Easyvision Opteyes Multifocal - Piilolinssien hintavertailu

Easyvision Opteyes Multifocal on optikkoketjun uudelleenbrändäämä tuote, jonka alkuperäinen nimi on Biofinity multifocal. Vertaa hintoja ja säästä.

Easyvision Opteys Multifocal on Specsavers-optikkoketjun myymä monitehoinen kuukausi-/yötäpäiväälinssi, joka on tarkoitettu liki- tai kaukonäön sekä ikänäön korjaamiseen. Tämä on optikkoketjujen uudelleenbrändäämä private label -tuote, jonka alkuperäinen nimi on Biofinity multifocal.

Biofinity multifocal ja easyvision Opteyes Multifocal -piilolinssit tulevat samalta valmistajalta (CooperVision) ja ovat keskenään identtiset – vain tuotteen nimi ja pakkaus on muutettu. Jos olet aiemmin käyttänyt easyvision Opteyes Multifocal -kuukausilinssejä ja piilolinssimääräyksesi on edelleen voimassa, voit vaihtaa usein edullisempiin Biofinity multifocal -linsseihin ilman uutta sovitusta optikolla.

Tämä on CooperVisionin valmistama kuukausilinssi, jota voidaan optikon erillisellä määräyksellä käyttää myös yötäpäivää. Linssin valmistuksessa on hyödynnetty pitkäketjuista silikonia, joka varmistaa mahdollisimman korkean happivirtauksen silmiin ja terveemmät silmät. Linssi on erittäin pehmeä ja sitoo itseensä runsaasti nestettä, joten se saa linssit pysymään kosteina ja miellyttävän tuntuisina pitkään.

Nämä linssit sopivat kaikille, jotka haluavat erinomaisen näönkorjauksen sekä mukavuutta ja joustavuutta piilolinssien käyttöön.

Vertaa Easyvision Opteyes Multifocal -piilolinssien hintoja

Tuotetiedot

Ominaisuus Tieto
Valmistaja CooperVision
Brändi Biofinity
Linssityyppi progressiivinen kuukausilinssi
Vaihtoväli 30 päivää
Pakkauskoko 3 tai 6 linssiä/pkt
Voimakkuus (PWR/SF/SPH) –10,00...+6,00 D (0,50 D -6,00 D jälkeen)
Kaarevuus (BC) 8,6 mm
Halkaisija (DIA) 14,0 mm
Lisävahvuus (ADD) +1.00, +1.50, +2.00, +2.50 D
Linssimateriaali silikonihydrogeeli
Materiaali comfilcon A
Vesipitoisuus 48 %
Hapen läpäisevyys 142 Dk/t
Oikein-/väärinpäin merkintä Ei
Käsittelyvärjäys Kyllä, vaaleansininen
UV-suoja Ei
Mainos
LensWay: 10 % alennusta kaikista piilolinsseistä alekoodilla