Systane Balance -kostutustippa: hintavertailu

Systane Balance -kostutustippa

Vertaa tuotteen Systane Balance -kostutustippa hintoja ja löydä edullisin ostopaikka

Alla olevasta taulukosta löydät tuotteen Systane Balance -kostutustippa hinnat useilla jälleenmyyjillä. Vertaa piilolinssien ja tarvikkeiden hintoja ja säästä.

Päivän edullisin hinta: 13.42 € myyjältä LensWay.

Systane Balance on Alconin valmistama voiteleva silmätippa, joka on kehitetty erityisesti Meibornin rauhasten toimintahäiriöstä (Meibomian Gland Dysfunction, MGD) kärsivien potilaiden kuivasilmäisyyden oireiden lievittämiseen. Tämä toimintahäiriö voi johtaa kyynelkalvon lipidipuutokseen, mikä on tavallinen syy silmien kuivumiseen.

Systane Balance -silmätippojen LipiTech-järjestelmä vakauttaa silmän lipidikerrosta ja estää pitkäkestoisesti kyynelnesteen haihtumista.

Tuote on saatavana 10 millilitran pulloissa. Sisältää Polyquad-säilöntäainetta, joka on tutkitusti hellävarainen silmille. Käytetään tarpeen mukaan.

Tietoa hintavertailusta

  • Osa tuotteista on kauttamme edullisempia kuin suoraan jälleenmyyjän verkkosivuilta ostettuna. Saat tarjoushinnan vain siirtymällä kauppaan linkin kautta.
  • Hinnat päivittyvät automaattisesti kerran vuorokaudessa. Vaikka hinnat päivittyvät säännöllisesti, tuotteen hinta voi olla muuttunut edellisen päivityksen jälkeen. Tarkista lopullinen hinta aina jälleenmyyjän sivuilta.
  • Hinnat eivät sisällä mahdollisia toimituskuluja, jotka voivat riippua tilauksen koosta ja/tai valitusta toimitustavasta.
  • Mikäli myyjän verkkokauppaan on saatavilla alennuskoodi, löydät sen hintavertailutaulukosta. Saat hintavertailussa esitetyn hinnan syöttämällä koodin kaupan ostoskori- tai kassasivulla.
  • Tilaa vain sellaisia tuotteita, joihin sinulla on silmälääkärin tai optikon myöntämä voimassaoleva piilolinssimääräys. Piilolinssiresepti on yleensä voimassa yhden (1) vuoden. Näkömme muuttuu jatkuvasti. Tarkistuta silmäsi säännöllisesti.
  • Halvin ostopaikka ei ole aina sama, joten muistathan tarkistaa edullisimman ostopaikan sivuiltamme myös ensi kerralla. Hintavertailu ei kata kaikkia netin piilolinssikauppoja.
  • Piilolinssi on lääkinnällinen laite, jonka käyttö vaatii huolellisuutta ja oikeaoppista käsittelyä. Väärinkäytettynä piilolinssit voivat aiheuttaa silmävaurioita tai muita vakavia komplikaatioita.

Samankaltaisia tuotteita

Huomaathan, että toiseen merkkiin vaihtaminen vaatii lähes aina uuden sovituksen optikolla.

Mainos
LensWay: 10 % alennusta kaikista piilolinsseistä alekoodilla