Silmätipat piilolinsseille + hintavertailu

Silmän pinta on normaalisti kostea, koska sitä verhoaa ohut kerros kyynelnestettä. Silmän pinnalle erittyy jatkuvasti tätä luontaista voiteluainetta, joka on erilaista kuin vetinen kyynelneste, jota erittyy esimerkiksi roskan joutuessa silmään. Jos voitelevat kyynelnesteen määrä on vähäinen tai sen laatu muuttuu siten, että se ei leviä tasaisesti silmän pinnalle, silmän pinta voi kuivua

Kuivat silmät ovat piilolinssien käyttäjien keskuudessa hyvin yleinen vaiva. Sille altistavat muun muassa kuiva huoneilma, ilmastointi, saunominen, tuuli, pakkanen, savu, pöly sekä näyttöpäätetyö, jotka edistävät nesteen haihtumista silmien pinnalta. Myös jotkin lääkeaineet, kuten antihistamiinit ja beetasalpaajat, voivat aiheuttaa kuivasilmäisyyttä. Tavallisimpia kuivasilmäisyyden oireita ovat silmien kirvely, punoitus, ärsytys, kutina, kuivuuden tunne, polttelu, vetistely ja roskan tunne. Silmät voivat tuntua myös väsyneiltä ja ne voivat ärtyä helposti.

Kuiviin silmiin on tarjolla monenlaisia apuja, kuten nestemäiset ja geelimäiset keinokyyneleet ja kostutustipat, jotka tasapainoittavat ja normalisoivat kyynelnesteen normaalia toimintaa.Tältä sivulta löydät tuotteita, jotka auttavat piilolinssien käyttäjiä kuivasilmäisyydessään, sekä edullisimmat hinnat niille useista nettikaupoista.

Add1
alk. 14.32 €
Vertaa hintoja
Blink-n-Clean
alk. 7.89 €
Vertaa hintoja
Systane Ultra
alk. 12.59 €
Vertaa hintoja
Jaa ystävillesi ❤️