iWear Extra - Piilolinssien hintavertailu

iWear Extra vastaava tuote

iWear Extra on Instru- ja Nissen-optikkoketjujen myymä kertakäyttölinssi, jota on aikaisemmin myyty myös nimellä iWear DD comfort Extra xx. iWear Extra on optikkoketjujen uudelleenbrändäämä private label -tuote, jonka alkuperäisnimi on Dailies AquaComfort Plus.

Dailies AquaComfort Plus- ja iWear Extra -piilolinssit tulevat samalta valmistajalta (Alcon) ja ovat keskenään identtiset – vain tuotteen nimi ja pakkaus on muutettu. Jos olet aikaisemmin käyttänyt iWear Extra -linssejä ja piilolinssimääräyksesi on edelleen voimassa, voit vaihtaa usein edullisempiin Dailies AquaComfort Plus -linsseihin ilman uutta sovitusta optikolla.

iWear Extra on kosteuttava ja raikkaan tuntuinen kertakäyttölinssi, joka tuntuvat mukavalta silmään laitettaessa ja pysyy mukavana koko päivän ajan. Linsseissä on kolmivaikutteinen kostutusominaisuus, joka kosteuttaa, raikastaa ja voitelee silmää jokaisella räpäytyksellä. Linssiä pidetään kerran päiväkäytössä, jonka jälkeen se hävitetään, ja uusi raikas pari otetaan käyttöön.

Löydä edullisin iWear Extra -piilolinsseille

Tuotetiedot

Ominaisuus Tieto
Valmistaja Alcon
Brändi Dailies
Linssityyppi sfäärinen kertakäyttöpiilolinssi
Vaihtoväli 1 päivä
Pakkauskoko 30 tai 90 linssiä/pkt (myynnissä myös 2 x 90 eli 180)
Voimakkuus (PWR/SF/SPH) –15,00...+8,00 D
Kaarevuus (BC) 8,7 mm
Halkaisija (DIA) 14,0 mm
Linssimateriaali hydrogeeli
Materiaali nelfilcon A
Nestepitoisuus 69 %
Hapen läpäisevyys 26 Dk/t
Oikein-/väärinpäin merkintä Ei
Käsittelyvärjäys Kyllä, vaaleansininen
UV-suoja Ei
Jaa ystävillesi ❤️
Osta piilolinssejä Lensonilta. Laaja valikoima, huokeat hinnat.