iWear Oxygen - Piilolinssien hintavertailu

iWear Oxygen piilolinssien alkuperäisnimi on Biofinity.

iWear Oxygen on Instru-, Nissen- ja Keops-optikkoketjujen myymä silikonihydrogeelistä valmistettu kuukausi-/yötäpäiväälinssi, jota on aiemmin myyty myös nimellä iWear XR Supreme. Se on ketjujen uudelleenbrändäämä private label -tuote, joka on alkuperäiseltä nimeltään Biofinity.

Biofinity- ja iWear Oxygen -piilolinssit tulevat samalta valmistajalta (CooperVision) ja ovat keskenään identtiset – vain tuotteen nimi ja pakkaus on muutettu. Jos olet aikaisemmin käyttänyt iWear Oxygen -linssejä ja piilolinssimääräyksesi on edelleen voimassa, voit vaihtaa usein edullisempiin Biofinity -linsseihin ilman uutta piilolinssisovitusta optikolla.

iWear Oxygen- ja Biofinity-linssejä voidaan käyttää yhtäjaksoisesti, optikon määräyksellä myös nukkuessa. Nämä piilolinssit valmistetaan Aquaform-teknologian avulla, joka mahdollistaa erinomaisen hapenläpäisyn. Pehmeä ja joustava linssimateriaali sitoo itseensä runsaasti vettä, joten silmät eivät kuivu pitkässäkään käytössä.

Täydellinen nestetasapaino ja hengittävyys tekevät näistä piilolinsseistä niin luonnollisen tuntuiset, ettet edes huomaa käyttäväsi piilolinssejä.

Löydä edullisin hinta iWear Oxygen -linsseille

Tuotetiedot

Ominaisuus Tieto
Valmistaja CooperVision
Brändi Biofinity
Linssityyppi asfäärinen kuukausi-/yötäpäivääpiilolinssi
Vaihtoväli 30 päivää
Materiaali comfilcon A
Linssimateriaali silikonihydrogeeli
Pakkauskoko 3 tai 6 linssiä/pkt
Voimakkuus (PWR/SF/SPH) –12.00...+8.00 D
Kaarevuus (BC) 8,6 mm
Halkaisija (DIA) 14,0 mm
Nestepitoisuus 48 %
Hapen läpäisevyys 160 Dk/t
Keskipaksuus 0,08 mm
Oikein-/väärinpäin merkintä Ei
Käsittelyvärjäys Kyllä
UV-suoja Ei
Mainos
LensWay: 10 % alennusta kaikista piilolinsseistä alekoodilla