iWear Fresh Presbyopia - Piilolinssien hintavertailu

iWear Fresh Presbyopia -piilolinssien alkuperäinen nimi on Proclear 1 day multifocal.

iWear Fresh Presbyopia on muun muassa Instru-, Keops- ja Nissen-optikkoketjujen myymä ikänäön korjaamiseen suunniteltu progressiivinen kertakäyttölinssi. Se on optikkoketjujen uudelleenbrändämää private label -tuote, joka on alkuperäiseltä nimeltään Proclear 1-day multifocal.

Proclear 1-day multifocal- ja iWear Fresh Presbyopia -piilolinssit tulevat samalta valmistajalta (CooperVision) ja ovat keskenään identtiset. Vain tuotteen nimi ja pakkaus on muutettu.

Jos olet aikaisemmin käyttänyt iWear Fresh Presbyopia -piilolinssejä, voit huoletta vaihtaa usein edullisempiin Proclear 1 day multifocal -piilolinsseihin ilman uutta sovitusta optikolla.

iWear Fresh Presbyopia- ja Proclear 1-day multifocal -piilolinssit on suunniteltu auttamaan näkemään tarkasti niin lähelle, kauas kuin välietäisyyksillekin.

Näissä linsseissä hyödynnetään ainutlaatuista PC-teknologiaa, joka sitoo vettä linsseihin pitäen ne kosteina ja miellyttävinä koko päivän ajan. Siksi nämä linssit sopivat erinomaisesti myös kuivista silmistä kärsiville.

Kertakäyttölinssien tuoman vapauden ansiosta voit jatkaa aktiivista elämäntapaa ikänäön mukanaan tuomista haasteista huolimatta!

Vertaa iWear Fresh Presbyopia -piilolinssien hintoja ja säästä

Lisätietoa

Ominaisuus Tieto
Valmistaja CooperVision
Brändi Proclear
Linssityyppi progressiivinen kertakäyttöpiilolinssi
Vaihtoväli 1 päivä
Pakkauskoko 30 tai 90 linssiä/pkt
Voimakkuus –10,00...+6,00 D
Kaarevuus 8,7 mm
Halkaisija 14,2 mm
Lisävahvuus 0...+2,50 D
Linssimateriaali hydrogeeli
Materiaali omafilcon A
Vesipitoisuus 60 %
Hapen läpäisevyys 28 Dk/t
Keskipaksuus 0,09 mm
Oikein-/väärinpäin merkintä Ei
Käsittelyvärjäys Kyllä, vaaleansininen
UV-suoja Ei
Jaa ystävillesi ❤️
Osta piilolinssejä Lensonilta. Laaja valikoima, huokeat hinnat.