iWear DR Comfort hintavertailu

iWear DR Comfort vastaava tuote

iWear DR Comfort on Instrun, Nissenin ja Keopsin myymä pehmeä kuukausilinssi. Se on optikkoketjujen uudelleenbrändäämä tuote, joka on alkuperäiseltä nimeltään Biomedics 55 evolution. Molemmat linssit tulevat samalta valmistajalta ja ovat keskenään identtisiä – vain tuotteen nimi eroaa alkuperäisestä. Jos olet käyttänyt aiemmin iWear DR Comfort, voit tilata Biomedics 55 evolution -linssejä.

Biomedics 55 evolution on kehitetty versio Biomedics 55 -linssistä. Uudessa linssissä on asfäärinen rakenne, joka tasoittaa epätasaista sarveiskalvoa taaten erinomaisen näöntarkkuuden ja paremman näön erityisesti hämärissä olosuhteissa. Tätä linssiä käytetään päiväkäytössä maksimissaan 30 päivän ajan. Se ei sovellu nukkumiseen piilolinssien kanssa.

iWear DR Comfort on poistumassa valikoimista. Instru suosittelee kokeilemaan jatkuvakäyttöistä iWear XR Comfort -linssiä. Varaa aika optikolle piilolinssisovitukseen.

Valmistaja: CooperVision. Linssityyppi: kuukausilinssi. Vaihtoväli: 1 kuukausi. Pakkauskoko: 6 linssiä/pkt. Voimakkuus: -10.00...+8.00. Kaarevuus: 8.6, 8.8 ja 8.9. Halkaisija: 14.2. Materiaali: Ocufilcon D. Nestepitoisuus: 55 %. Käsittelyvärjäys. UV-suoja.

Jaa ystävillesi ❤️