Alconilta uudet TOTAL30-kuukausilinssit

Alcon TOTAL30 kuukausipiilolinssit pakkaus
Julkaistu: 27.8.2021 • Muokattu: 27.8.2021 • Aiheet: ,

Yhdysvaltalais-sveitsiläinen silmienhoitotuotteisiin erikoistunut, yksi maailman suurimmista piilolinssien valmistajista, Alcon, kertoi elokuussa aikeistaan tuoda markkinoille ensimmäiset ja ainoat porrastetulla vesipitoisuudella varustetut kuukausipiilolinssit.

Yhtiön mukaan uudet linssit eivät tunnu miltään edes 30 päivän käytön jälkeen ja tarjoavat ensiluokkaisen käyttökokemuksen uudelleenkäyttävien piilolinssien käyttäjille. Kuukausilinssien markkinaosuus on arviolta 45 % maailmanlaajuisista piilolinssimarkkinoista.

TOTAL30-kuukausilinsseissä hyödynnetään Dailies Total1 -kertakäyttölinsseistä tuttua porrastettua vesipitoisuutta (engl. water gradient), jossa linssin ytimen 33 prosentin vesipitoisuus kasvaa pintaa kohden jopa 80 prosenttiin, lähelle sarveiskalvon vesipitoisuutta.

"Olemme uskomattoman ylpeitä voidessamme laajentaa TOTAL-brändiämme water gradient -perheen uusimmalla jäsenellä TOTAL30:llä, joka on suunniteltu kuukausilinssien käyttäjille", sanoo Andy Pawson, Alcon Global Vision Caren toimitusjohtaja.

"Vaikka kertakäyttölinssit ovat edelleen houkutteleva vaihtoehto monille piilolinssien käyttäjille, noin kaksi kolmasosaa maailmanlaajuisista käyttäjistä valitsee kuukausilinssit. Siitä huolimatta uudelleenkäytettävien linssien innovaatiot ovat jääneet jälkeen kertakäyttölinsseistä viimeisen 10 vuoden aikana. Tänään muutamme sitä esittelemällä uudelleenkäytettävän water gradient -linssin, joka pysyy kestävänä koko 30 päivän ajan, jotta ihmiset näkisivät terävästi."

"Kokemukseni mukaan osa kuukausilinssien käyttäjistä pitää epämukavuutta normaalina, mikä johtuu linssien 30 päivän vaihtovälistä", sanoo optometrian tohtori Pamela Lowe.

"TOTAL30-linssien avulla minulla on ensiluokkaista käyttökokemusta kuukausilinsseiltään toivoville potilaille linssi, jonka kanssa ei tarvitse tehdä mukavuuskompromissia."

TOTAL30-kuukausilinssien porrastetun vesipitoisuuden mahdollistaa uusi biomimeettinen Celligent-teknologia, jossa yhdistyvät biomimeettinen pinta ja ainutlaatuinen bakteereja ja lipidikerrostumia ehkäisevä linssikemia.

Linssissä on luontaisesti voiteleva pinta, joka on yhtä pehmeä kuin ihmisen sarveiskalvo. Vesigradienttipinta on kestävä ja pysyy vahingoittumattomana koko kuukauden käytön päivittäin puhdistettuna, desinfioituna ja säilytettynä. TOTAL30 on yhteensopiva kaikkien piilolinssien hoitonesteiden kanssa.

TOTAL30-linssit tulevat Yhdysvaltojen markkinoille syyskuussa 2021 ja Euroopassa vähitellen vuosien 2021 ja 2022 aikana.

Lähteet: Optometry Today, Business Wire, Fort Worth Business Press.

Luitko jo nämä?

 • Ankka-jänis

  36 uskomatonta optista harhaa

  Optinen harha on illuusio, jossa aivot tulkitsevat silmien saaman informaation siten, että näköaistimuksessa jokin vaikuttaa mahdottomalta tai todellisuuden vastaiselta. 1. Ankka-jänis 2. Shakkilauta 3. Askeltavat...
 • Sininen silmä

  Harvinaiset silmien värit

  Tiesitkö, että ihmiset ovat geneettisesti 99,9-prosenttisesti identtisiä keskenään? Meillä kaikilla on ruskea, musta, vaalea tai punainen tukka. Meillä kaikilla on vaalea, keskiruskea tai tumma iho. Meillä kaikilla on si...
 • Nuori nainen käyttää matkapuhelintaan makoillessaan sohvalla

  Silmien väsyminen: syyt, oireet ja hoito

  Meidän kaikkien silmät tuntuvat väsyneiltä juuri ennen nukkumaanmenoa. Silmäluomet alkavat tuntumaan raskailta ja ne painuvat alas. Kun siristelet silmäsi ja yrität pysyä hereillä, näkökenttä kapenee. Lopulta silmäluomet...
 • Piilolinssin poistaminen silmästä (video)

  Piilolinssin poistaminen silmästä on erittäin tärkeä taito ihan kaikille piilolinssien käyttäjälle. Se on olennaista osata varsinkin silloin, kun jokin näyttää olevan on vialla – esimerkiksi silloin, kun linssit tuntuvat...
 • Kosteuttavat silmätipat

  Mitkä piilolinssit sopivat kuiville silmille?

  Kun piilolinssien käyttäjillä on ongelmia linssien kanssa, ongelmat liittyvät hyvin usein silmien kuivumiseen. Jopa 40 prosenttia piilolinssien käyttäjistä ilmoittaa kärsineensä ainakin joskus kuivista silmistä. Naiset k...
 • Paljon porkkanoita kasassa.

  5 parasta ruokaa silmien terveydelle

  Silmät ovat sielun peili ja ne määrittelevät kokemiasi tunteita jatkuvasti. Mutta ennen kaikkea silmät antavat kyvyn nähdä asioita. Tarvitset silmiäsi kävellessä, syödessä, lukiessa, kirjoittaessa ja havainnoidessasi ymp...
MAINOS
Mainos: SilmäasemaLenson-mainos: Osta piilolinssejä: Laaja valikoima, huokeat hinnat.
Copyright © 2009-2021 Piilari.info - Piilolinssit netistä ja hintavertailu. Kaikki oikeudet pidätetään. Sivustolla esitetty sisältö on luotu informatiivisessa tarkoituksessa, eikä sitä ole tarkoitettu korvaamaan lääketieteellistä tietoa, diagnooseja tai hoitoja. Noudata piilolinssien kanssa aina silmälääkärin, optikon tai muun näönhuollon ammattilaisen antamia ohjeita. Osa sivustolla olevista linkeistä johtaa yhteistyökumppaneidemme sivuille. Kumppanimme voivat maksaa meille komissiota näiden linkkien kautta tulevista myynneistä. Sivuston tietoliikenne on suojattu turvallisella SSL-salauksella.