iWear Harmony hintavertailu

iWear Harmony vastaava tuote on MyDay daily disposable

iWear Harmony on Instrun ja Nissenin myymä kertakäyttölinssi, jota on myyty myös nimellä iWear DD Supreme xx. Se on optikkoketjujen uudelleenbrändäämä nk. private label -tuote, jonka alkuperäisnimi on MyDay daily disposable.

MyDay daily disposable- ja iWear Harmony -piilolinssit ovat keskenään identtiset ja tulevat samalta valmistajalta (CooperVision) – vain tuotteen nimi ja pakkaus on muutettu.

Mikäli olet käyttänyt aiemmin iWear Harmony -linssejä ja piilolinssireseptisi on edelleen voimassa, voit tilata usein edullisempia MyDay daily disposable -piilolinssejä ilman uutta piilolinssisovitusta.

Nämä linssit on valmistettu hyvin happea läpäisevästä ja hengittävästä silikonihydrogeelimateriaalista, joten se tuntuu mukavalta silmässä pitkäänkin. Linssissä on myös UV-suoja, joka estää haitallisen säteilyn pääsemistä silmään. Linssiä pidetään päiväkäytössä kerran, jonka jälkeen se hävitetään, ja seuraavalla käyttökerralla uusi pari otetaan käyttöön.

Valmistaja: CooperVision. Linssityyppi: kertakäyttölinssi. Vaihtoväli: 1 päivä. Pakkauskoko: 30 tai 90 linssiä/pkt. Voimakkuus: -10.00...+6.00. Kaarevuus: 8.4. Halkaisija: 14.2. Materiaali: Stenfilcon A. Nestepitoisuus: 54 %. UV-suoja (vähintään 99 % UVB- ja 75 % UVA-säteilystä). Käsittelyvärjäys.

Jaa ystävillesi ❤️