Blink Intensive Tears Plus hintavertailu

Kuva tuotteesta Blink Intensive Tears Plus

Blink Intensive Tears Plus on Abbott Medical Opticsin valmistama silmätippa, joka on geelimäinen versio Blink Intensive Tears -silmätipoista. Ne tarjoavat pitkäaikaista helpotusta kuiville ja ärtyneille silmille. Uuden koostumuksensa ansiosta, sillä on runsaasti voitelevia ominaisuuksia. Silmätipat on pakettu kätevään 10 millilitran pulloon, jota on helppo kuljettaa mukana kaikkialla, missä silmät voivat tarvita kostutusta.

Valmiste sopii käytettäväksi tarvittaessa ja myös piilolinssien kanssa. Annostele 1-2 tippaa oireilevaan silmään ja räpyttele muutaman kerran silmät huuhtomiseksi. Piilolinssit suositellaan poistettavaksi ennen annostelua. Käytettävä 45 vuorokauden kuluessa avaamispäivästä.

Vertaa tuotteen Blink Intensive Tears Plus hintoja

Alta löydät tuotteen Blink Intensive Tears Plus hinnat useissa eri nettikaupoissa.

Halvin hinta: 7.85 € myyjältä LensWay.

Tietoa hintavertailusta: Hinnat päivittyvät automaattisesti kerran vuorokaudessa. Osa tuotteista on kauttamme edullisempia kuin suoraan kyseisestä kaupasta ostettuna. Saat tarjoushinnan vain siirtymällä kauppaan linkin kautta. Halvin ostopaikka ei ole aina sama, joten muista tarkistaa edullisin hinta sivuiltamme joka kerta ennen tilaamista. Hintavertailu ei kata kaikkia netin piilolinssikauppoja.

Samankaltaisia tuotteita

Huomaathan, että uuteen merkkiin vaihtaminen vaatii aina piilolinssisovituksen optikolla.

Kuva tuotteesta Blink Intensive Tears

Blink Intensive Tears

Blink Intensive Tears on Abbottin valmistama kostutustippa, joka auttaa kun silmät tuntuvat kuivilta piilolinssien kanssa. Nämä silmätipat on suunniteltu suojaamaan ja antamaan pitkäaikaista...

alk. 5.69 €
Vertaa hintoja
Kuva tuotteesta Blink Contacts

Blink Contacts

Blink Contacts on Abbot Medical Opticsin valmistama silmien kostutustippa, joka on kehitetty erityisesti piilolinssien käyttäjille. Silmätipat sisältävät ihmisen kyynelkalvosta luontaisesti...

alk. 4.97 €
Vertaa hintoja
MAINOS
Mainos: SilmäasemaLenson-mainos: Osta piilolinssejä: Laaja valikoima, huokeat hinnat.
Copyright © 2009-2021 Piilari.info - Piilolinssit netistä ja hintavertailu. Kaikki oikeudet pidätetään. Sivustolla esitetty sisältö on luotu informatiivisessa tarkoituksessa, eikä sitä ole tarkoitettu korvaamaan lääketieteellistä tietoa, diagnooseja tai hoitoja. Noudata piilolinssien kanssa aina silmälääkärin, optikon tai muun näönhuollon ammattilaisen antamia ohjeita. Osa sivustolla olevista linkeistä johtaa yhteistyökumppaneidemme sivuille. Kumppanimme voivat maksaa meille komissiota näiden linkkien kautta tulevista myynneistä. Sivuston tietoliikenne on suojattu turvallisella SSL-salauksella.