iWear Harmony - Piilolinssien hintavertailu

iWear Harmony on optikkoketjujen uudellenbrändäämä tuote, jonka alkuperäisnimi on MyDay daily disposable. Vertaa hintoja ja säästä.

iWear Harmony on Instrun ja Nissenin myymä kertakäyttölinssi, jota on myyty myös nimellä iWear DD Supreme xx. Se on optikkoketjujen uudelleenbrändäämä private label -tuote, jonka alkuperäisnimi on MyDay daily disposable.

MyDay daily disposable- ja iWear Harmony -piilolinssit ovat keskenään identtiset ja tulevat samalta valmistajalta (CooperVision) – vain tuotteen nimi ja pakkaus on muutettu. Mikäli olet käyttänyt aiemmin iWear Harmony -linssejä ja piilolinssireseptisi on edelleen voimassa, voit tilata usein edullisempia MyDay daily disposable -piilolinssejä ilman uutta piilolinssisovitusta.

Nämä linssit on valmistettu hyvin happea läpäisevästä ja hengittävästä silikonihydrogeelimateriaalista, joten ne tuntuvat mukavilta silmissä koko pitkän päivän ajan. Linsseissä on myös UV-suoja, joka estää haitallisen ultraviolettisäteilyn pääsemistä silmään. Linssiä pidetään päiväkäytössä kerran, jonka jälkeen se hävitetään, ja seuraavalla käyttökerralla uusi pari otetaan käyttöön.

Vertaa iWear Harmony -piilolinssien hintoja ja säästä

Tuotetiedot

Ominaisuus Tieto
Valmistaja CooperVision
Brändi MyDay
Linssityyppi kertakäyttöpiilolinssi
Vaihtoväli 1 päivä
Pakkauskoko 30 tai 90 linssiä/pkt
Voimakkuus (PWR/SF/SPH) –12,00...+8,00 D
Kaarevuus (BC) 8,4 mm
Halkaisija (DIA) 14,2 mm
Linssimateriaali silikonihydrogeeli
Materiaali stenfilcon A
Vesipitoisuus 54 %
Hapen läpäisevyys 100 Dk/t
Keskipaksuus 0,08 mm
Oikein-/väärinpäin merkintä -
Käsittelyvärjäys Kyllä, vaaleansininen
UV-suoja Kyllä, 85 % UVB-, 96 % UVB-säteilystä
Jaa ystävillesi ❤️
Osta piilolinssejä Lensonilta. Laaja valikoima, huokeat hinnat.