iWear Air Presbyopia - Piilolinssien hintavertailu

iWear Air Presbyopia on optikkoketjun uudelleenbrändäämä tuote, jonka alkuperäinen nimi on Air Optix Aqua Multifocal. Vertaa hintoja ja säästä.

iWear Air Presbyopia on Instrun, Keopsin ja Nissenin myymä monitehoinen kuukausilinssi, joka on suunniteltu ikänäön korjaamiseen. Sitä on myyty aiemmin myös nimellä iWear XR M Comfort+. Tämä linssi on optikkoketjujen uudelleenbrändäämä private label -tuote, joka on alkuperäiseltä nimeltään Air Optix Aqua Multifocal.

Air Optix Aqua Multifocal- ja iWear Air Presbyopia -piilolinssit tulevat samalta valmistajalta (Alcon) ja ovat keskenään identtiset – vain tuotteen nimi ja pakkaus on muutettu. Jos olet käyttänyt aiemmin iWear Air Presbyopia -linssejä, voit tilata usein edullisempia Air Optix Aqua Multifocal -linssejä ilman uutta piilolinssisovitusta.

Tätä linssiä voidaan käyttää päiväkäytössä (otetaan yöksi pois) enintään kuukauden tai optikon määräyksellä jatkuvakäyttöisenä (myös nukkuessa) enintään 6 päivää.

iWear Air Presbyopia-/Air Optix Aqua Multifocal -linssissä on ainutlaatuinen Aqua Moisture System -teknologia, joka takaa paremman kosteuden ja käyttömukavuuden. Linssin kosteuttavat ainesosat ja pehmeä pintakäsittely antavat paremman mukavuuden koko päiväksi. Linssi päästää lävitseen happea jopa viisi kertaa muita pehmeitä piilolinssejä enemmän.

PÄIVITYS: Alcon on lopettanut Air Optix Aqua Multifocal -linssien valmistuksen 2021, mutta niitä voi olla vielä saatavilla muutamilla jälleenmyyjillä.

Vertaa iWear Air Presbyopia -piilolinssien hintoja

Tuotetiedot

Ominaisuus Tieto
Valmistaja Alcon
Brändi Air Optix
Linssityyppi asfäärinen moniteholinssi
Vaihtoväli 30 päivää
Pakkauskoko 6 linssiä/pkt
Voimakkuus (PWR/SF/SPH) –10,00...+6,00 D
Kaarevuus (BC) 8,6 mm
Halkaisija (DIA) 14,2 mm
Lisävahvuus High (+2.50), Low (+1.00), Med (+2.00)
Linssimateriaali silikonihydrogeeli
Materiaali lotrafilcon B
Vesipitoisuus 33 %
Hapen läpäisevyys 138 Dk/t
Oikein-/väärinpäin merkintä Ei
Käsittelyvärjäys Kyllä, vaaleansininen
UV-suoja Ei
Mainos
LensWay: 10 % alennusta kaikista piilolinsseistä alekoodilla