iWear Air Astigmatism - Piilolinssien hintavertailu

iWear Air Astigmatism vastaava tuote

iWear Air Astigmatism on Instrun, Keopsin ja Nissenin myymä toorinen kuukausi-/yötäpäivää-linssi, joka on tarkoitettu hajataittoisuuden korjaamiseen. Tätä linssiä on myyty aiemmin myös nimillä iWear T Comfort ja iWear XR T Comfort. iWear Air Astigmatism on optikkoketjujen uudelleenbrändäämä private label -tuote, joka on alkuperäiseltä nimeltään Air Optix for Astigmatism.

Air Optix for Astigmatism- ja iWear Air Astigmatism -piilolinssit tulevat samalta valmistajalta (Alcon) ja ovat keskenään identtiset – vain tuotteen nimi ja pakkaus on muutettu. Mikäli olet aiemmin käyttänyt iWear Air Astigmatism -linssejä, voit tilata usein edullisempia Air Optix for Astigmatism -linssejä ilman uutta piilolinssisovitusta.

iWear Air Astigmatism- ja Air Optix for Astigmatism -piilolinssejä voidaan käyttää päiväkäytössä kuukausilinssin tavoin, jolloin ne poistetaan silmistä illalla, puhdistetaan ja säilötään piilolinssinesteeseen, tai optikon määräyksellä yön yli -käytössä enintään 6 vuorokautta kerrallaan. Kuukauden käytön jälkeen linssit hävitetään ja uusi linssipari otetaan käyttöön.

Nämä linssit on valmistettu pehmeästä silikonihydrogeelistä, joka läpäisee happea jopa viisi kertaa tavallista kuukausilinssiä enemmän. Valmistuksessa käytetty Aqua Moisture System -teknologia ja erikoisohueksi muotoiltu reuna pitävät linssit miellyttävän tuntuisina koko päivän. Plasmakäsittely ehkäisee epäpuhtauksien kerääntymistä linssin pinnalle ja muotoilun ansiosta se pysyy paikoillaan tarjoten tasaisen hyvän näöntarkkuuden.

Vertaa tuotteen iWear Air Astigmatism hintoja

Lisätietoa

Ominaisuus Tieto
Valmistaja Alcon
Brändi Air Optix
Linssityyppi toorinen kuukausilinssi
Vaihtoväli 30 päivää
Pakkauskoko 3 tai 6 linssiä/pkt
Voimakkuus –10,00...+6,00 D
Kaarevuus 8,7 mm
Halkaisija 14,5 mm
Sylinteri -0.75, -1.25, -1.75, -2.25 D
Akseli 10°–180° (10° välein)
Linssimateriaali silikonihydrogeeli
Materiaali lotrafilcon B
Nestepitoisuus 38 %
Hapen läpäisevyys 33 Dk/t
Oikein-/väärinpäin merkintä Ei
Käsittelyvärjäys Kyllä
UV-suoja Ei
Mainos
LensWay: 10 % alennusta kaikista piilolinsseistä alekoodilla