iWear Air Astigmatism hintavertailu

iWear Air Astigmatism vastaava tuote

iWear Air Astigmatism on Instrun, Keopsin ja Nissenin myymä toorinen kuukausi-/yötäpäivää linssi, joka on tarkoitettu hajataitteisuuden korjaamiseen. Linssiä on myyty aiemmin myös nimillä iWear T Comfort ja iWear XR T Comfort.

Tämä piilolinssi on optikkoketjujen uudelleenbrändäämä tuote, joka on alkuperäiseltä nimeltään Air Optix for Astigmatism. Molemmat linssit tulevat samalta valmistajalta ja ovat keskenään identtisiä – vain tuotteen nimi eroaa alkuperäisestä. Jos olet aiemmin käyttänyt iWear Air Astigmatism -linssejä, voit tilata Air Optix for Astigmatism -linssejä ilman uutta piilolinssisovitusta.

Näitä linssejä voidaan käyttää päiväkäytössä kuukausilinssin tavoin, jolloin ne poistetaan silmistä illalla, puhdistetaan ja säilötään piilolinssinesteeseen, tai optikon määräyksellä yliyön käytössä enintään 6 vuorokautta kerrallaan. Kuukauden käytön jälkeen linssit hävitetään ja uusi linssipari otetaan käyttöön.

iWear Air Astigmatism on valmistettu pehmeästä silikonihydrogeelistä, joka läpäisee happea jopa viisi kertaa tavallista kuukausilinssiä enemmän. Valmistuksessa käytetty Aqua Moisture System -teknologia ja erikoisohueksi muotoiltu reuna pitävät linssit miellyttävän tuntuisina koko päivän. Plasmakäsittely ehkäisee epäpuhtauksien kerääntymistä linssin pinnalle ja muotoilun ansiosta se pysyy paikoillaan tarjoten tasaisen hyvän näöntarkkuuden.

Valmistaja: Alcon. Linssityyppi: toorinen yötäpäivää-/kuukausilinssi. Vaihtoväli: 1 kuukausi. Pakkauskoko: 3 tai 6 linssiä/pkt. Voimakkuus: -9.00...0. Kaarevuus: 8.7. Halkaisija: 14.5. Sylinteri: -0.75, -1.25, -1.75 ja -2.25. Akseli: 10-180. Materiaali: Lotrafilcon B. Nestepitoisuus: 33 %. Käsittelyvärjätty.

Jaa ystävillesi:
Piilari.info logo
Piilari.info © 2009-2023. Kaikki oikeudet pidätetään. Piilari.info tarjoaa tietoa piilolinsseistä ja niiden käytöstä, sekä jatkuvasti päivittyvän piilolinssien hintavertailun, jonka avulla kuluttajat voivat löytää edullisimman paikan ostaa piilolinssit netistä. Tällä sivustolla esitetty sisältö on luotu informatiivisessa tarkoituksessa, eikä sitä ole tarkoitettu korvaamaan lääketieteellistä tietoa, diagnooseja tai hoitoja. Noudata piilolinssien käytössä aina silmälääkärin, optikon tai muun näönhuollon ammattilaisen antamia ohjeita. Osa sivustolla olevista linkeistä johtaa yhteistyökumppaneidemme sivuille. Kumppanimme voivat maksaa meille komissiota affiliate-linkkien kautta tulevista myynneistä. Sivuston tietoliikenne on suojattu turvallisella SSL-salauksella.