Blink Contacts hintavertailu

Kuva tuotteesta Blink Contacts

Blink Contacts on Abbot Medical Opticsin valmistama silmien kostutustippa, joka on kehitetty erityisesti piilolinssien käyttäjille. Silmätipat sisältävät ihmisen kyynelkalvosta luontaisesti sisältämää natriumhyaluronaattia, joka auttaa kuivien ja väsyneiden silmien rauhoittamisessa ja raikastiamisessa. Tipat kostuttavat silmiä joka kerta, kun räpäytät silmiäsi tarjoten pitkäkestoisen ja silkinpehmeän vaikutuksen. Ne tarjoavat apua erityisesti sinulle, joka kärsit kuivuvista silmistä piilolinssien käytön yhteydessä.

Blink Contacts -silmätippoja on saavana kahdessa eri koossa. Kätevä 10 millilitran pullo sisältää OcuPure-säilöntäainetta, kun taas yksittäispakatut pipetit ovat kokonaan säilöntäaineettomia.

Käyttö: Annostele silmiin tarvittaessa ja räpyttele muutaman kerran silmien huuhtomiseksi. Mukavuuden lisäämiseksi voit annostella 1-2 tippaa piilolinssille ennen niiden asettamista silmiin. Avattu pullo on käytettävä 45 päivän kuluessa avaamisesta. Vältä koskettamasta pullonsuuta sormilla.

Vertaa tuotteen Blink Contacts hintoja

Alta löydät tuotteen Blink Contacts hinnat useissa eri nettikaupoissa.

Halvin hinta: 4.97 € myyjältä LensWay.

Tietoa hintavertailusta: Hinnat päivittyvät automaattisesti kerran vuorokaudessa. Osa tuotteista on kauttamme edullisempia kuin suoraan kyseisestä kaupasta ostettuna. Saat tarjoushinnan vain siirtymällä kauppaan linkin kautta. Halvin ostopaikka ei ole aina sama, joten muista tarkistaa edullisin hinta sivuiltamme joka kerta ennen tilaamista. Hintavertailu ei kata kaikkia netin piilolinssikauppoja.

Samankaltaisia tuotteita

Huomaathan, että uuteen merkkiin vaihtaminen vaatii aina piilolinssisovituksen optikolla.

Kuva tuotteesta Blink Intensive Tears

Blink Intensive Tears

Blink Intensive Tears on Abbottin valmistama kostutustippa, joka auttaa kun silmät tuntuvat kuivilta piilolinssien kanssa. Nämä silmätipat on suunniteltu suojaamaan ja antamaan pitkäaikaista...

alk. 5.69 €
Vertaa hintoja
Kuva tuotteesta Blink Intensive Tears Plus

Blink Intensive Tears Plus

Blink Intensive Tears Plus on Abbott Medical Opticsin valmistama silmätippa, joka on geelimäinen versio Blink Intensive Tears -silmätipoista. Ne tarjoavat pitkäaikaista helpotusta kuiville ja...

alk. 7.85 €
Vertaa hintoja
MAINOS
Mainos: SilmäasemaLenson-mainos: Osta piilolinssejä: Laaja valikoima, huokeat hinnat.
Copyright © 2009-2021 Piilari.info - Piilolinssit netistä ja hintavertailu. Kaikki oikeudet pidätetään. Sivustolla esitetty sisältö on luotu informatiivisessa tarkoituksessa, eikä sitä ole tarkoitettu korvaamaan lääketieteellistä tietoa, diagnooseja tai hoitoja. Noudata piilolinssien kanssa aina silmälääkärin, optikon tai muun näönhuollon ammattilaisen antamia ohjeita. Osa sivustolla olevista linkeistä johtaa yhteistyökumppaneidemme sivuille. Kumppanimme voivat maksaa meille komissiota näiden linkkien kautta tulevista myynneistä. Sivuston tietoliikenne on suojattu turvallisella SSL-salauksella.