Blink-n-Clean – Piilolinssien hintavertailu

Blink-n-Clean

Vertaa tuotteen Blink-n-Clean hintoja ja löydä edullisin ostopaikka

Alla olevasta taulukosta löydät tuotteen Blink-n-Clean hinnat useilla jälleenmyyjillä. Vertaa piilolinssien ja tarvikkeiden hintoja ja säästä.

Päivän edullisin hinta: 7.42 € myyjältä LensWay.

Myyjä Tuotenimi Hinta *
LensWay Blink-n-clean  €
Alensa Blink-N-Clean 15 ml  €
Lenson Blink-n-Clean  €
Shopping4net Blink n Clean 15 ml  €

Päivän mittaan piilolinssien pinnalle voi kertyä proteiinia ja muita aineita, jotka ärsyttävät silmiä ja sumentavat näköä. Blink-n-Clean -silmätipat tekevät enemmän kuin vain kosteuttavat pehmeitä ja huokoisia piilolinssejäsi. Sen kaksivaikutteinen puhdistuskaava poistaa hellävaraisesti kertymät ja kosteuttaa piilolinssejäsi niiden ollessa silmissäsi.

Blink-n-Clean: Tärkeimmät edut ja ominaisuudet

  • Saa piilolinssisi tuntumaan raikkailta ja näkösi kirkkaana.
  • Kosteuttaa kuivuneet linssit välittömästi.
  • Tarjoaa kätevän ja hellävaraisen silmänsisäisen puhdistuksen.
  • Blink-n-Clean -silmätipat sisältävät ainesosaa nimeltä Tyloxapol, joka voi hellävaraisesti poistaa roskia ja materiaaleja, jotka voivat aiheuttaa ärsytystä ja epämukavuutta.

Blink-n-Clean -silmätipat sopivat sekä pehmeille että koville RGP-piilolinsseille.

Saatavilla 15 ml:n pullossa.

Valmistaja: Abbot Medical Optics

Käyttö

Blink-n-Clean -silmätipat voitelevat ja kostuttavat linssejä, auttavat estämään proteiinikalvon muodostumista ja auttavat poistamaan partikkeleita, jotka voivat aiheuttaa ärsytystä ja/tai epämukavuutta. Käytä Blink-n-Clean -silmätippoja edistääksesi linssien puhtautta käytön aikana, kostuttaaksesi linssejä ennen niiden asettamista ja voidellaksesi linssejä käytön aikana kosteuttaaksesi ja vähentääksesi linssien kitkaa sarveiskalvoa vasten. Käytä Blink-n-Clean -silmätippoja kosteuttaaksesi linssejä ennen nukkumaanmenoa ja heräämisen yhteydessä, kun käytät jatkuvasti käytettäviä linssejä.

Annostele 1-2 tippaa kumpaankin silmään enintään neljä kertaa päivässä. Räpyttele silmiäsi linssien huuhtomiseksi. Avattu pakkaus on käytettävä 60 vuorokauden kuluessa. Älä kosketa pullonsuuta sormilla tai esineillä.

Tuotekuvaus

Blink-n-Clean -silmätipat on steriili, isotoninen, puskuroitu, silötty liuos. Tämä vesipohjainen koostumus sisältää puhdistettua vettä, natriumkloridia, ja on säilötty polyheksametyleenibiguanidilla 0,0001%, trometamiinilla puskurina, hydroksipropyylimetyyliselluloosalla voiteluaineena, tyloxapolilla pinta-aktiivisena aineena ja edetaattidisodiumilla kelaatioaineena. Tämä valmiste ei sisällä klooriheksidiiniä, timerosalia tai muita elohopeaa sisältäviä aineita.

Varoitukset

Jos olet allerginen mille tahansa Blink-n-Clean -silmätippojen ainesosalle, älä käytä tätä tuotetta.

On välttämätöntä, että noudatat silmäterveyden asiantuntijan ohjeita, tuotteiden käyttöohjeita piilolinssien ja linssienhoitotuotteiden käytössä. Silmäongelmat, kuten sarveiskalvon haavaumat, voivat kehittyä nopeasti ja johtaa näön menettämiseen. Kertakäyttöpiilolinssejä ei ole tarkoitettu yökäyttöön, eikä niitä pidä käyttää nukkumisen aikana. Kliiniset tutkimukset ovat osoittaneet, että vakavien haittavaikutusten riski kasvaa, kun piilolinssejä käytetään yön yli. Jatkuvakäyttöiset piilolinssit on poistettava joka ilta puhdistusta ja desinfiointia varten, ja vaihdettava uusiin silmäterveyden asiantuntijan määräämään aikataulun mukaisesti. Kliiniset tutkimukset ovat osoittaneet, että vakavien haittavaikutusten esiintyvyys on suurempi jatkuvasti käytettävien piilolinssien käyttäjillä verrattuna kertakäyttölinssien käyttäjiin.

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Mikä on Blink-n-Clean?

Blink-n-Clean Drops -silmätipat voitelevat ja kostuttavat piilolinssejä uudelleen, auttavat estämään proteiinikerrostumia ja poistamaan epäpuhtauksia, jotka voivat aiheuttaa ärsytystä ja/tai epämukavuutta.

Voiko Blink-n-Clean -silmätippoja käyttää piilolinssien kanssA?

Blink-n-Clean -silmätippoja voidaan käyttää silmien virkistämiseen ja silmä-ärsytyksen vähentämiseen piilolinssejä käytettäessä.

Blink-n-Clean -tippojen päivittäiseen käyttöön sopiva koostumus ehkäisee proteeinikerrostumia, jotta voisit käyttää piilolinssejä pidempään joka kerta.

Mainos
LensWay: 10 % alennusta kaikista piilolinsseistä alekoodilla