iWear Color - Piilolinssien hintavertailu

iWear Color on optikkoketjujen uudelleenbrändäämä tuote, jonka alkuperäisnimi on Expressions Colors.

iWear Color oli Instrun, Keopsin ja Nissenin myymä värillinen kuukausilinssi, jota on aiemmin myyty myös nimellä iWear DR Color. Se on optikkoketjujen uudelleenbrändäämä private label -tuote, jonka alkuperäinen nimi on Expressions Colors.

Expressions Colors- ja iWear Color -piilolinssit tulevat samalta valmistajalta (CooperVision) ja ovat keskenään identtiset – vain tuotteen nimi ja pakkaus on muutettu. Mikäli olet aiemmin käyttänyt iWear Color- tai iWear DR Color -linssejä, voit siirtyä käyttämään usein edullisempia Expressions Colors -linssejä ilman uutta sovitusta optikolla.

Tämä on täysinpeittävä linssi, joka sopii sekä vaaleille että tummille silmille. Linssi on saatavana sekä vahvuuksilla että ilman sinisenä, vihreänä, ruskeana ja turkoosina. Expressions Colors -linssi on saatavana lisäksi 11 muun värisenä. Huomaa, että lopullinen tulos riippuu silmien luonnollisesta väristä.

Päivitys: CooperVision on lopettanut Expressions Colors -piilolinssien valmistuksen lokakuussa 2019. Tutustu muihin värillisiin piilolinsseihin, kuten Air Optix Colors ja FreshLook Colorblends.

Valmistaja: CooperVision. Linssityyppi: värillinen kuukausilinssi. Vaihtoväli: 1 kuukausi. Pakkauskoko: 1 linssi/pkt. Voimakkuus: -6.00...0.00. Kaarevuus: 8.7. Halkaisija: 14.4. Materiaali: Metafilcon A. Nestepitoisuus: 55 %. Värit: brown, hazel, grey, green, aqua, blue ja dark blue.

Mainos
LensWay: 10 % alennusta kaikista piilolinsseistä alekoodilla