Easyvision Vusion -kuukausilinssien hintavertailu

Easyvision Vusion kuukausilinssit vastaava tuote

Easyvision Vusion on Specsaversin myymä piilolinssi, jota myydään samalla nimellä sekä kertakäyttölinssinä että kuukausilinssinä. Kuukausilinssistä käytetään usein myös nimeä Easyvision Monthly Vusion. Kyseessä on optikkoketjun uudelleenbrändäämä tuote, jonka alkuperäisnimi on Proclear. Nämä linssit tulevat samalta valmistajalta ja ovat keskenään identtisiä – vain tuotteiden nimi eroaa toisistaan. Mikäli sinulla on voimassa oleva piilolinssimääräys Easyvision Vusion -kuukausilinsseihin, voit tilata usein edullisempia Proclear-linssejä ilman uutta sovitusta optikolla.

Easyvision Vusion ja Proclear ovat CooperVisionin valmistamia kuukausilinssejä, jotka on tarkoitettu liki- ja kaukotaitteisuuden korjaamiseen. Nämä linssit on kehitetty ehkäisemään silmien kuivumista ja ne sopivat erityisen hyvin heille, jotka kärsivät kuivista silmistä piilolinssien käytön aikana. Nämä linssit on valmistettu materiaalista, joka sitoo itseensä runsaasti nestettä ja pitää linssit kosteina pidempään. Valmistajan mukaan ne säilyttävät 96 % kosteudestaan jopa 12 tunnin käytön jälkeen.

Valmistaja: CooperVision. Linssityyppi: kuukausilinssi. Vaihtoväli: 1 kuukausi. Pakkauskoko: 6. Voimakkuus: -20.00...+20.00. Kaarevuus: 8.6. Halkaisija: 14.2. Materiaali: Omafilcon A/Omafilcon B. Nestepitoisuus: 62 %. Käsittelyvärjätty.

Jaa ystävillesi:
Piilari.info logo
Piilari.info © 2009-2023. Kaikki oikeudet pidätetään. Piilari.info tarjoaa tietoa piilolinsseistä ja niiden käytöstä, sekä jatkuvasti päivittyvän piilolinssien hintavertailun, jonka avulla kuluttajat voivat löytää edullisimman paikan ostaa piilolinssit netistä. Tällä sivustolla esitetty sisältö on luotu informatiivisessa tarkoituksessa, eikä sitä ole tarkoitettu korvaamaan lääketieteellistä tietoa, diagnooseja tai hoitoja. Noudata piilolinssien käytössä aina silmälääkärin, optikon tai muun näönhuollon ammattilaisen antamia ohjeita. Osa sivustolla olevista linkeistä johtaa yhteistyökumppaneidemme sivuille. Kumppanimme voivat maksaa meille komissiota affiliate-linkkien kautta tulevista myynneistä. Sivuston tietoliikenne on suojattu turvallisella SSL-salauksella.