Easyvision Opteyes - Piilolinssien hintavertailu

Easyvision Opteyes on optikkoketjujen uudelleenbrändäämä piilolinssi, jonka alkuperäisnimi on Biofinity. Vertaa hintoja ja säästä.

Easyvision Opteyes (myös nimellä Easyvision Monthly Opteyes) on Specsaversin myymä kuukausi- tai optikon määräyksellä yötäpäiväälinssi, joka on tarkoitettu liki- ja kaukotaitteisuuden korjaamiseen. Easyvision Opteyes on optikkoketjun uudelleenbrändäämä private label -tuote, jonka alkuperäisnimi on Biofinity.

Biofinity- ja Easyvision Opteyes -piilolinssit tulevat samalta valmistajalta (CooperVision) ja ovat keskenään identtiset – vain tuotteen nimi ja pakkaus on muutettu. Jos sinulla on voimassa oleva piilolinssimääräys Easyvision Opteyes -linsseihin, voit tilata usein edullisempia Biofinity-linssejä ilman uutta sovitusta optikolla.

Biofinity/Easyvision Opteyes on CooperVisionin valmistama kuukausilinssi, jota voi optikon erillisellä määräyksellä käyttää myös yötäpäiväälinssinä. Linssin valmistuksessa käytetään Aquaform-teknologiaa, joka takaa sille erinomaisen hapenläpäisykyvyn.

Pehmeän ja joustavan materiaalinsa ansiosta linssi sitoo itseensä runsaasti vettä, joten linssit ja silmät eivät kuivu ja niitä on mukavampi käyttää pitkässäkin käytössä. Erinomainen nestetasapaino ja hengittävyys tekevät linssistä niin luonnollisen tuntuisen, ettet usein edes huomaa käyttäväsi piilolinssejä.

Löydä edullisin ostopaikka Easyvision Opteyes -piilolinsseille

Vertaa hintoja ja säästä.

Myyjä Tuotenimi Hinta *
Alensa Biofinity (3 kpl)  €
LensWay Biofinity  €
Alensa Biofinity (6 kpl)  €
Lenson Biofinity  €
Shopping4net Biofinity  €

Tuotetiedot

Ominaisuus Tieto
Valmistaja CooperVision
Brändi Biofinity
Linssityyppi asfäärinen kuukausilinssi
Vaihtoväli 30 päivää
Materiaali comfilcon A
Linssimateriaali silikonihydrogeeli
Pakkauskoko 3 tai 6 linssiä/pkt
Voimakkuus (PWR/SF/SPH) –12.00...+8.00 D
Kaarevuus (BC) 8,6 mm
Halkaisija (DIA) 14,0 mm
Nestepitoisuus 48 %
Hapen läpäisevyys 160 Dk/t
Keskipaksuus 0,08 mm
Oikein-/väärinpäin merkintä Ei
Käsittelyvärjäys Kyllä
UV-suoja Ei
Jaa ystävillesi ❤️
Osta piilolinssejä Lensonilta. Laaja valikoima, huokeat hinnat.