Blink Contacts – Piilolinssien hintavertailu

Blink Contacts

Vertaa tuotteen Blink Contacts hintoja ja löydä edullisin ostopaikka

Alla olevasta taulukosta löydät tuotteen Blink Contacts hinnat useilla jälleenmyyjillä. Vertaa piilolinssien ja tarvikkeiden hintoja ja säästä.

Päivän edullisin hinta: 5.21 € myyjältä LensWay.

Blink Contacts on Abbot Medical Opticsin valmistama silmien kostutustippa, joka on kehitetty erityisesti piilolinssien käyttäjille. Silmätipat sisältävät ihmisen kyynelkalvosta luontaisesti sisältämää natriumhyaluronaattia, joka auttaa kuivien ja väsyneiden silmien rauhoittamisessa ja raikastiamisessa. Tipat kostuttavat silmiä joka kerta, kun räpäytät silmiäsi tarjoten pitkäkestoisen ja silkinpehmeän vaikutuksen. Ne tarjoavat apua erityisesti sinulle, joka kärsit kuivuvista silmistä piilolinssien käytön yhteydessä.

Blink Contacts -silmätippoja on saavana kahdessa eri koossa. Kätevä 10 millilitran pullo sisältää OcuPure-säilöntäainetta, kun taas yksittäispakatut pipetit ovat kokonaan säilöntäaineettomia.

Käyttö: Annostele silmiin tarvittaessa ja räpyttele muutaman kerran silmien huuhtomiseksi. Mukavuuden lisäämiseksi voit annostella 1-2 tippaa piilolinssille ennen niiden asettamista silmiin. Avattu pullo on käytettävä 45 päivän kuluessa avaamisesta. Vältä koskettamasta pullonsuuta sormilla.

Tietoa hintavertailusta

  • Osa tuotteista on kauttamme edullisempia kuin suoraan jälleenmyyjän verkkosivuilta ostettuna. Saat tarjoushinnan vain siirtymällä kauppaan linkin kautta.
  • Hinnat päivittyvät automaattisesti kerran vuorokaudessa. Vaikka hinnat päivittyvät säännöllisesti, tuotteen hinta voi olla muuttunut edellisen päivityksen jälkeen. Tarkista lopullinen hinta aina jälleenmyyjän sivuilta.
  • Hinnat eivät sisällä mahdollisia toimituskuluja, jotka voivat riippua tilauksen koosta ja/tai valitusta toimitustavasta.
  • Mikäli myyjän verkkokauppaan on saatavilla alennuskoodi, löydät sen hintavertailutaulukosta. Saat hintavertailussa esitetyn hinnan syöttämällä koodin kaupan ostoskori- tai kassasivulla.
  • Tilaa vain sellaisia tuotteita, joihin sinulla on silmälääkärin tai optikon myöntämä voimassaoleva piilolinssimääräys. Piilolinssiresepti on yleensä voimassa yhden (1) vuoden. Näkömme muuttuu jatkuvasti. Tarkistuta silmäsi säännöllisesti.
  • Halvin ostopaikka ei ole aina sama, joten muistathan tarkistaa edullisimman ostopaikan sivuiltamme myös ensi kerralla. Hintavertailu ei kata kaikkia netin piilolinssikauppoja.
  • Piilolinssi on lääkinnällinen laite, jonka käyttö vaatii huolellisuutta ja oikeaoppista käsittelyä. Väärinkäytettynä piilolinssit voivat aiheuttaa silmävaurioita tai muita vakavia komplikaatioita.

Samankaltaisia tuotteita

Huomaathan, että toiseen merkkiin vaihtaminen vaatii lähes aina uuden sovituksen optikolla.

Mainos
LensWay: 10 % alennusta kaikista piilolinsseistä alekoodilla