Blink Intensive Tears Plus – Piilolinssien hintavertailu

Blink Intensive Tears Plus

Vertaa tuotteen Blink Intensive Tears Plus hintoja ja löydä edullisin ostopaikka

Alla olevasta taulukosta löydät tuotteen Blink Intensive Tears Plus hinnat useilla jälleenmyyjillä. Vertaa piilolinssien ja tarvikkeiden hintoja ja säästä.

Päivän edullisin hinta: 7.42 € myyjältä LensWay.

Blink Intensive Tears Plus on Abbott Medical Opticsin valmistama silmätippa, joka on geelimäinen versio Blink Intensive Tears -silmätipoista. Ne tarjoavat pitkäaikaista helpotusta kuiville ja ärtyneille silmille. Uuden koostumuksensa ansiosta, sillä on runsaasti voitelevia ominaisuuksia. Silmätipat on pakettu kätevään 10 millilitran pulloon, jota on helppo kuljettaa mukana kaikkialla, missä silmät voivat tarvita kostutusta.

Valmiste sopii käytettäväksi tarvittaessa ja myös piilolinssien kanssa. Annostele 1-2 tippaa oireilevaan silmään ja räpyttele muutaman kerran silmät huuhtomiseksi. Piilolinssit suositellaan poistettavaksi ennen annostelua. Käytettävä 45 vuorokauden kuluessa avaamispäivästä.

Tietoa hintavertailusta

  • Osa tuotteista on kauttamme edullisempia kuin suoraan jälleenmyyjän verkkosivuilta ostettuna. Saat tarjoushinnan vain siirtymällä kauppaan linkin kautta.
  • Hinnat päivittyvät automaattisesti kerran vuorokaudessa. Vaikka hinnat päivittyvät säännöllisesti, tuotteen hinta voi olla muuttunut edellisen päivityksen jälkeen. Tarkista lopullinen hinta aina jälleenmyyjän sivuilta.
  • Hinnat eivät sisällä mahdollisia toimituskuluja, jotka voivat riippua tilauksen koosta ja/tai valitusta toimitustavasta.
  • Mikäli myyjän verkkokauppaan on saatavilla alennuskoodi, löydät sen hintavertailutaulukosta. Saat hintavertailussa esitetyn hinnan syöttämällä koodin kaupan ostoskori- tai kassasivulla.
  • Tilaa vain sellaisia tuotteita, joihin sinulla on silmälääkärin tai optikon myöntämä voimassaoleva piilolinssimääräys. Piilolinssiresepti on yleensä voimassa yhden (1) vuoden. Näkömme muuttuu jatkuvasti. Tarkistuta silmäsi säännöllisesti.
  • Halvin ostopaikka ei ole aina sama, joten muistathan tarkistaa edullisimman ostopaikan sivuiltamme myös ensi kerralla. Hintavertailu ei kata kaikkia netin piilolinssikauppoja.
  • Piilolinssi on lääkinnällinen laite, jonka käyttö vaatii huolellisuutta ja oikeaoppista käsittelyä. Väärinkäytettynä piilolinssit voivat aiheuttaa silmävaurioita tai muita vakavia komplikaatioita.

Samankaltaisia tuotteita

Huomaathan, että toiseen merkkiin vaihtaminen vaatii lähes aina uuden sovituksen optikolla.

Mainos
LensWay: 10 % alennusta kaikista piilolinsseistä alekoodilla