iWear Oxygen Presbyopia - Piilolinssien hintavertailu

iWear Oxygen Presbyopia vastaava tuote

iWear Oxygen Presbyopia on Nissenin, Istrun ja Keopsin myymä progressiivinen yötäpäivää/-kuukausilinssi, joka on tarkoitettu ikänäön korjaamiseen. Sitä on aiemmin myyty myös nimellä iWear XR M Supreme. Tämä linssi on optikkoketjujen uudelleenbrändäämä tuote, joka on alkuperäiseltä nimeltään Biofinity Multifocal. Molemmat linssit tulevat samalta valmistajalta ja ovat keskenään identtisiä – vain tuotteen nimi eroaa alkuperäisestä. Jos olet aiemmin käyttänyt iWear Oxygen Presbyopia -linssejä, voit tilata usein edullisempia Biofinity Multifocal -linssejä ilman uutta piilolinssisovitusta.

Tätä linssiä voi käyttää päiväkäytössä (otetaan yöksi pois) enintään 30 päivää tai optikon määräyksellä yötäpäivää (myös nukkuessa) yhtäjaksoisesti 6-29 vuorokautta.

iWear Oxygen Presbyopia-/Biofinity Multifocal -linssin valmistuksessa on käytetty pitkäketjuista silikonia, joka mahdollistaa erinomaisen hapenläpäisykyvyn ja valkoisemmat silmät. Linssi on pehmeä ja sitoo itseensä runsaasti nestettä, mikä saa ne pysymään kosteina ja miellyttävän tuntuisina koko päivän. Epäpuhtauksia hylkivä materiaali tekee linsseistä turvallisemmat käyttää.

Valmistaja: CooperVision. Linssityyppi: monitehoinen yötäpäivää-/kuukausilinssi. Vaihtoväli: 1 kuukausi. Pakkauskoko: 3 tai 6 linssiä/pkt. Voimakkuus: -8.00...+6.00. Kaarevuus: 8.6. Halkaisija: 14.0. Lisävahvuus: +1.00...+2.50. Materiaali: Comfilcon A. Nestepitoisuus: 48 %.

Jaa ystävillesi ❤️