iWear Vivid hintavertailu

iWear Vivid piilolinssien alkuperäisnimi on Live (CooperVision)

iWear Vivid on Instrun, Nissenin ja Keopsin myymä kertakäyttölinssi. iWear Vivid on optikkoketjujen uudelleenbrändäämä private label -tuote, jonka alkuperäisnimi on Live.

iWear Vivid- ja Live-piilolinssit tulevat samalta valmistajalta (CooperVision) ja ovat keskenään identtiset – vain tuotteen nimi on eri.

Jos olet aiemmin käyttänyt iWear Vivid -piilolinssejä, voit vaihtaa usein edullisempiin Live-linsseihin ilman uutta piilolinssisovitusta.

iWear Vivid- ja Live-piilolinssit ovat mukavat, terveelliset ja käytännölliset kertakäyttölinssit, jotka täyttävät nuorten aikuisten tarpeet ja vapauden elää omaa elämää.

Linsseissä hyödynnetään AquaGen®-teknologiaa, jonka ansiosta linssit imevät ja sitovat vesimolekyylejä puoleensa. Yhdessä 56 % vesipitoisuuden kanssa se tekee linsseistä mukavan tuntuiset. Lisäksi linssi blokkaa osan UV-säteilystä.

 

Tietoa hintavertailusta

  • Hinnat päivittyvät automaattisesti kerran vuorokaudessa. Vaikka hinnat päivittyvät säännöllisesti, hinta voi olla muuttunut edellisen päivityksen jälkeen. Tarkista lopullinen hinta myyjän verkkosivuilta.
  • Osa tuotteista on kauttamme edullisempia kuin suoraan myyjän sivuilta ostettuna. Saat tarjoushinnan vain siirtymällä kauppaan linkin kautta.
  • Hinnat eivät sisällä mahdollisia toimituskuluja, jotka voivat riippua toimitustavasta ja tilauksen loppusummasta.
  • Mikäli myyjän verkkokauppaan on saatavilla alennuskoodi, löydät sen hintavertailutaulukosta. Saat alennuksen syöttämällä alennuskoodin kaupan ostoskorisivulla.
  • Tilaathan vain piilolinssejä, joihin sinulla on silmälääkärin tai optikon antama piilolinssimääräys. Se on voimassa yhden (1) vuoden. Tarkastuta silmäsi säännöllisesti.
  • Hintavertailumme ei kata kaikkia netin piilolinssikauppoja.
  • Halvin ostopaikka ei ole aina sama, joten muistathan tarkistaa edullisimman ostopaikan sivuiltamme myös ensi kerralla.
imp?type(inv)g(13299503)a(1632657) imp?type(inv)g(24442830)a(1632657) imp?type(inv)g(22678404)a(1632657)
Jaa ystävillesi:
Piilari.info logo
Piilari.info © 2009-2023. Kaikki oikeudet pidätetään. Piilari.info tarjoaa tietoa piilolinsseistä ja niiden käytöstä, sekä jatkuvasti päivittyvän piilolinssien hintavertailun, jonka avulla kuluttajat voivat löytää edullisimman paikan ostaa piilolinssit netistä. Tällä sivustolla esitetty sisältö on luotu informatiivisessa tarkoituksessa, eikä sitä ole tarkoitettu korvaamaan lääketieteellistä tietoa, diagnooseja tai hoitoja. Noudata piilolinssien käytössä aina silmälääkärin, optikon tai muun näönhuollon ammattilaisen antamia ohjeita. Osa sivustolla olevista linkeistä johtaa yhteistyökumppaneidemme sivuille. Kumppanimme voivat maksaa meille komissiota affiliate-linkkien kautta tulevista myynneistä. Sivuston tietoliikenne on suojattu turvallisella SSL-salauksella.