyeQ 24 Multifocal - Piilolinssien hintavertailu

EyeQ 24 Multifocal on Synsam-optikkoketjun myymä monitehoinen kuukausi-/yötäpäiväälinssi, jonka alkuperäisnimi on Biofinity multifocal. Vertaa hintoja.

EyeQ 24 Multifocal on Synsam-optikkoketjun myymä monitehoinen kuukausi-/yötäpäiväälinssi, joka on tarkoitettu liki- ja kaukotaitteisuuden lisäksi ikänäön (presbyopia) korjaamiseen. Tämä on optikkoketjujen uudelleenbrändäämä tuote, jonka alkuperäisnimi on Biofinity multifocal.

Biofinity multifocal- ja EyeQ 24 Multifocal -piilolinssit tulevat samalta valmistajalta (CooperVision) ja ovat keskenään identtiset – vain tuotteen nimi ja pakkaus on muutettu. Mikäli sinulla on voimassa oleva piilolinssimääräys EyeQ 24 Multifocal -linsseihin, voit vaihtaa usein edullisempiin Biofinity multifocal -linsseihin ilman uutta piilolinssisovitusta optikolla.

Tämä on CooperVisionin valmistama piilolinssi, jonka valmistuksessa on käytetty erinomaisen hapenläpäisykyvyn mahdollistavaa pitkäketjuista silikonia. Nämä linssit ovat pehmeät ja ne sitovat itseensä runsaasti nestettä pitäen linssit kosteina ja miellyttävinä pitkään. Linssejä voidaan pitää päiväkäytössä enintään yhden kuukauden ajan tai jatkuvakäyttöisinä (myös nukkuessa) optikon määräyksen mukaisesti.

Nämä linssit sopivat erinomaisesti heille, jotka tarvitsevat näönkorjausta sekä lähi- että kaukoetäisyyksille, ja haluavat käyttöönsä hengittävät ja joustavat monitehopiilolinssit.

Vertaa EyeQ 24 Multifocal -piilolinssien hintoja

Tuotetiedot

Ominaisuus Tieto
Valmistaja CooperVision
Brändi Biofinity
Linssityyppi progressiivinen kuukausilinssi
Vaihtoväli 30 päivää
Pakkauskoko 3 tai 6 linssiä/pkt
Voimakkuus (PWR/SF/SPH) –10,00...+6,00 D (0,50 D -6,00 D jälkeen)
Kaarevuus (BC) 8,6 mm
Halkaisija (DIA) 14,0 mm
Lisävahvuus (ADD) +1.00, +1.50, +2.00, +2.50 D
Linssimateriaali silikonihydrogeeli
Materiaali comfilcon A
Vesipitoisuus 48 %
Hapen läpäisevyys 142 Dk/t
Oikein-/väärinpäin merkintä Ei
Käsittelyvärjäys Kyllä, vaaleansininen
UV-suoja Ei
Jaa ystävillesi ❤️
Osta piilolinssejä Lensonilta. Laaja valikoima, huokeat hinnat.