iWear Harmony Astigmatism hintavertailu

iWear Harmony Astigmatism on optikkoketjujen myymä toorinen kertakäyttölinssi. Se on uudelleenbrändätty private label -tuote, jonka alkuperäisnimi on MyDay daily disposable toric.

iWear Harmony Astigmatism on Nissenin, Instrun ja Keopsin myymä toorinen kertakäyttölinssi. Se on optikkoketjujen uudelleenbrändäämä private label -tuote, joka on alkuperäiseltä nimeltään MyDay daily disposable toric.

MyDay daily disposable toric- ja iWear Harmony Astigmatism -piilolinssit ovat keskenään identtiset tuotteet ja tulevat samalta valmistajalta (CooperVision). Vain tuotteen nimi ja pakkaus on muutettu.

Mikäli olet aiemmin käyttänyt iWear Harmony Astigmatism -piilolinssejä, voit siirtyä käyttämään usein edullisempia MyDay daily disposable toric -piilolinssejä.

Vertaa MyDay daily disposable toric -linssien hintoja ja säästä!

Jaa ystävillesi:
Piilari.info logo
Piilari.info © 2009-2023. Kaikki oikeudet pidätetään. Piilari.info tarjoaa tietoa piilolinsseistä ja niiden käytöstä, sekä jatkuvasti päivittyvän piilolinssien hintavertailun, jonka avulla kuluttajat voivat löytää edullisimman paikan ostaa piilolinssit netistä. Tällä sivustolla esitetty sisältö on luotu informatiivisessa tarkoituksessa, eikä sitä ole tarkoitettu korvaamaan lääketieteellistä tietoa, diagnooseja tai hoitoja. Noudata piilolinssien käytössä aina silmälääkärin, optikon tai muun näönhuollon ammattilaisen antamia ohjeita. Osa sivustolla olevista linkeistä johtaa yhteistyökumppaneidemme sivuille. Kumppanimme voivat maksaa meille komissiota affiliate-linkkien kautta tulevista myynneistä. Sivuston tietoliikenne on suojattu turvallisella SSL-salauksella.