iWear Fresh Presbyopia hintavertailu

iWear Fresh Presbyopia -piilolinssien alkuperäinen nimi on Proclear 1 day multifocal.

iWear Fresh Presbyopia on mm. Instru-, Keops- ja Nissen-optikkoketjujen myymä ikänäön korjaamiseen tarkoitettu uudelleenbrändätty tuote, joka on alkuperäiseltä nimeltään Proclear 1-day multifocal. Nämä linssit tulevat samalta valmistajalta ja ovat keskenään identtiset.

Jos olet aikaisemmin käyttänyt iWear Fresh Presbyopia -piilolinssejä, voit siis huoletta siirtyä käyttämään Proclear 1 day multifocal -piilolinssejä ilman uutta sovitusta optikolla.

iWear Fresh Presbyopia- ja Proclear 1 day multifocal -piilolinssit ovat CooperVisionin valmistamat, ikänäön korjaamiseen tarkoitetut progressiiviset piilolinssit, jotka auttavat näkemään tarkasti niin lähelle, kauas kuin välietäisyydellekin.

Proclear 1 day multifocal -piilolinsseissä hyödynnetään PC-teknologiaa, joka sitoo vettä linsseihin pitäen ne kosteina ja miellyttävine koko päivän ajan. Siksi nämä linssit sopivat erinomaisesti myös kuiville silmille.

Kertakäyttölinssien tuoman vapauden ansiosta voit jatkaa aktiivista elämäntapaa ikänäön mukanaan tuomista haasteista huolimatta!

Vertaa Proclear 1 day multifocal-/iWear Fresh Presbyopia -piilolinssien hintoja ja säästä silkkaa rahaa!

Jaa ystävillesi:
Piilari.info logo
Piilari.info © 2009-2023. Kaikki oikeudet pidätetään. Piilari.info tarjoaa tietoa piilolinsseistä ja niiden käytöstä, sekä jatkuvasti päivittyvän piilolinssien hintavertailun, jonka avulla kuluttajat voivat löytää edullisimman paikan ostaa piilolinssit netistä. Tällä sivustolla esitetty sisältö on luotu informatiivisessa tarkoituksessa, eikä sitä ole tarkoitettu korvaamaan lääketieteellistä tietoa, diagnooseja tai hoitoja. Noudata piilolinssien käytössä aina silmälääkärin, optikon tai muun näönhuollon ammattilaisen antamia ohjeita. Osa sivustolla olevista linkeistä johtaa yhteistyökumppaneidemme sivuille. Kumppanimme voivat maksaa meille komissiota affiliate-linkkien kautta tulevista myynneistä. Sivuston tietoliikenne on suojattu turvallisella SSL-salauksella.