iWear DR Comfort Toric - Piilolinssien hintavertailu

iWear DR Comfort Toric vastaava tuote on Biomedics toric.

iWear Comfort Toric on Instrun, Keopsin ja Nissenin myymä toorinen kuukausilinssi, joka on tarkoitettu liki- ja kaukotaitteisuuden lisäksi hajataittoisuuden korjaamiseen. iWear DR Comfort Toric on optikkoketjujen uudelleenbrändäämä private label -tuote, jonka alkuperäinen nimi on Biomedics toric.

Biomedics toric- ja iWear DR Comfort Toric -piilolinssit tulevat samalta valmistajalta (CooperVision) ovat keskenään identtiset – vain tuotteen nimi ja pakkaus on muutettu. Mikäli olet aiemmin käyttänyt iWear Comfort Toric -linssejä, voit siirtyä käyttämään usein edullisempia Biomedics toric -linssejä ilman uutta sovitusta optikolla.

iWear Comfort Toric- ja Biomedics toric -linssit tarjoavat erinomaisen stabiiliuden, mukavuuden ja terävän näön. Niiden edistyksellinen toorinen rakenne käsittää leveämmän prisma-alueen, jolla varmistetaan linssin oikea asento silmässä. Yhdenmukainen vaakapaksuus minimoi linssin kitkaa silmäluomeen ja tasainen pinta parantaa mukavuutta.

Kuukausilinssit poistetaan silmistä päivän päätteeksi, puhdistetaan ja säilötään desinfioivaan piilolinssinesteeseen vähintään kuuden tunnin ajaksi. Nämä linssit eivät sovellu nukkumiseen.

Huom! Tämä linssi on poistumassa optikkoketjujen valikoimasta, mutta sitä voi olla saatavilla vielä useilla jälleenmyyjillä. Optikkoketjut suosittelevat kokeilemaan uudempia iWear XR T Comfort -linssejä. Uusiin linsseihin siirtyminen edellyttää uutta piilolinssisovitusta optikolla.

Vertaa iWear DR Comfort Toric -piilolinssien hintoja

Myyjä Tuotenimi Hinta *
Shopping4net Biomedics Toric  €
LensWay Biomedics Toric  €
Lenson Biomedics Toric  €

Lisätietoa

Ominaisuus Tieto
Valmistaja CooperVision
Brändi Biomedics
Linssityyppi toorinen kuukausipiilolinssi
Vaihtoväli 30 päivää
Pakkauskoko 3 linssiä/pkt
Voimakkuus –9,00...+6,00 D (0,50 D välein -6,00 D ja +5,00 D jälkeen)
Kaarevuus 8,7 mm
Halkaisija 14,5 mm
Sylinteri -0.75, -1.25, -1.75, -2.25
Akseli 10°–180° (10° välein)
Linssimateriaali hydrogeeli
Materiaali ocufilcon D
Vesipitoisuus 55 %
Hapen läpäisevyys 17,8 Dk/t
Oikein-/väärinpäin merkintä -
Käsittelyvärjäys Kyllä
UV-suoja Kyllä
Mainos
LensWay: 10 % alennusta kaikista piilolinsseistä alekoodilla