iWear Oxygen hintavertailu

iWear Oxygen piilolinssien alkuperäisnimi on Biofinity.

iWear Oxygen on Instrun, Nissenin ja Keopsin myymä silikonihydrogeelistä valmistettu kuukausi-/yötäpäiväälinssi, jota on aiemmin myyty myös nimellä iWear XR Supreme. Se on optikkoketjujen uudelleenbrändäämä private label -tuote, joka on alkuperäiseltä nimeltään Biofinity.

Biofinity- ja iWear Oxygen -piilolinssit ovat identtiset ja tulevat samalta valmistajalta (CooperVision) – vain tuotteen nimi ja pakkaus on muutettu.

Jos olet aikaisemmin käyttänyt iWear Oxygen -linssejä, voit tilata usein edullisempia Biofinity-linssejä ilman uutta piilolinssisovitusta optikolla.

iWear Oxygen- ja Biofinity-linssejä voidaan käyttää yhtäjaksoisesti, optikon määräyksellä myös nukkuessa, jopa 30 päivää.

Nämä piilolinssit valmistetaan Aquaform-teknologian avulla, joka mahdollistaa erinomaisen hapenläpäisyn. Pehmeä ja joustava linssimateriaali sitoo itseensä runsaasti vettä, joten silmät eivät kuivu pitkässäkään käytössä.

Täydellinen nestetasapaino ja hengittävyys tekevät näistä piilolinsseistä niin luonnollisen tuntuiset, ettet edes huomaa käyttäväsi piilolinssejä.

Jaa ystävillesi:
Piilari.info logo
Piilari.info © 2009-2023. Kaikki oikeudet pidätetään. Piilari.info tarjoaa tietoa piilolinsseistä ja niiden käytöstä, sekä jatkuvasti päivittyvän piilolinssien hintavertailun, jonka avulla kuluttajat voivat löytää edullisimman paikan ostaa piilolinssit netistä. Tällä sivustolla esitetty sisältö on luotu informatiivisessa tarkoituksessa, eikä sitä ole tarkoitettu korvaamaan lääketieteellistä tietoa, diagnooseja tai hoitoja. Noudata piilolinssien käytössä aina silmälääkärin, optikon tai muun näönhuollon ammattilaisen antamia ohjeita. Osa sivustolla olevista linkeistä johtaa yhteistyökumppaneidemme sivuille. Kumppanimme voivat maksaa meille komissiota affiliate-linkkien kautta tulevista myynneistä. Sivuston tietoliikenne on suojattu turvallisella SSL-salauksella.