Easyvision Opteyes Toric - Piilolinssien hintavertailu

Easyvision Opteyes Toric piilolinssien alkuperäisnimi on Biofinity toric.

Easyvision Opteyes Toric (myös nimellä easyvision Monthly Opteyes Toric) on Specsaversin myymä toorinen kuukausi-/yötäpäiväälinssi, joka on tarkoitettu hajataittoisuuden korjaamiseen. Tämä on optikkoketjujen uudelleenbrändäämä private label -tuote, jonka alkuperäinen nimi on Biofinity toric.

Biofinity toric- ja easyvision Opteyes Toric -piilolinssit tulevat samalta valmistajalta (CooperVision) ja ovat keskenään identtiset – vain tuotteen nimi ja pakkaus on muutettu. Jos olet aikaisemmin käyttänyt easyvision Opteyes Toric -linssejä ja piilolinssimääräyksesi on edelleen voimassa, voit vaihtaa usein edullisempiin Biofinity toric -linsseihin ilman uutta piilolinssisovitusta optikolla.

Nämä tooriset piilolinssit on suunniteltu tarjoamaan pitkäaikainen käyttömukavuus päivästä 1 päivään 30 saakka, vaikka sinulla olisi hajataittoa. Aquaform-teknologian ansiosta linssit pysyvät luonnostaan kosteina ja miellyttävinä, ja optimoitu linssigeometria takaa ennustettavaa ja vakaata näöntarkkuutta myös hajataittoisille. Linssien täydellinen nestetasapaino ja korkea hapenläpäisevyys tekevät niistä niin mukavat käyttää, että tuskin edes huomaat käyttävät piilareita.

Näitä piilolinssejä voidaan käyttää päiväkäytössä jopa 30 peräkkäisenä päivänä ja optikon erillisellä määräyksellä myös nukkuessa. On tärkeää keskustella optikon kanssa sinun silmillesi sopivista käyttöajoista ennen yön yli -käyttöä.

Vertaa easyvision Opteyes Toric -piilolinssien hintoja

Löydä edullisin ostopaikka ja säästä.

Tuotetiedot

Ominaisuus Tieto
Valmistaja CooperVision
Brändi Biofinity
Linssityyppi toorinen kuukausi- tai yötäpäivääpiilolinssi
Vaihtoväli 30 päivää
Pakkauskoko 3 tai 6 linssiä/pkt
Voimakkuus (PWR/SF/SPH) –10.00...+8.00 D
Kaarevuus (BC) 8,7 mm
Halkaisija (DIA) 14,5 mm
Sylinteri (CYL) -0.75, -1.25, -1.75, -2.25 DC
Akseli (AX) 10˚–180˚ (10˚ välein)
Linssimateriaali silikonihydrogeeli
Materiaali comfilcon A
Nestepitoisuus 48 %
Hapen läpäisevyys 116 Dk/t
Keskiosan paksuus 0,11 mm
Oikein-/väärinpäin merkintä Ei
Käsittelyvärjäys Kyllä, vaaleansininen
UV-suoja Ei
Mainos
LensWay: 10 % alennusta kaikista piilolinsseistä alekoodilla