iWear DR Comfort - Piilolinssien hintavertailu

iWear DR Comfort on optikkoketjujen uudelleenbrändäämä private label -tuote, jonka alkuperäinen nimi on Biomedics 55 Evolution. Vertaa hintoja ja säästä.

iWear DR Comfort on Instru-, Nissen- ja Keops-optikkoketjujen uudelleenbrändäämä private label -tuote, jonka alkuperäinen nimi on Biomedics 55 Evolution asphere.

Biomedics 55 Evolution- ja iWear DR Comfort -piilolinssit tulevat samalta valmistajalta (CooperVision) ja ovat keskenään identtiset – vain tuotteen nimi ja pakkaus on muutettu. Jos olet aiemmin käyttänyt iWear DR Comfort -linssejä ja piilolinssimääräyksesi on edelleen voimassa, voit siirtyä käyttämään usein edullisempia Biomedics 55 Evolution -piilolinssejä.

Biomedics 55 evolution on kehitetty versio Biomedics 55 -linssistä. Uudessa linssissä on asfäärinen rakenne, joka tasoittaa epätasaista sarveiskalvoa taaten erinomaisen näöntarkkuuden ja paremman näön erityisesti hämärissä olosuhteissa. Tätä linssiä voidaan käyttää päiväkäytössä maksimissaan 30 päivän ajan.

Päivitys: Biomedics 55 Evolution- ja iWear DR Comfort -piilolinssit on poistumassa lähiaikoina valikoimista, mutta sitä voi olla edelleen saatavilla useilla jälleenmyyjillä.

Vertaa iWear DR Comfort -piilolinssien hintoja ja säästä

Tuotetiedot

Ominaisuus Tieto
Valmistaja CooperVision
Brändi Biomedics
Linssityyppi asfäärinen kuukausilinssi
Vaihtoväli 30 päivää
Pakkauskoko 3 tai 6 linssiä/pkt
Voimakkuus (PWR/SF/SPH) –10,00...+8,00 D
Kaarevuus (BC) 8,6, 8,9 mm (vain miinusvoimakkuudet), 8,8 mm (vain plusvoimakkuudet)
Halkaisija (DIA) 14,2 mm
Linssimateriaali hydrogeeli
Materiaali ocufilcon D
Vesipitoisuus 55 %
Hapen läpäisevyys 27 Dk/t
Oikein-/väärinpäin merkintä -
Käsittelyvärjäys -
UV-suoja Kyllä
Mainos
LensWay: 10 % alennusta kaikista piilolinsseistä alekoodilla