Easyvision Vusion Daily - Piilolinssien hintavertailu

Easyvision Vusion piilolinssit ovat alkuperäisnimeltään Proclear 1 day.

Easyvision Vusion Daily on Specsaversin myymä kertakäyttölinssi, jota myydään myös nimillä Easyvision Vusion ja Easyvision Daily Vusion. Tämä on optikkoketjujen uudelleenbrändäämä private label -tuote, jonka alkuperäinen nimi on Proclear 1 day.

Proclear 1 day- ja Easyvision Vusion Daily -piilolinssit tulevat samalta valmistajalta (CooperVision) ja ovat keskenään identtiset – vain tuotteen nimi ja pakkaus on muutettu. Jos olet aiemmin käyttänyt Easyvision Vusion Daily -piilolinssejä, voit vaihtaa usein edullisempiin Proclear 1 day -piilolinsseihin ilman uutta sovitusta optikolla.

Proclear 1 Day- ja Easyvision Vusion Daily on CooperVisionin valmistama kertakäyttöpiilolinssi, joka on tarkoitettu liki- ja kaukotaittoisuuden korjaamiseen. Linssi on suunniteltu erityisesti kuivista silmistä kärsiville käyttäjille. Se on valmistettu PC Hydrogel -materiaalista, joka sitoo itseensä vettä ja ehkäisee silmien kuivumista. Valmistajan mukaan linssit säilyttävät jopa 96 % kosteudestaan 12 tunnin käytössä.

Vertaa hintoja ja säästä

Tuotetiedot

Ominaisuus Tieto
Valmistaja CooperVision
Brändi Proclear
Linssityyppi asfäärinen kertakäyttöpiilolinssi
Vaihtoväli 1 päivä
Pakkauskoko 30 tai 90 linssiä/pkt
Voimakkuus –12,00...+8,00 D
Kaarevuus 8,7 mm
Halkaisija 14,2 mm
Linssimateriaali hydrogeeli
Materiaali omafilcon A
Vesipitoisuus 60 %
Hapen läpäisevyys 37 Dk/t
Keskipaksuus 0,09 mm
Oikein-/väärinpäin merkintä Ei
Käsittelyvärjäys Kyllä
UV-suoja Ei
Jaa ystävillesi ❤️
Osta piilolinssejä Lensonilta. Laaja valikoima, huokeat hinnat.