Easyvision Opteyes hintavertailu

Easyvision Opteyes piilolinssien alkuperäisnimi on Biofinity.

Easyvision Opteyes (myös nimellä Easyvision Monthly Opteyes) on Specsaversin myymä kuukausi- tai optikon määräyksellä yötäpäiväälinssi, joka on tarkoitettu liki- ja kaukotaitteisuuden korjaamiseen. Easyvision Opteyeson optikkoketjun uudelleenbrändäämä tuote, jonka alkuperäisnimi on Biofinity. Nämä linssit tulevat samalta valmistajalta ja ovat keskenään identtisiä – vain tuotteiden nimi on eri. Jos sinulla on voimassa oleva piilolinssimääräys Easyvision Opteyes -linsseihin, voit tilata usein edullisempia Biofinity-linssejä ilman uutta sovitusta optikolla.

Biofinity/Easyvision Opteyes on CooperVisionin valmistama kuukausilinssi, jota voi optikon määräyksellä käyttää myös yötäpäiväälinssinä. Linssin valmistuksessa käytetään Aquaform-teknologiaa, joka takaa sille erinomaisen hapenläpäisykyvyn. Pehmeän ja joustavan materiaalinsa ansiosta linssi sitoo itseensä runsaasti vettä, joten linssit ja silmät eivät kuivu ja niitä on mukavampi käyttää pitkässäkin käytössä. Erinomainen nestetasapaino ja hengittävyys tekevät linssistä niin luonnollisen tuntuisen, ettet edes huomaa käyttäväsi piilolinssejä.

  • Valmistaja: CooperVision.
  • Linssityyppi: kuukausi-/yötäpäiväälinssi.
  • Vaihtoväli: 1 kuukausi.
  • Pakkauskoko: 3 tai 6 linssiä/pkt.
  • Voimakkuus: -10.00...-0.75.
  • Kaarevuus: 8.6. Halkaisija: 14.0.
  • Materiaali: Comfilcon A.
  • Nestepitoisuus: 48 %.
  • Käsittelyvärjäys: vaaleansininen.
Jaa ystävillesi:
Piilari.info logo
Piilari.info © 2009-2023. Kaikki oikeudet pidätetään. Piilari.info tarjoaa tietoa piilolinsseistä ja niiden käytöstä, sekä jatkuvasti päivittyvän piilolinssien hintavertailun, jonka avulla kuluttajat voivat löytää edullisimman paikan ostaa piilolinssit netistä. Tällä sivustolla esitetty sisältö on luotu informatiivisessa tarkoituksessa, eikä sitä ole tarkoitettu korvaamaan lääketieteellistä tietoa, diagnooseja tai hoitoja. Noudata piilolinssien käytössä aina silmälääkärin, optikon tai muun näönhuollon ammattilaisen antamia ohjeita. Osa sivustolla olevista linkeistä johtaa yhteistyökumppaneidemme sivuille. Kumppanimme voivat maksaa meille komissiota affiliate-linkkien kautta tulevista myynneistä. Sivuston tietoliikenne on suojattu turvallisella SSL-salauksella.