Easyvision Vusion Kuukausilinssit - Hintavertailu

Easyvision Vusion kuukausilinssit vastaava tuote

Easyvision Vusion on Specsaversin myymä piilolinssi, jota myydään kertakäyttölinssinä nimellä Easyvision Vusion Daily ja kuukausilinssinä nimillä "Easyvision Vusion Kuukausilinssit", Easyvision Monthly Vusion tai Easyvision Vusion Monthly.

"Easyvision Vusion Kuukausilinssit" on optikkoketjun uudelleenbrändäämä private label -tuote, jonka alkuperäinimi on Proclear tai Proclear sphere.

Proclear sphere ja "Easyvision Vusion Kuukausilinssit" tulevat samalta valmistajalta (CooperVision) ja ovat keskenään identtiset. Vain tuotteiden nimi ja pakkaus on muutettu.

Mikäli sinulla on voimassa oleva piilolinssimääräys "Easyvision Vusion Kuukausilinsseihin", voit tilata usein edullisempia Proclear-linssejä ilman uutta sovitusta optikolla.

"Easyvision Vusion Kuukausilinssit" ja Proclear-piilolinssit ovat kuukausilinssejä, jotka on suunniteltu liki- ja kaukotaitteisuuden korjaamiseen. Nämä linssit on kehitetty ehkäisemään silmien kuivumista ja ne sopivat erityisen hyvin heille, jotka kärsivät kuivista silmistä piilolinssien käytön aikana. Linssit on valmistettu materiaalista, joka sitoo itseensä runsaasti nestettä ja pitää linssit kosteina pidempään. Valmistajan mukaan ne säilyttävät 96 % kosteudestaan jopa 12 tunnin käytössä.

Valmistaja: CooperVision. Linssityyppi: kuukausilinssi. Vaihtoväli: 1 kuukausi. Pakkauskoko: 6. Voimakkuus: -20.00...+20.00. Kaarevuus: 8.6. Halkaisija: 14.2. Materiaali: Omafilcon A/Omafilcon B. Nestepitoisuus: 62 %. Käsittelyvärjätty.

Vertaa Easyvision Vusion Kuukausilinssien ja Proclear-linssien hintoja ja säästä

Jaa ystävillesi ❤️