iWear Hydro - Piilolinssien hintavertailu

iWear Hydro on optikkoketjujen uudelleenbrändäämä private label -tuote, jonka alkuperäisnimi on Proclear sphere.

iWear Hydro on Instrun ja Nissenin myymä kuukausipiilolinssi, jota on aiemmin myyty myös nimellä iWear DR Supreme. Se on optikkoketjujen uudelleenbrändäämä tuote, joka on alkuperäiseltä nimeltään Proclear sphere (aikaisemmalta nimeltään Proclear Compatibles).

Proclear sphere- ja iWear Hydro -piilolinssit ovat keskenään identtiset ja tulevat samalta valmistajalta (CooperVision) – vain tuotteiden nimi on eri.

Jos olet aiemmin käyttänyt iWear Hydro -piilolinssejä, voit tilata ilman uutta sovitusta usein edullisempia Proclear sphere -linssejä.

Tämä linssi on tarkoitettu liki- ja kaukotaitteisuuden korjaamiseen. Se on suunniteltu erityisesti estämään silmien kuivumisesta, ja sopii hyvin heille, jotka kärsivät silmien kuivumisesta piilolinssien käytön aikana. iWear Hydro- ja Proclear sphere -linssien valmistuksessa on käytetty materiaaleja, jotka vastaavat soluissa luonnollisesti esiintyviä aineita. Valmistajan mukaan linssit säilyttävät jopa 96 % kosteudestaan 12 tunnin käytön aikana.

Näitä linssejä voi käyttää päiväkäytössä korkeintaan 30 päivän ajan. Linssit puhdistetaan jokaisen käyttökerran jälkeen ja säilötään piilolinssien puhdistusnesteeseen. Viimeistään kuukauden käytön jälkeen linssit hävitetään ja uusi pari otetaan käyttöön.

Valmistaja: CooperVision. Linssityyppi: Kuukausilinssi. Vaihtoväli: 1 kuukausi. Pakkauskoko: 6. Voimakkuus: -20.00...+20.00. Kaarevuus: 8.6. Halkaisija: 14.2. Materiaali: Omafilcon A/Omafilcon B. Nestepitoisuus: 62 %. Käsittelyvärjätty.

Vertaa hintoja ja säästä

Myyjä Tuotenimi Hinta *
Alensa Proclear Sphere (6 kpl)  €
LensWay Proclear Sphere  €
Shopping4net Proclear  €
Lenson Proclear Sphere  €
Jaa ystävillesi ❤️
Osta piilolinssejä Lensonilta. Laaja valikoima, huokeat hinnat.