iWear Vivid - Piilolinssien hintavertailu

iWear Vivid piilolinssien alkuperäisnimi on Live daily disposable. Vertaa hintoja ja säästä.

iWear Vivid on Instru-, Nissen- ja Keops-optikkoketjujen myymä kertakäyttölinssi. Se on ketjujen uudelleenbrändäämä private label -tuote, jonka alkuperäisnimi on Live daily disposable.

Live daily disposable- ja iWear Vivid -piilolinssit tulevat samalta valmistajalta (CooperVision) ja ovat keskenään identtiset – vain tuotteen nimi ja pakkaus on muutettu. Jos olet aiemmin käyttänyt iWear Vivid -piilolinssejä, voit vaihtaa usein edullisempiin Live-linsseihin ilman uutta piilolinssisovitusta optikolla.

iWear Vivid- ja Live-piilolinssit ovat mukavat, terveelliset ja käytännölliset silikonihydrogeelistä valmistetut kertakäyttölinssit, jotka täyttävät nuorten aikuisten tarpeet ja vapauden elää omaa elämää. Näissä linsseissä hyödynnetään AquaGen®-teknologiaa, jonka ansiosta linssit imevät ja sitovat vesimolekyylejä puoleensa. Yhdessä 56 % vesipitoisuuden kanssa se tekee linsseistä mukavan tuntuiset. Lisäksi linssi blokkaa osan UV-säteilystä.

Kertakäyttölinssejä käytetään vain päivällä ja vain yhden päivän kerrallaan. Linssit poistetaan illalla silmistä ja hävitetään, kunnes seuraavalla käyttökerralla otetaan jälleen uusi pari käyttöön. Kertakäyttölinsseillä ei saa nukkua. Noudata piilolinssien käytössä ja käsittelyssä optikkosi antamia ohjeita ja käyttöaikasuosituksia.

Löydä edullisin ostopaikka iWear Vivid -piilolinsseille

Vertaa helposti usean nettikaupan hinnat ja säästä.

Tuotetiedot

Ominaisuus Tieto
Valmistaja CooperVision
Brändi Live
Linssityyppi kertakäyttöpiilolinssi
Vaihtoväli 1 päivä
Pakkauskoko 30 tai 90 linssiä/pkt
Voimakkuus (PWR/SF/SPH) –10,00...+8,00 D
Kaarevuus (BC) 8,6 mm
Halkaisija (DIA) 14,0 mm
Linssimateriaali silikonihydrogeeli
Materiaali somofilcon A
Vesipitoisuus 56 %
Hapen läpäisevyys 86 Dk/t
Keskipaksuus 0,07 mm
Oikein-/väärinpäin merkintä Ei
Käsittelyvärjäys Ei
UV-suoja Kyllä
Mainos
LensWay: 10 % alennusta kaikista piilolinsseistä alekoodilla