iWear DR Comfort Toric - Piilolinssien hintavertailu

iWear DR Comfort Toric vastaava tuote

iWear Comfort Toric on Instrun, Keopsin ja Nissenin myymä toorinen kuukausilinssi, joka on tarkoitettu hajataitteisuuden korjaamiseen liki- ja kaukotaitteisuuden lisäksi. Se on optikkoketjujen uudelleenbrändäämä tuote, jonka alkuperäinen nimi on Biomedics Toric. Molemmat linssit tulevat samalta valmistajalta ja ovat keskenään identtisiä – vain tuotteen nimi eroaa alkuperäisestä. Mikäli olet aiemmin käyttänyt iWear Comfort Toric -linssejä, voit siirtyä käyttämään usein edullisempia Biomedics Toric -linssejä ilman uutta piilolinssisovitusta.

iWear Comfort Toric-/Biomedics Toric -linssit erinomaisen stabiiliuden, mukavuuden ja terävän näön. Niiden edistyksellinen toorinen rakenne käsittää leveämmän prisma-alueen, jolla varmistetaan linssin oikea asento silmässä. Yhdenmukainen vaakapaksuus minimoi linssin kitkaa silmäluomeen ja tasainen pinta parantaa mukavuutta.

Kuukausilinssit poistetaan silmistä päivän päätteeksi, puhdistetaan ja säilötään desinfioivaan piilolinssinesteeseen vähintään kuuden tunnin ajaksi. Nämä linssit eivät sovellu nukkumiseen.

Huom! Tämä linssi on poistumassa optikkoketjujen valikoimasta, mutta sitä voi olla saatavilla vielä useilla jälleenmyyjillä. Optikkoketjut suosittelevat kokeilemaan uudempia iWear XR T Comfort -linssejä. Uusiin linsseihin siirtyminen edellyttää uutta piilolinssisovitusta optikolla.

Valmistaja: CooperVision. Linssityyppi: toorinen kuukausilinssi. Vaihtoväli: 1 kuukausi. Pakkauskoko: 6 linssiä/pkt. Voimakkuus: -9.00...+8.00. Sylinteri: 0,75, -1,25, -1,75, -2,25. Akseli: 10-180. Kaarevuus: 8.7. Halkaisija: 14.5. Materiaali: Ocufilcon D, Nestepitoisuus: 55 %, Hapenläpäisykyky: 17 Dk/t (-3.00D).

Myyjä Tuotenimi Hinta *
Shopping4net Biomedics Toric  €
LensWay Biomedics Toric  €
Lenson Biomedics Toric  €

 

Jaa ystävillesi ❤️