Blink Intensive Triple Action hintavertailu

Kuva tuotteesta Blink Intensive Triple Action

Blink Intensive Triple Action on kolmivaikutteinen silmätippa, joka rauhoittaa, kosteuttaa ja suojaa kuivalta tuntuvia tai ärsyyntyneitä silmiä. Käytetään kuivasilmäisyyteen, arkoihin, vetistäviin tai ärsyttäviin silmiin. Sisältää liposomeja, jotka auttavat suojaamaan silmien luonnollista libidikerrosta. Sisältää lisäksi voimakasta antioksidanttia, E-vitamiinia.

Käyttöohjeet: Ravista huolellisesti ennen käyttöä. Annostele 1-2 tippaa silmään tarpeen mukaan. Räpyttele silmiä puhdistaaksesi silmän. Käyttö tarpeen mukaan. Piilolinssejä ei tarvitse poistaa ennen käyttöä.

Vertaa tuotteen Blink Intensive Triple Action hintoja

Alta löydät tuotteen Blink Intensive Triple Action hinnat useissa eri nettikaupoissa.

Halvin hinta: 10.01 € myyjältä LensWay.

Tietoa hintavertailusta: Hinnat päivittyvät automaattisesti kerran vuorokaudessa. Osa tuotteista on kauttamme edullisempia kuin suoraan kyseisestä kaupasta ostettuna. Saat tarjoushinnan vain siirtymällä kauppaan linkin kautta. Halvin ostopaikka ei ole aina sama, joten muista tarkistaa edullisin hinta sivuiltamme joka kerta ennen tilaamista. Hintavertailu ei kata kaikkia netin piilolinssikauppoja.

MAINOS
Mainos: SilmäasemaLenson-mainos: Osta piilolinssejä: Laaja valikoima, huokeat hinnat.
Copyright © 2009-2021 Piilari.info - Piilolinssit netistä ja hintavertailu. Kaikki oikeudet pidätetään. Sivustolla esitetty sisältö on luotu informatiivisessa tarkoituksessa, eikä sitä ole tarkoitettu korvaamaan lääketieteellistä tietoa, diagnooseja tai hoitoja. Noudata piilolinssien kanssa aina silmälääkärin, optikon tai muun näönhuollon ammattilaisen antamia ohjeita. Osa sivustolla olevista linkeistä johtaa yhteistyökumppaneidemme sivuille. Kumppanimme voivat maksaa meille komissiota näiden linkkien kautta tulevista myynneistä. Sivuston tietoliikenne on suojattu turvallisella SSL-salauksella.