Systane Hydration -kostutustippa: hintavertailu

Systane Hydration -kostutustippa

Vertaa tuotteen Systane Hydration -kostutustippa hintoja ja löydä edullisin ostopaikka

Alla olevasta taulukosta löydät tuotteen Systane Hydration -kostutustippa hinnat useilla jälleenmyyjillä. Vertaa piilolinssien ja tarvikkeiden hintoja ja säästä.

Päivän edullisin hinta: 12.59 € myyjältä Alensa.

Systane Hydration on Alconin valmistama pitkäkestoisesti kosteutta kostutustippa. Sitä käytetään silmien kuivuudesta johtuvan polttelun ja ärsytyksen tilapäiseen lievitykseen. Valmiste sisältää hydroksipropyyliguarin ja hyaluronaatin yhdistelmän, joka kosteuttaa ja suojaa silmiä pidempään muodostaen silmän pinnalle tehokkaan kosteuskerroksen. Systane Hydration -silmätippoja voidaan käyttää myös kaikkien pehmeiden ja silikonihydrogeelipiilolinssien kanssa. Sen sisältämä Polyquad-säilöntäaine on hellävarainen silmän pinnalle. Avattu pullo on käytettävä 3 kuukauden kuluessa. Käytetään tiputtamalla 1-2 tippaa silmään tai piilolinssille tarpeen mukaan ja räpäytä silmiä muutamaan kertaan.

Tietoa hintavertailusta

  • Osa tuotteista on kauttamme edullisempia kuin suoraan jälleenmyyjän verkkosivuilta ostettuna. Saat tarjoushinnan vain siirtymällä kauppaan linkin kautta.
  • Hinnat päivittyvät automaattisesti kerran vuorokaudessa. Vaikka hinnat päivittyvät säännöllisesti, tuotteen hinta voi olla muuttunut edellisen päivityksen jälkeen. Tarkista lopullinen hinta aina jälleenmyyjän sivuilta.
  • Hinnat eivät sisällä mahdollisia toimituskuluja, jotka voivat riippua tilauksen koosta ja/tai valitusta toimitustavasta.
  • Mikäli myyjän verkkokauppaan on saatavilla alennuskoodi, löydät sen hintavertailutaulukosta. Saat hintavertailussa esitetyn hinnan syöttämällä koodin kaupan ostoskori- tai kassasivulla.
  • Tilaa vain sellaisia tuotteita, joihin sinulla on silmälääkärin tai optikon myöntämä voimassaoleva piilolinssimääräys. Piilolinssiresepti on yleensä voimassa yhden (1) vuoden. Näkömme muuttuu jatkuvasti. Tarkistuta silmäsi säännöllisesti.
  • Halvin ostopaikka ei ole aina sama, joten muistathan tarkistaa edullisimman ostopaikan sivuiltamme myös ensi kerralla. Hintavertailu ei kata kaikkia netin piilolinssikauppoja.
  • Piilolinssi on lääkinnällinen laite, jonka käyttö vaatii huolellisuutta ja oikeaoppista käsittelyä. Väärinkäytettynä piilolinssit voivat aiheuttaa silmävaurioita tai muita vakavia komplikaatioita.

Samankaltaisia tuotteita

Huomaathan, että toiseen merkkiin vaihtaminen vaatii lähes aina uuden sovituksen optikolla.

Mainos
LensWay: 10 % alennusta kaikista piilolinsseistä alekoodilla