iWear Harmony Astigmatism - Piilolinssien hintavertailu

iWear Harmony Astigmatism on optikkoketjujen myymä toorinen kertakäyttölinssi. Se on uudelleenbrändätty private label -tuote, jonka alkuperäisnimi on MyDay daily disposable toric.

iWear Harmony Astigmatism on Nissenin, Instrun ja Keopsin myymä toorinen kertakäyttölinssi. Se on optikkoketjujen uudelleenbrändäämä private label -tuote, joka on alkuperäiseltä nimeltään MyDay daily disposable toric.

MyDay daily disposable toric- ja iWear Harmony Astigmatism -piilolinssit ovat keskenään identtiset tuotteet ja tulevat samalta valmistajalta (CooperVision) – vain tuotteen nimi ja pakkaus on muutettu. Mikäli olet aiemmin käyttänyt iWear Harmony Astigmatism -piilolinssejä, voit siirtyä käyttämään usein edullisempia MyDay daily disposable toric -piilolinssejä.

iWear Harmony Astigmatism/MyDay toric -piilolinssit varmistavat, että näet maailman kirkkaasti hajataitosta huolimatta. Ne hyödyntävät optimoitua toorista linssigeometriaa, joka on suunniteltu tarjoamaan poikkeuksellinen näöntarkkuus ja vakaus. Sen laaja stabilointialue ja suuri toorinen optinen alue takaavat, että näkösi pysyy terävänä ja selkeänä koko päivän, joka päivä.

Aquaform-teknologian ansiosta vesi lukittuu linssiin tarjoten optimaalisen kosteutuksen mukavuuden. Smart Silicone -teknologia on suunniteltu mahdollistamaan hapen kulkeutuminen silmiisi, pitäen ne koko päivän ajan terveinä ja virkeinä. Lisäksi niissä on sisäänrakennettu UV-suoja.

Löydä edullisin ostopaikka: Vertaa iWear Harmony Astigmatism -linssien hintoja

Tietoa iWear Harmony Astigmatism -piilolinsseistä

Ominaisuus Tieto
Valmistaja CooperVision
Brändi iWear/MyDay
Linssityyppi sfäärinen kertakäyttöpiilolinssi
Vaihtoväli 1 päivä
Pakkauskoko 30 tai 90 linssiä/pkt
Voimakkuus –10,00...+6,00 D
Kaarevuus 8,6 mm
Halkaisija 14,5 mm
Sylinteri -0.75, -1.25, -1.75, -2.25 D
Akseli 10–180° (10° välein)
Linssimateriaali silikonihydrogeeli
Materiaali senofilcon A
Vesipitoisuus 54 %
Hapen läpäisevyys 80 Dk/t
Keskipaksuus 0,08 mm
Oikein-/väärinpäin merkintä -
Käsittelyvärjäys Kyllä
UV-suoja Kyllä
Jaa ystävillesi ❤️
Osta piilolinssejä Lensonilta. Laaja valikoima, huokeat hinnat.