iWear Oxygen Relax - Piilolinssien hintavertailu

iWear Oxygen Relax piilolinssien alkuperäisnimi on Biofinity Energys (CooperVision).

iWear Oxygen Relax on Instrumentarium-, Nissen- ja Keops-optikkoketjujen myymä jatkuvakäyttöinen piilolinssi. Se on optikkoketjujen uudelleenbrändäämä private label -tuote, jonka alkuperäisnimi on Biofinity Energys.

Biofinity Energys- ja iWear Oxygen Relax -piilolinssit tulevat samalta valmistajalta (CooperVision) ja ovat keskenään identtiset – vain tuotteen nimi ja pakkaus on muutettu. Jos olet aiemmin käyttänyt iWear Oxygen Relax -piilolinssejä, voit vaihtaa usein edullisempiin Biofinity Energys -linsseihin ilman uutta sovitusta optikolla.

Näiden kuukausi-/yötäpäiväälinssien optinen rakenne ja materiaali on suunniteltu erityisesti paljon digitaalisia laitteita käyttäville. Niissä on patentoitu Digital Zone -optiikka, joka vähentää silmien rasitusta lähityöskentelyssä ilman kaukonäön kärsimistä sekä ehkäisee silmien väsymisestä johtuvaa kuivumista. Aquaform-teknologia sitoo linsseihin kosteutta ja pitää ne pehmeinä ja miellyttävinä käyttää. Luonnollinen kostuvuus voi vähentää kuivuuden tunnetta silloin, kun räpyttelet vähemmän silmiä.

iWear Oxygen Relax -piilolinssejä voidaan käyttää päiväkäyttöisinä enintään 30 päivän ajan, kunnes linssit on vaihdettava uusiin, ja yötäpäivää-käytössä vain optikon erillisellä määräyksellä.

Vertaa iWear Oxygen Relax -piilolinssien hintoja ja säästä

Tuotetiedot

Ominaisuus Tieto
Valmistaja CooperVision
Brändi Biofinity
Linssityyppi asfäärinen kuukausi-/yötäpäivääpiilolinssi
Vaihtoväli 30 päivää
Pakkauskoko 3 tai 6 linssiä/pkt
Voimakkuus (PWR/SF/SPH) –12,00...+8,00 D
Kaarevuus (BC) 8,6 mm
Halkaisija (DIA) 14,0 mm
Linssimateriaali silikonihydrogeeli
Materiaali comfilcon A
Vesipitoisuus 48 %
Hapen läpäisevyys 160 Dk/t
Keskiosan paksuus 0,08 mm
Oikein-/väärinpäin merkintä Ei
Käsittelyvärjäys Kyllä, vaaleansininen
UV-suoja Ei
Mainos
LensWay: 10 % alennusta kaikista piilolinsseistä alekoodilla