Systane Ultra – Piilolinssien hintavertailu

Systane Ultra

Vertaa tuotteen Systane Ultra hintoja ja löydä edullisin ostopaikka

Alla olevasta taulukosta löydät tuotteen Systane Ultra hinnat useilla jälleenmyyjillä. Vertaa piilolinssien ja tarvikkeiden hintoja ja säästä.

Päivän edullisin hinta: 12.59 € myyjältä Alensa.

Systane Ultra on Alconin valmistama voiteleva silmätippa, joka tarjoaa välitöntä ja pitkäkestoista kosteutusta ilman näön hämärtymistä. Se on edelleenkehitetty versio suosituista Systane-silmätipoista. Systane Ultra on erittäin mukava silmätippa, jota voidaan käyttää niin usein ja pitkään kuin tarpeen. Tuote soveltuu käytettäväksi myös piilolinssien kanssa, eikä linssejä tarvitse poistaa silmistä ennen annostelua. Silmätipat helpottavat silmien kuivuutta, ärsytystä, polttelua, kirvelyä ja roskan tunnetta. Tippojen sisältämä sorbitoli tehostaa kostutusta ja säilöntäaineena on hyvin siedetty Polyquad.

Tuote on käytettävä 6 kuukauden kuluessa avaamisesta.

Sisällysluettelo: polyetyleeniglykoli 400, propyleeniglykoli, hydroksipropyyliguar, sorbitoli, aminometyylipropanoli, boorihappo, kaliumkloridi, natriumkloridi, polidroniumkloridi.

Tietoa hintavertailusta

  • Osa tuotteista on kauttamme edullisempia kuin suoraan jälleenmyyjän verkkosivuilta ostettuna. Saat tarjoushinnan vain siirtymällä kauppaan linkin kautta.
  • Hinnat päivittyvät automaattisesti kerran vuorokaudessa. Vaikka hinnat päivittyvät säännöllisesti, tuotteen hinta voi olla muuttunut edellisen päivityksen jälkeen. Tarkista lopullinen hinta aina jälleenmyyjän sivuilta.
  • Hinnat eivät sisällä mahdollisia toimituskuluja, jotka voivat riippua tilauksen koosta ja/tai valitusta toimitustavasta.
  • Mikäli myyjän verkkokauppaan on saatavilla alennuskoodi, löydät sen hintavertailutaulukosta. Saat hintavertailussa esitetyn hinnan syöttämällä koodin kaupan ostoskori- tai kassasivulla.
  • Tilaa vain sellaisia tuotteita, joihin sinulla on silmälääkärin tai optikon myöntämä voimassaoleva piilolinssimääräys. Piilolinssiresepti on yleensä voimassa yhden (1) vuoden. Näkömme muuttuu jatkuvasti. Tarkistuta silmäsi säännöllisesti.
  • Halvin ostopaikka ei ole aina sama, joten muistathan tarkistaa edullisimman ostopaikan sivuiltamme myös ensi kerralla. Hintavertailu ei kata kaikkia netin piilolinssikauppoja.
  • Piilolinssi on lääkinnällinen laite, jonka käyttö vaatii huolellisuutta ja oikeaoppista käsittelyä. Väärinkäytettynä piilolinssit voivat aiheuttaa silmävaurioita tai muita vakavia komplikaatioita.

Samankaltaisia tuotteita

Huomaathan, että toiseen merkkiin vaihtaminen vaatii lähes aina uuden sovituksen optikolla.

Mainos
LensWay: 10 % alennusta kaikista piilolinsseistä alekoodilla