Add1 hintavertailu

Kuva tuotteesta Add1

Add1 on Consolin valmistama kostutustippa, joka voitelee ja kosteuttaa silmän pintaa tarvittaessa. Se edistää luonnollisen kyynelfilmin korjaamista ja estää siten kuivien silmien oireita, kuten kirvelyä, liiallisen kyynelnesteen eritystä, silmien väsymistä ja yleistä epämukavuuden tunnetta silmissä. Add1 sopii käytettäväksi kaikkien piilolinssien kanssa: pehmeiden, kovien ja silikonilinssien.

Add1-silmätipat antavat silmillesi lievitystä ja mukavan olon, kun ne jostain syystä ovat kuivat ja väsyneet. Yksi tippa muistuttaa luonnollista kyyneltä, ja siksi tippoja kutsutaankin bioyhteensopiviksi kyyneleiksi. Valmiste sisältää hyaluronaattia, joka on luonnon oma voiteluaine, eikä sisällä siksi lainkaan säilöntäaineita. Add1 on kehitetty ja valmistettu Ruotsissa.

Avattu pakkaus säilyy kuusi kuukautta. Säilyy avaamattomassa paketissa kolme vuotta.

Vertaa tuotteen Add1 hintoja

Alta löydät tuotteen Add1 hinnat useissa eri nettikaupoissa.

Halvin hinta: 12.89 € myyjältä LensWay.

Myyjä Tuotenimi Hinta * Alennuskoodi Linkki
LensWay logo Add1  € Piilari Kauppaan »
Mister Spex logo Consol AB Add1 (pump bottle) 10ml  € Kauppaan »
Lenson logo Add1  € Kauppaan »

Tietoa hintavertailusta: Hinnat päivittyvät automaattisesti kerran vuorokaudessa. Osa tuotteista on kauttamme edullisempia kuin suoraan kyseisestä kaupasta ostettuna. Saat tarjoushinnan vain siirtymällä kauppaan linkin kautta. Halvin ostopaikka ei ole aina sama, joten muista tarkistaa edullisin hinta sivuiltamme joka kerta ennen tilaamista. Hintavertailu ei kata kaikkia netin piilolinssikauppoja.

MAINOS
Mainos: SilmäasemaLenson-mainos: Osta piilolinssejä: Laaja valikoima, huokeat hinnat.
Copyright © 2009-2021 Piilari.info - Piilolinssit netistä ja hintavertailu. Kaikki oikeudet pidätetään. Sivustolla esitetty sisältö on luotu informatiivisessa tarkoituksessa, eikä sitä ole tarkoitettu korvaamaan lääketieteellistä tietoa, diagnooseja tai hoitoja. Noudata piilolinssien kanssa aina silmälääkärin, optikon tai muun näönhuollon ammattilaisen antamia ohjeita. Osa sivustolla olevista linkeistä johtaa yhteistyökumppaneidemme sivuille. Kumppanimme voivat maksaa meille komissiota näiden linkkien kautta tulevista myynneistä. Sivuston tietoliikenne on suojattu turvallisella SSL-salauksella.