Systane Balance -kostutustippa hintavertailu

Kuva tuotteesta Systane Balance -kostutustippa

Systane Balance on Alconin valmistama voiteleva silmätippa, joka on kehitetty erityisesti Meibornin rauhasten toimintahäiriöstä (Meibomian Gland Dysfunction, MGD) kärsivien potilaiden kuivasilmäisyyden oireiden lievittämiseen. Tämä toimintahäiriö voi johtaa kyynelkalvon lipidipuutokseen, mikä on tavallinen syy silmien kuivumiseen.

Systane Balance -silmätippojen LipiTech-järjestelmä vakauttaa silmän lipidikerrosta ja estää pitkäkestoisesti kyynelnesteen haihtumista.

Tuote on saatavana 10 millilitran pulloissa. Sisältää Polyquad-säilöntäainetta, joka on tutkitusti hellävarainen silmille. Käytetään tarpeen mukaan.

Vertaa tuotteen Systane Balance -kostutustippa hintoja

Alta löydät tuotteen Systane Balance -kostutustippa hinnat useissa eri nettikaupoissa.

Halvin hinta: 10.91 € myyjältä LensWay.

Tietoa hintavertailusta: Hinnat päivittyvät automaattisesti kerran vuorokaudessa. Osa tuotteista on kauttamme edullisempia kuin suoraan kyseisestä kaupasta ostettuna. Saat tarjoushinnan vain siirtymällä kauppaan linkin kautta. Halvin ostopaikka ei ole aina sama, joten muista tarkistaa edullisin hinta sivuiltamme joka kerta ennen tilaamista. Hintavertailu ei kata kaikkia netin piilolinssikauppoja.

Samankaltaisia tuotteita

Huomaathan, että uuteen merkkiin vaihtaminen vaatii aina piilolinssisovituksen optikolla.

Kuva tuotteesta Systane Gel Drops -kostutustippa

Systane Gel Drops -kostutustippa

Systane Gel Drops on Alconin valmistama voiteleva geelisilmätippa, joka on kehitetty silmien kuivumisesta johtuvien kohtalaisten tai vaikeiden silmäoireiden lievittämiseen. Geelisilmätipat sopivat...

alk. 12.00 €
Vertaa hintoja
Kuva tuotteesta Systane Hydration -kostutustippa

Systane Hydration -kostutustippa

Systane Hydration on Alconin valmistama pitkäkestoisesti kosteutta kostutustippa. Sitä käytetään silmien kuivuudesta johtuvan polttelun ja ärsytyksen tilapäiseen lievitykseen. Valmiste sisältää...

alk. 11.88 €
Vertaa hintoja
Kuva tuotteesta Systane Ultra

Systane Ultra

Systane Ultra on Alconin valmistama voiteleva silmätippa, joka tarjoaa välitöntä ja pitkäkestoista kosteutusta ilman näön hämärtymistä. Se on edelleenkehitetty versio suosituista Systane-silmätipoista....

alk. 10.01 €
Vertaa hintoja
MAINOS
Mainos: SilmäasemaLenson-mainos: Osta piilolinssejä: Laaja valikoima, huokeat hinnat.
Copyright © 2009-2021 Piilari.info - Piilolinssit netistä ja hintavertailu. Kaikki oikeudet pidätetään. Sivustolla esitetty sisältö on luotu informatiivisessa tarkoituksessa, eikä sitä ole tarkoitettu korvaamaan lääketieteellistä tietoa, diagnooseja tai hoitoja. Noudata piilolinssien kanssa aina silmälääkärin, optikon tai muun näönhuollon ammattilaisen antamia ohjeita. Osa sivustolla olevista linkeistä johtaa yhteistyökumppaneidemme sivuille. Kumppanimme voivat maksaa meille komissiota näiden linkkien kautta tulevista myynneistä. Sivuston tietoliikenne on suojattu turvallisella SSL-salauksella.