Systane Gel Drops -kostutustippa: hintavertailu

Systane Gel Drops -kostutustippa

Vertaa tuotteen Systane Gel Drops -kostutustippa hintoja ja löydä edullisin ostopaikka

Alla olevasta taulukosta löydät tuotteen Systane Gel Drops -kostutustippa hinnat useilla jälleenmyyjillä. Vertaa piilolinssien ja tarvikkeiden hintoja ja säästä.

Päivän edullisin hinta: 12.67 € myyjältä LensWay.

Systane Gel Drops on Alconin valmistama voiteleva geelisilmätippa, joka on kehitetty silmien kuivumisesta johtuvien kohtalaisten tai vaikeiden silmäoireiden lievittämiseen. Geelisilmätipat sopivat käytettäväksi Systane Balance- ja Systane Ultra -valmisteiden kanssa. Systane Gel Drops -tipoissa on ainutlaatuinen vaikutusmekanismi, joka lievittää tehokkaasti kuivasilmäisyyteen liittyvää epämukavuuden tunnetta silmissä. Tipat voitelevat silmän pintaa tehokkaasti ja pitkäkestoisesti, ja se soveltuu sekä päivä- että yökäyttöön. Valmiste on saatavana 10 millilitran pulloissa. Sen sisältämä Polyquad-säilytysaine on hellävarainen silmän pinnalle. Avattu pullo on käytettävä 3 kuukauden kuluessa.

Tietoa hintavertailusta

  • Osa tuotteista on kauttamme edullisempia kuin suoraan jälleenmyyjän verkkosivuilta ostettuna. Saat tarjoushinnan vain siirtymällä kauppaan linkin kautta.
  • Hinnat päivittyvät automaattisesti kerran vuorokaudessa. Vaikka hinnat päivittyvät säännöllisesti, tuotteen hinta voi olla muuttunut edellisen päivityksen jälkeen. Tarkista lopullinen hinta aina jälleenmyyjän sivuilta.
  • Hinnat eivät sisällä mahdollisia toimituskuluja, jotka voivat riippua tilauksen koosta ja/tai valitusta toimitustavasta.
  • Mikäli myyjän verkkokauppaan on saatavilla alennuskoodi, löydät sen hintavertailutaulukosta. Saat hintavertailussa esitetyn hinnan syöttämällä koodin kaupan ostoskori- tai kassasivulla.
  • Tilaa vain sellaisia tuotteita, joihin sinulla on silmälääkärin tai optikon myöntämä voimassaoleva piilolinssimääräys. Piilolinssiresepti on yleensä voimassa yhden (1) vuoden. Näkömme muuttuu jatkuvasti. Tarkistuta silmäsi säännöllisesti.
  • Halvin ostopaikka ei ole aina sama, joten muistathan tarkistaa edullisimman ostopaikan sivuiltamme myös ensi kerralla. Hintavertailu ei kata kaikkia netin piilolinssikauppoja.
  • Piilolinssi on lääkinnällinen laite, jonka käyttö vaatii huolellisuutta ja oikeaoppista käsittelyä. Väärinkäytettynä piilolinssit voivat aiheuttaa silmävaurioita tai muita vakavia komplikaatioita.

Samankaltaisia tuotteita

Huomaathan, että toiseen merkkiin vaihtaminen vaatii lähes aina uuden sovituksen optikolla.

Mainos
LensWay: 10 % alennusta kaikista piilolinsseistä alekoodilla